Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dnevi vrtnega pohištva s popusti do 40%
Trenutno so možne zamude pri dostavi spletnih naročil. Odlična ponudba za vaše podjetje

Kuhinjski dodatki and keramična kuhinjska posoda na jedilni mizi z namiznim prtom in prtički

Najljubši kuhinjski dodatki po izboru naše nabavnice

Med novostmi v našem asortimanu, naša nabavnica za dekoracije in dodatke za dom, Tina Nymann, izpostavlja svoje tri najljubše nove izdelke med kuhinjskimi dodatki. Med novostmi v asortimanu Tina poudarja lepoto teksturiranih površin, organskih oblik in linij, ter brezčasno klasiko izdelkov, ki vam bodo služili še dolgo časa. Preberite blog, če želite izvedeti več o vsakem od njenih treh priljubljenih izdelkov. 

Vrč in skodelica za mleko OLLE

Prvi izmed Tininih najljubših izdelkov sta skodelica OLLE in vrč za mleko OLLE. S tem kompletom dobite očarljivo lončeno posodo, ki ni le estetsko prijetna, temveč tudi čvrsta in odlična za uporabo v vsakodnevnemu življenju. Izdelka OLLE ne potrebujeta vzdrževanja in ju je mogoče oprati v pomivalnem stroju. Poleg te prednosti sta čudovit dodatek na vaši jedilni mizi, in popolna za skodelico tople kave ali vroče čokolade v družbi vaših najdražjih.

Keramična skleda VEGARD 

Tininin drugi najljubši izdelek je čudovita in velika skleda VEGARD z umirjenim organskim pridihom. Skleda VEGARD ima trendovsko, valovito in organsko obliko, zaradi česar ima velika skleda bolj dinamičen in živahen izraz. S svojo umirjeno, temno sivo barvo in velikostjo – Ø 30 cm – je skleda VEGARD odličen dodatek k vsaki kolekciji jedilnih posod.

Pribor za solato KRESTIAN

Tretji in zadnji favorit je servirni set za solato KRESTIAN iz masivnega akacijevega lesa. S KRESTIANOM ste lahko prepričani, da katera koli solata, ki jo postrežete, ne bo končala kot pozabljena priloga, temveč kot čudovit kos pribora na sredini vaše jedilne mize.

Ker je solatni pribor KRESTIAN izdelan iz masivnega akacijevega lesa, mu daje lep in naraven videz, ki se prilega vsem vrstam jedilnega pribora. Ob pravilni negi in nežnem pomivanju – to pomeni, da ga ne pomivate v pomivalnem stroju – bo solatni servirni pribor KRESTIAN še dolgo lep dodatek k vaši skledi za solato.
 

Za več navdiha za vašo kuhinjo si oglejte spodnji izbor izdelkov ali obiščite našo spletno trgovino ali lokalno JYSK trgovino za celoten izbor kuhinjske posode in kuhinjskih dodatkov. Lahko pa si tudi pogledate tudi najnovejši blog o novih dekoracijah.

Izvedite več

Okrasite dom v spomladanskem vzdušju z novo kolekcijo Nordic Mood

Okrasite dom v spomladanskem vzdušju z novo kolekcijo Nordic Mood

Čudovite dekorativne škatle in košare po izboru naše nabavnice

Čudovite dekorativne škatle in košare po izboru naše nabavnice

Favoriti med dekoracijami

Favoriti med dekoracijami

Dodajte pridih naravne topline vaši jedilni mizi

Dodajte pridih naravne topline vaši jedilni mizi