Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Gaming stol za udobnejše sedenje

Gaming stol s počivalnikom za noge za maksimalno udobje

Spoznajte najnovejši izdelek iz našega asortimana računalniških stolov: gaming stol HALLUM. To je stol, ki bo predanim igralcem več ur zagotavljal  udobje in poskrbel za odlične igralne izkušnje. 

Udobje gaming stola je ključ do dobrega igranja

Glavni razlog, da si želite ogledati novi gaming stol HALLUM, je njegovo neprimerljivo udobje: debel oblazinjen sedež, možnost nagiba sedeža in fleksibilna opora za noge. Oblazinjena naslona za roke imata funkcijo nagiba ter sta mehka in nudita odlično oporo.

Gaming stol s fleksibilno oporo za noge za večjo udobje
Računalniški stol HALLUM z naslonom za noge
175,-/kos.
229,- /kos.
-23%
Samo na spletu

Z nastavljivima naslonoma za roke je ta pisarniški stol popoln luksuz za telo. Gaming stol HALLUM vam omogoča, da uživate v igrah na odličnem računalniškem stolu.

Gaming stol, ki je primeren za igranje na več platformah

Gaming stol HALLUM je idealen za igranje na konzoli in računalniku. Naslon za noge, ki zdrsne izpod sedeža, je idealen za igralca na več platformah, ki zgrabi kontroler in se občasno nagne nazaj, igra pa tudi v pokončnem položaju na računalniku. Zaradi številnih edinstvenih lastnosti je ta gaming pisarniški stol idealen za postavitev, kjer je aktivnih več igralnih področij. 

Gaming stol z nagibnim hrbtnim delom ter nastavljivo oporo za noge
Računalniški stol HALLUM z naslonom za noge
175,-/kos.
229,- /kos.
-23%
Samo na spletu

3 razlogi za nakup gaming stola HALLUM 

Tukaj preberite tri glavne razloge, zakaj bi morali izbrati HALLUM za svoj novi gaming stol: 

1. Oblazinjena naslona za roke

Naslon za roke na gaming stolu HALLUM je v celoti oblazinjen za vrhunsko podporo. Skupaj s hrbtnim naslonom se nagne tako, da bo vedno v optimalnem položaju, odvisno od vaše namestitve na stolu. 

Naslona sta odlična podpora pri igranju igric in idealna za manjše mize, saj nudita dodatno dolžino mize za oporo rok. 

2. Opora za noge vam omogoča, da se udobno nagnete in uživate

Opora za noge je pri stolu HALLUM pritrjena na dnu sedeža - in je nameščena na drsnik, tako da ga lahko potisnete pod sedež, ko ga ne uporabljate. Ko se nagnete nazaj in uživate pri igranju, ga preprosto izvlečete. Opora za noge je popolnoma oblazinjena in zagotavlja izjemno udobje nog in stopal.

3. Luksuzen dizajn in udobje

Zaradi vseh njegovih lastnosti lahko rečemo, da je gaming pisarniški stol HALLUM razkošno udoben. Detajli šivanja v obliki diamantov in drobne luknjice mu dajejo poseben videz ter udobje, hkrati pa zagotavljajo tudi zračnost umetnega usnja.

Z minimalistično oblikovalsko estetiko se pisarniški stol HALLUM prilega številnim različnim vrstam pohištva in pisalnih miz.

Izvedite več

Vodič: nasveti za izbiro med raznolikimi predalniki za vaš dom

Mini preobrazba domače pisarne

Vodič: Kako izbrati ustrezno pisalno mizo za delo od doma

Vodič: Kako izbrati ustrezen pisarniški stol za delo od doma