Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Prihranite 20-50% na vse pohištvo za dom

Klik do akcij
Škatla s pokrovom, pletena košara iz lesa in škatle iz recikliranega papirja

Čudovite dekorativne škatle in košare po izboru naše nabavnice

Datum:

Kategorija: Dnevna soba, Inspiracija

Tags: ideje za ureditev doma, košare in škatle, izdelki iz recikliranega papirja, pletena košara, škatla iz papirja

Potrebujete idejo, kam shraniti vaše odeje, volno, časopise, lesena polena ali igrače? Naš nasvet je, da uporabite raznolike dekorativne košare in škatle. Našo nabavnico za dodatke za dom, Susanne Bank, smo prosili, da nam predstavi njene tri favorite med novimi JYSK-ovimi izdelki: “Na splošno zelo obožujem košare, zato težko izpostavim le tri. Seveda pa je nekaj takšnih, ki zaslužijo več pozornosti,” pravi Susanne.

Pletena košara DANNI s pokrovom

Pletena košara s pokrovom, okrasna blazina s cvetličnim vzorcem  in odejo

 

“Najprej bi rada izpostavila, da je košara DANNI zelo šik košara. Poleg tega je zelo praktična. Pokrov škatle je ojačan s kovino, zato lahko košaro DANNI uporabite tudi kot mizico ali stolček za noge. Ni pa primerna za sedenje,” pravi Susanne z nasmehom. “Narejena je iz ločja in menim, da je več kot odlična za shranjevanje odej, igrač ali kakšnih drugih predmetov, ki se najdejo v vaši dnevni sobi.”

Pletena košara ABEL

Pletena košara z okrasno odejo in cvetličnima lončkoma

 

“Ko sem jo prvič videla, sem si jo zamislila kot stojalo za časopise ali za shranjevanje lesenih polen. Seveda pa jo imate lahko tudi za shranjevanje odej ali pripomočkov za pletenje. Narejena je iz cedre in ima čudovito naravno rjavo barvo. Z njenim naravnom videzom se jo lahko umesti v vsak dom, naj je urejen v klasičnem, romantičnem, modernem ali povsem svojem stilu.” 

Škatla BJORK iz recikliranega papirja

Dve škatli za shranjevanje iz recikliranega papirja, klopjo v črni barvi in preprogo


“Škatla BJORK je narejena iz 100% recikliranega papirja in gumijastih trakov. Preprosteje že ne more biti. Uporabite jo lahko na veliko načinov. Je elegantna in praktična rešitev za shranjevanje vaših stvari. V njej lahko hranite pisarniški material, kable ali otroške igrače. Ker ima naravni izgled, jo lahko umestite kamorkoli. Škatla BJORK je na voljo v dveh velikostih: manjša: š28cm, d17cm in v8cm, večja pa ima mere š40cm, d30 cm in v18cm ,” pravi Susanne in nas pusti v želji po čimprejšnji ureditvi pisarne in dnevne sobe.

Izdelki so na voljo od 2. februarja 2021. Kaj pa vi mislite o Suzanninih najljubših izdelkih? Povejte nam v komentarju pod blogom.