Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Spletni ponedeljek s popusti 20-60% Klikni TU Naročite na spletu do 13. 12. 22, da bo vaše naročilo dostavljeno pred božičem.

Vse odlične ponudbe in posebne akcije Singles' Day (Dneva samskih) si lahko pogledate na tej spletni strani. Izdelke lahko naročite tudi na dom ali v trgovine. Če naročite izdelke v izbrano trgovino, je vaša dostava brezplačna za zneske spletnih nakupov nad 70 eur. Izdelke, ki so na zalogah v trgovinah, lahko že v roku pol ure prevzamete s Click&Collect v izbrani trgovini. *Razen izdelkov z oznako VEDNO NIZKA CENA.

Obvestilo: V ponedeljek, 14. 11. 22, bo večina JYSK trgovin zaprtih zaradi letnega druženja zaposlenih. Kupujete lahko na JYSK.si.

 

 

Kaj je dan samskih oz. Singles' day?

Verjetno že poznate Črni petek (Black Friday) in Spletni ponedeljek (Cyber Monday) - največje nakupovalne dneve v letu. Črni petek je uvod v božično nakupovanje, spletni ponedeljek oz. dnevi spletnih nakupov pa mu sledijo in so največje spletno nakupovalno doživetje z odličnimi ponudbami. Dan samskih oz. angleško poznano kot "Singles' Day" pa se prične že prej, 10. novembra. Na ta dan se lahko razvajate - pa če ste samski ali ne.