Povoščeni prti za zaščito in dekoracijo vaše mize

Povoščeni prti iz JYSK-a so več kot samo praktična zaščita za mize; dodajo tudi estetsko vrednost vašemu domu ali vrtu. Idealni so za uporabo tako v notranjih kot zunanjih prostorih, saj učinkovito ščitijo mizne površine pred politjem, madeži in obrabo. Poleg tega prinašajo živahnost in stil v vaš prostor z raznolikostjo barv in vzorcev. Ti PVC prti so na voljo na metre, kar omogoča prilagoditev dolžine po vaših potrebah, da boste našli popolno velikost prta za vašo mizo.

Namen in praktična uporaba povoščenih prtov

Povoščeni prti so ključnega pomena za zaščito tako notranjih kot zunanjih miznih površin. PVC prti so za vsakdanjo uporabo in posebne priložnosti, saj preprečujejo nastanek madežev in prask na dragocenih mizah. Zaradi svoje vodoodporne lastnosti so posebej primerni za vrtno pohištvo, kjer pogosto prihaja do politja tekočin. Izberite prt, ki se ujema z dekoracijami vaše sobe ali terase, da polepšate in zaščitite svoje pohištvo.

Lastnosti povoščenih prtov 

V JYSK-u so na voljo povoščeni prti iz trpežnega PVC materiala, ki je vodoodporen in odporen proti madežem. Ponujamo široko paleto barv in vzorcev plastificiranih prtov, vključno s cvetličnimi in geometrijskimi motivi, ki ustrezajo različnim okusom in stilom. Naši povoščeni prti so na voljo v različnih dimenzijah, zagotavljamo pa tudi možnost naročila po metrih, kar vam omogoča, da pridobite točno dolžino, ki jo potrebujete za vašo mizo. Za  vzdrževanje povoščenih prtov priporočamo brisanje z vlažno krpo, kar je dovolj za odstranitev večine madežev. Beljenje, pranje v pralnem stroju, kemično čiščenje in sušenje v sušilnem stroju niso dovoljeni, saj lahko poškodujejo material. Redno čiščenje bo pomagalo ohranjati prvotni videz in funkcionalnost povoščenih prtov.