Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Vaše priljubljeno mesto

Bistro kompleti so zaradi svoje kompaktne velikosti očitna izbira za majhne terase in balkone, vendar pa so primerni tudi za velike terase ali vrtove. Bistro miza z dvema stoloma poskrbi za udobno, intimno vzdušje za tih zajtrk ali popoldansko kavo za dva. Postavite jo v senco pod drevesom, v tihi kot terase ali na mesto, kjer lahko zvečer ujamete zadnje sončne žarke. 

Majhni balkoni z veliko prostora

Ko opremljate balkon ali majhno teraso, pomislite, kako bi radi balkon ali teraso uporabljali. Ali gre za podaljšek vaše jedilnice? Odločite se za bistro komplet z zložljivimi ali nakladalnimi stoli. Če želite zunanjo dnevno sobo, lahko kombinirate vrtni stol in modularne mize. Če potrebujete dodaten prostor za shranjevanje, so zaboji za shranjevanje vrtnih blazin odlična izbira, nekaj teh zabojev pa lahko uporabite celo kot klop.
Če izberete balkonsko pohištvo v vodoodpornih materialih, kot so aluminij, umetni ratan ali umetni les, ga lahko na balkonu pustite vse leto – celo pozimi.

Majhni, privlačni prostori

Ne pustite, da velikost vašega balkona ovira ustvarjanje posebnega vrtnega vzdušja. Tudi če je vaš balkon ali vaša terasa majhna, jo lahko spremenite v vabljiv zunanji prostor, popoln za sprostitev.
En vrtni modul kombinirajte z minimalistično mizico za tradicionalen, sproščen vrtni slog ali pa se odločite za lahek vrtni stol z zložljivo mizico za zračen, prilagodljiv slog. Dodajte blazine, odeje, laterne in rastline ter tako ustvarite zunanji prostor, ki se mu ne boste mogli upreti.

PRIJAVA NA E-NOVICE

Visa Mastercard