Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Košara iz vodne hijacinte, košara s pokrovom in košara iz jute

Čudovite dekorativne škatle in košare po izboru naše nabavnice

Datum:

Kategorija: Dnevna soba

Tags: ideje za ureditev doma, košare in škatle, izdelki iz naravnih materialov, pletena košara

Košare in škatle so na voljo v več oblikah, materialih in velikostih, zato boste zagotovo našli primerno tudi za vašo ureditev doma. Novi izdelki naj vam bodo navdih za osvežitev doma. Našo nabavnico za dodatke za dom, Susanne Bank, smo prosili, da nam predstavi njene tri favorite med novimi izdelki: “Na splošno zelo obožujem košare,” pravi Susanne z nasmehom, in doda: “S košarami in škatlami lahko v trenutku uredite nered pri vas doma. Moji trije najljubši izdelki imajo vsak po svoje določene lastnosti, da jih je vredno omeniti.”

Košara FREJ je na voljo v dveh velikostih

Velika košara iz jute na tleh in manjša na klopi v svetlem prostoru


FREJ je škatla iz jute brez pokrova. Njeni ročaji so narejeni iz umetnega usnja, v notranjosti je črna.

“Všeč mi je njen izgled in da je košara FREJ na voljo v dveh velikostih,” pravi Susanne. “Večja košara po velikosti ustreza za odlaganje na poličnike in knjižne omare, z manjšo škatlo pa si lahko pomagate urediti red v spalnici in vanjo shranite pasove in razne dodatke. V kopalnici jo lahko uporabite za odlaganje sušilca za lase ali ostalih kopalniških dodatkov. Resnično je zelo malo stvari, s katerimi tako na hitro in preprosto spravite v red vaš dom.”

Pletena košara ARE je narejena iz vodne hijacinte in ima vintage izgled

Košara iz vodne hijacinte z zeleno vazo


Košara ARE je narejena iz vodne hijacinte, visoka je 37 cm in ima premer 34 cm.

“Košara ima zelo lep izgled z mehkimi in zaobljenimi linijami. Uporabila jo bom kot dekoracijo in vsak dan uživala v pogledu nanjo. Ročaji so izredno praktični za prenašanje, uporabite jo lahko pri pletenju ali za odlaganje igrač,” predlaga Susanne in nadaljuje: “Z vintage izgledom je košara ARE protiutež hitremu življenju in digitalni kulturi.”

Košara ASGER s pokrovom je idealna za shranjevanje vaših osebnih stvari

Košara s pokrovom na mizi in steklena skodelica


Košara ASGER je spletena iz morske trave, ima pokrov in kovinsko ogrodje, tako da obdrži svojo obliko. “V to lično košaro lahko shranite vaše najbolj osebne stvari. Košaro ASGER imate lahko tudi za shranjevanje starih pisem, za odlaganje papirnih servetkov ali robčkov,” pravi Susanne. “Pri košari ASGER mi je všeč tudi to, da je iz naravnega materiala. Narava prinaša v naša življenja ravnotežje, stabilnost in umirjenost – in kdo tega ne obožuje?”

Izdelki so na voljo od julija 2020 v naši spletni trgovini, v fizičnih trgovinah pa od 5. avgusta.