Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dnevi spanja s popusti do 60%
Trenutno so možne zamude pri dostavi spletnih naročil. Odlična ponudba za vaše podjetje

Prozorna zavesa pred poličnikom in bež zavesa pred posteljo

Stilska osvežitev doma z zavesami

Zavese so odličen dodatek za dom, saj z njimi združimo njihovo estetiko in funkcionalnost. Zavese tudi polepšajo vaš dom. 

Uporabljajo se lahko za veliko več kot le za zastiranje oken in zaščito pred soncem. Uporabite jih za ločitev raznih kotičkov v sobi ali skrivanje nereda in neurejenih polic.  

Elegantne zavese s pridihom zasebnosti

Dvoslojne zavese so odličen način, da prepustite naravno svetlobo in še vedno ohranite udobje in zasebnost v vaši dnevni sobi. 


S tekstilom v dnevni sobi ustvarite pomirjujoče vzdušje, hkrati pa dekoracijam in notranji opremi dodate osebno noto. Naši zavesi STORAVAN in AGA sta popolni za ta lahkoten videz.

S pomočjo zaves do reda v prostoru

Ali želite skriti del svojih stvari in nered na hiter, enostaven in dekorativen način? Zavese v vaš dom vnesejo mehkobo in barve ter so lahko odlične za skrivanje nereda.   

Poličnik iz kovine in pred njim prozorna zavesa v sivi barvi


Zavese lahko uporabite tudi na način, da skrijete vizualno moteče elemente, kot so npr. televizijski zaslon, cevi ali nered. Malo poglejte po svojem domu in preverite, ali imate neurejene police, ki bi jih lahko skrili z zaveso.

Poličnik iz kovine in pred njim prozorna zavesa v sivi barvi

Z dolgimi zavesami lahko tudi ločite prostor na dva dela

Naslednja odlična ideja je tudi uporaba zaves kot pregrad v prostoru. Želite eno sobo spremeniti v dve ali le urediti manjši kotiček, npr. delovni kotiček? Zaveso lahko uporabite kot pregrado prostora, da ustvarite sobo v sobi.


Stacionarna stena ni vedno najboljša pregrada prostora – še posebej ne, če iščete bolj prilagodljivo rešitev. Ali želite ločiti svojo jedilnico in dnevno sobo? Zavese lahko služijo kot odlična in fleksibilna pregrada prostora. Ko želite sobo razdeliti, preprosto potegnete zaveso in obratno, ko želite odpreti in ustvariti večji prostor.    


Razmislite morate tudi o debelini zaves glede na namen, zakaj želite pregraditi prostor. Tanjša zavesa daje bolj zračen vtis, hkrati pa vidite, kaj se skriva na drugi strani zavese, debelejša zavesa pa omejuje vidljivost in hkrati daje akustičnost prostoru.   

Zavesa za zatemnitev kot pregrada pred posteljo v spalnici
Zavesa HITRA 1x140x300 bež
32,50/kos.
44,99 /kos.
-27%


Zatemnitvena zavesa HITRA, ki ima debelejšo tkanino, bo ustvarila takojšnjo zasebnost. Zato je idealna, če morate razdeliti spalni in dnevni prostor.  

Preberite več o izbiri in montaži zaves in notranjih rolojev.

Izvedite več

Polepšajte svoj dom s pohištvom iz ratana

Polepšajte svoj dom s pohištvom iz ratana

Vodič: kako izbrati pravo preprogo

Vodič: kako izbrati pravo preprogo

Izberite ustrezno opremo za enosobno stanovanje in garsonjero

Izberite ustrezno opremo za enosobno stanovanje in garsonjero

10 načinov za osvetlitev prostora

10 načinov za osvetlitev prostora