Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Odlična izbira brisač v več dimenzijah

Popolni vodič za nakup brisač

Ko kupujete nove brisače za svoj dom, morate pred odločitvijo upoštevati več dejavnikov. Z velikim in bogatim izborom brisač, ki so na voljo v različnih velikostih, materialih, barvah in cenovnih razredih, je izbira lažja. Ne glede na to, ali iščete nizkocenovne in cenovno ugodne brisače, ki ponujajo veliko vrednost za vaš denar, ali luksuzne brisače, izdelane iz najbolj vrhunskih materialov, je premišljena odločitev ključnega pomena za pravi nakup.

Naš vodič je zasnovan tako, da vam pomaga z nasveti pri nakupu brisač in zagotavlja, da boste na koncu dobili popolne brisače, ki ustrezajo vašim posebnim potrebam in željam. Če upoštevate vse te vidike, lahko z gotovostjo izberete brisače, ki bodo vašemu domu zagotavljale udobje, vzdržljivost in stil.

  1. Kakovost brisač

  Pri nakupu vsakodnevnih predmetov, kot so brisače, je vredno upoštevati predvsem sledeče dejavnike. Prednost dajte brisačam takšne kakovosti, ki ustreza vašim potrebam in ponuja veliko vrednost za vaš denar. V podjetje JYSK ima brisače razdeljene v tri kategorije: BASIC, PLUS in GOLD. Brisače kategorije BASIC so cenovno zelo ugodne in trpežne ter tako zagotavljajo izjemno vrednost za denar, medtem ko kategorija GOLD ponuja luksuzne brisače najvišje kakovosti, tudi po dostopni ceni. V kategoriji PLUS boste našli odlične brisače, ki združujejo kakovost in cenovno dostopnost.

  Razmislite o nakupu brisač najvišje kakovosti, ki vam jih omogoča vaš proračun in želje, da zagotovite, da boste dobili brisače, ki so mehke, vpojne in trpežne, da bodo zdržale dolgo časa.

  V podjetju JYSK imajo vse naše brisače certifikat STANDARD 100 po OEKO-TEX®. To pomeni, da ne glede na to, katero brisačo izberete, ne glede na vrsto, material, barvo ali ceno, boste prejeli brisačo, ki je brez škodljivih kemikalij in popolnoma varna za vas in vašo družino.

  2. Velikost in vrste brisač

  Na izbiro je veliko različnih vrst brisač, od katerih je vsaka zasnovana za posebne namene. Uporaba različnih brisač za različne potrebe v vašem domu je odlična ideja. O vsaki vrsti brisač, od majhnih obraznih krp do velikih kopalniških brisač, lahko preberete več v preprostem pregledu velikosti brisač spodaj. V pregledu so tudi povezave do vseh vrst brisač v našem asortimanu za vsako posamezno velikost. Ne pozabite, da je veliko naših brisač del serije brisač, tako da lahko dobite brisače za različne namene, ki se med seboj stilsko ujemajo.

  Tabela: Pregled vrste in velikosti brisač

  Vrsta brisače

  Velikost brisače

  28x30 cm / 28 x 30 cm

  30x30 cm / 30 x 30 cm

  40x60 cm / 40 x 60 cm
  30x50 cm / 30 x 50 cm

  50x100 cm / 50 x 100 cm

  50x90 cm / 50 x 90 cm

  40x70 cm /  40 x 70 cm

  70x140 cm / 70 x 140 cm
  65x130 cm / 65 x 130 cm

  80x160 cm / 80 x 160 cm

  100x150 cm / 100 x 150 cm

  Krpe za umivanje

  Krpa za umivanje je majhna, vsestranska brisača, ki je popolna za različne namene. Z njo lahko posušite obraz po umivanju, očistite roke ali celo negujete občutljivo otroško kožo. Njena kompaktna velikost 28x30 cm omogoča preprosto uporabo in je idealena za vsakodnevna opravila.

  Brisače za goste

  Srednja velikost brisače med krpo za umivanje in brisačo za roke, je brisača za goste, ki je vsestranska za uporabo, idealna je za sušenje rok ali obraza v stranišču ali sobi za goste. Velikost brisače za goste je običajno 40x60 cm ali 30x50 cm.

  Brisače za roke

  Kot že ime pove, se brisače za roke uporabljajo predvsem za sušenje rok v stranišču po umivanju, a kot velika vsestranska velikost so primerne za skoraj vse namene. Zaradi njihove pogoste uporabe bo naložba v visokokakovostne, trpežne brisače za roke zagotovila, da bodo še dolgo vzdržale redno obrabo.

  Kopalne brisače

  Kopalna brisača je najpogostejša in priljubljena vrsta brisače. Ko gre za sušenje po kopeli ali tuširanju, je kopalna brisača standardna izbira Zaradi svoje velikosti je vsestranska in popolna za vsakodnevno uporabo, saj zagotavlja pravo ravnovesje med vpojnostjo in prekrivnostjo.