Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Prenosni žar za enkratno uporabo, kozarci in skodelice na plaži

Kuhanje na prostem na žaru za enkratno uporabo

Če se odpravljate preživeti dan na pikniku v parku, gozdu ali na plaži, je lahko nošenje težkega kovinskega žara prava neprijetnost, če je to sploh mogoče in smiselno. Če ste na ta način omejeni, imate sedaj možnost, da s seboj prinesete prenosni žar za enkratno uporabo. Kar je odlična in zanesljiva možnost za vsak izlet.    

Žar za enkratno uporabo iz bambusa in kartona

Žar CASUS za enkratno uporabo je idealna rešitev za uživanje na prostem v poletnem času, saj je prenosljiv, priročen in narejen za kuhanje, ko ste zunaj. Narejen je iz bambusa, ki je primeren za pripravo živil, in kartona ter vsebuje lava kamen in brikete iz bambusovega oglja. Žar CASUS za enkratno uporabo je odlična možnost za učinkovito in prijetno kuharsko izkušnjo, ki vam, vašim prijateljem in vaši družini omogoča, da svežo hrano pripravite na kraju samem, ko ste zdoma.  

Žar CASUS za enkratno uporabo nosi oznako FSC® Recycled, kar pomeni, da je žar preverjeno izdelan iz recikliranih gozdnih materialov. Podjetje JYSK z izdelkom CASUS ponuja alternativo tradicionalnim žarom za enkratno uporabo, ki pomaga zmanjšati povpraševanje po virih iz pragozda (FSC® N001715).

Upoštevajte, da je tako kot pri vsakem žaru na oglje v naravi, kot vedno zelo pomembno, da poskrbite, da boste morebitno ostanke žerjavice ustrezno pogasili, za seboj pospravili in žar pravilno odvrgli. Z žarom CASUS je to enostavno narediti – ko je oglje popolnoma ugasnjeno, ga lahko varno odvržete v običajen koš za smeti ali celo na taborni ogenj.   

Prednosti žara za enkratno uporabo

Glavna prednost žara za enkratno uporabo je dejstvo, da lahko pripravite sveže tople obroke, ko ste zdoma in ko nimate na volje kuhinje. Kuhanje na kraju samem pomeni, da lahko uživate v obroku neposredno z žara. Odlična rešitev je tudi da hrano pripravite doma in jo prinesete s seboj, če želite imeti na pikniku na izletu sendviče in ostale manjše prigrizke. Če pa imate namen pripravljati hrenovke, zrezke ali peči koruzo, je takšne vrste hrane bolje pripraviti na kraju samem.  

Druga velika prednost žara za enkratno uporabo – ali katerega koli drugega žara – je, da bo vaša hrana pečena na oglju imela poseben okus in resnično izboljšala okuse obroka.  

Bistveni predmeti za kuhanje in obedovanje na prostem

Ko ste na poti, je še posebej pomembno, da ste dobro založeni z opremo, če kuhate in obedujete zunaj. Poglejte, kaj potrebujete: vse od hladilnih torb do slamic za večkratno uporabo, karvam bo pomagalo zagotoviti odličen izlet s prijatelji in družino     

Izvedite več

Trampolini: 7 nasvetov, ki jih morate upoštevati pred nakupom

Trampolini: 7 nasvetov, ki jih morate upoštevati pred nakupom

Vodič: izberite ustrezen vrtni zaboj za blazine

Vodič: izberite ustrezen vrtni zaboj za blazine

Vodič: Poiščite ustrezen senčnik za teraso ali balkon

Vodič: Poiščite ustrezen senčnik za teraso ali balkon

Kako izbrati popolno vrtno lounge garnituro

Kako izbrati popolno vrtno lounge garnituro