Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dnevi spanja s popusti do 60%
Trenutno so možne zamude pri dostavi spletnih naročil. Odlična ponudba za vaše podjetjeKakovost in varnost izdelkov JYSK
Za JYSK je ključnega pomena, da naši izdelki dosegajo naše standarde, svoje dobavitelje pa izbiramo previdno. Naši kupci redno obiskujejo tovarne, da bi preverili kakovost naših izdelkov. Ko izdelki pridejo v naša skladišča, jih oddelek za nadzor kakovosti JYSK Quality Control preveri še enkrat, preden so odposlani v naše trgovine.
Poleg tega, v sodelovanju z zunanjimi partnerji, izvajamo tudi preizkuse vzdržljivosti in varnosti izdelkov. Preizkušamo na primer stabilnost izdelkov ter preverjamo prisotnost nevarnih snovi.
V zgornjem videoposnetku si oglejte, kako kakovost izdelkov JYSK oživi.
 
Ocene izdelkov JYSK
Podjetje JYSK je prejelo več kot 200.000 ocen izdelkov svojih strank, ki so podjetje ocenili s 4,3 od 5 zvezdic. To gre z roko v roki z našo predanostjo kakovosti, na kar smo zelo ponosni.
Strankam želimo omogočiti, da pred nakupom vidijo mnenja drugih strank, in smo zelo veseli povratnih informacij, ki jih prejmemo od kupcev. Zato so za nas prava rešitev spletne ocene.
 
Izračun končne ocene
Končna ocena je povprečje več kot 200.000 ocen izdelkov, ki smo jih zbrali od strank prek naših spletnih mest. Stranke, katerih ocene izdelkov zbiramo, prihajajo iz držav, ki so del skupine JYSK Nordic.
 
Zakaj uporabljamo svoj sistem
Obstajajo številni načini za pridobivanje ocen izdelkov prek spleta, vendar se močno razlikujejo med državami. JYSK je mednarodno podjetje, ki posluje v številnih državah, zato moramo primerjati izkušnje potrošnikov iz različnih držav. Tako smo ustvarili svoj sistem, ki strankam omogoča, da ocenijo naše izdelke.