Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Viseče brisače v več barvah v kopalnici

Izpostavljamo: kolekcije brisač

Podjetje JYSK vsako leto proda na milijone brisač na vseh trgih, kjer delujemo. Imamo več različnih kolekcij brisač, našim kupcem pa ni treba izbirati med visoko kakovostjo in ugodnimi cenami – lahko imajo oboje. V tem blog zapisu lahko preberete več o nekaterih naših najboljših brisačah: kolekcijah brisač SEGERSTA, NORA, STIDSVIG in SORUNDA ter izveste, kaj naši kupci menijo o njih.

Črtaste brisače SEGERSTA 

Brisača SEGERSTA je iz 100% bombaža, od tega je 30% bombaža recikliranega. Na voljo je v modri in vijolični barvni različici. Obe različici sta iz obarvane preje, kar pomeni, da sta barvi obstojni. Zaradi tega dejstva jo je eden od naših romunskih kupcev ocenil na JYSK.ro z oceno 5 zvezdic:

“Barve so točno takšne kot na sliki na spletni strani in so po pranju ostanejo enake”

Brisače SEGERSTA so na voljo kot brisače za roke, večje kopalne brisače in navadne brisače v velikosti 50x100 cm, videz vaše kopalnice pa lahko dopolnite s kopalnim plaščem SEGERSTA.

Bombažne brisače NORA

Kakovotna brisača NORA je iz 100 % bombaža in nosi oznako OEKO-TEX®. Je mehka in gosta ter je prijetna na otip. Eden od naših hrvaških kupcev se strinja s tem opisom in jo je na JYSK.hr ocenil s 5 zvezdicami:

“Zelo debela, vpojna brisača”

Brisače NORA so na voljo kot brisača za roke, večja kopalna brisača, navadna brisača v velikosti 50x100 cm in vse so na voljo v sivi, beli, pepelnato roza barvi, temno modri, pepelnato modri in peščeni barvi.

Brisače STIDSVIG z vzorcem 

Brisače z vzorcem visijo v kopalnici

Brisača STIDSVIG je iz vzorčaste tkanine, ki se imenuje žakardna tkanina in ima čudovit vzorec. Takšen vzorec omogoča, da brisača vpije vodo in se po prhanju dokaj hitro posuši. Norveški kupec je ocenil njihov dekorativni učinek v kopalnici in pustil na spletu oceno s 5 zvezdicami s temi besedami:

“Čudovite brisače s tkanim vzorcem, ki krasijo kopalnico.”

Brisače STIDSVIG so na voljo kot velike kopalne brisače, navadne brisače in krpe za obraz v beli, sivi barvi ter barvi bele kave in asfalta.

Bombažne brisače SORUNDA 

Brisača SORUNDA je naša absolutna vrhunska kakovost. Blago je tkano iz preje z votlim jedrom, ki v kombinaciji s posebno tehniko tkanja zagotavlja mehko,mehko brisačo, ki je zelo vpojna in se hitro suši. Eden od naših grških kupcev jo opisuje s spodnimi bededami in ji poda oceno 5 zvezdic:

“Ena najlepših brisač, kar sem jih kupila. Je debela, polna in mehka..!”

Brisača SORUNDA je na voljo kot navadna brisača in velika kopalna brisača v treh različnih barvah: beli, naravni in sivi.

Več o naših brisačah

JYSK ima dolgoletno partnerstvo z našimi dobavitelji tekstila za kopalnico, ki traja več let. Naši dobavitelji vedo, kaj je za nas v JYSKu pomembno: temeljito testiranje izdelkov in zavezanost trajnosti. Poudarek dajemo recikliranju in uporabi zelene energije, kadar koli je to mogoče. 

Preberite več o trajnosti v JYSK-u.

Izvedite več

Najljubši kopalniški dodatki po izboru naše nabavnice

Najljubši kopalniški dodatki po izboru naše nabavnice

Ustvarite wellness oazo v vaši kopalnici

Ustvarite wellness oazo v vaši kopalnici

Božična darila zanjo in zanj iz asortimana kopalniških dodatkov

Božična darila zanjo in zanj iz asortimana kopalniških dodatkov

Pozdravite poletje s trendovskimi barvami

Pozdravite poletje s trendovskimi barvami