Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dnevi spanja: prihranite do 60% na ležišča, boxspring postelje, posteljnine, prešite odeje, vzglavnike

Klik do akcij
Škatle iz filca, škatla iz papirja in lesena košara z nabavnico Susanne Bank

Čudovite dekorativne škatle in košare po izboru naše nabavnice

Datum:

Kategorija: Dnevna soba, Inspiracija

Tags: ideje za ureditev doma, košare in škatle, izdelki iz recikliranega papirja, pletena košara, škatla iz filca

Predstavljajte si dom nabavnice dodatkov za dom v JYSK-u, Susanne Bank: urejen in dobro organiziran, vse na svojem mestu v škatlah ali košarah. Susanne se zasmeji in reče: "No, všeč so mi moje rešitve za shranjevanje ... Dekorativne škatle in košare za shranjevanje so kot nalašč za odlaganje odej pri kavču, za vaše pletenje, otroške igrače, pasove ali nogavice in še vse drugo. V tej sezoni imamo tri dekorativne škatle za shranjevanje, ki jih želim posebej omeniti."

Škatla FJORDUR s pokrovom

Škatla za shranjevanje iz FSC certificiranega papirja, dišeča sveča, posoda in pladnej v zlati barvi

 

"FJORDUR je zelo praktična škatla za shranjevanje," začne Susanne. "Ima enake dimenzije kot papir A4, zato je kot nalašč za pisarno, lahko pa jo uporabite tudi v omari, za ljubezenska pisma ali na polici za odlaganje polnilcev ali polnilnih baterij. Odločitev je vaša."

Škatla FJORDUR ima ročaje, ki omogočajo enostavno premikanje. Površina je obarvana v kaki barvi in je podobna tkanini, škatla pa je v resnici narejena iz recikliranega papirja z oznako FSC® (FSC® N001715). "Kombinacija videza usnja na ročajih in ženstvenih barv je nov način, kako vnesti malo klasike v dekoracije in proslavitev veselja v domu," pravi Susanne.

Komplet škatel GRIMUR 

Komplet škatel iz filca, bela vaza in svetilka na baterije

 

GRIMUR je komplet štirih škatel iz filca, ki so na zunanji strani temno sive barve in na notranji strani rjave barve. "Barvna kombinacija je po mojem mnenju zelo prefinjena," pravi Susanne.

"Set škatel GRIMUR je sestavljen iz ene velike, ene srednje in dveh majhnih škatel. Veliko lahko uporabite za shranjevanje vseh treh manjših, todafilc je precej trden in ohranja svojo obliko, tako da lahko košarice uporabite tudi ločeno. S temi škatlami si lahko uredite pisala in radirke ali pa razne trakove in trakove za lase. Z naravnim materialom in organsko obliko je škatla GRIMUR popolna, se posebej, če iščete preproste in trajne rešitve za shranjevanje predmetov," dodaja Susanne.

Košara HJALMER iz lesa

Pletena košara iz lesa z odejo in zeleno vazo pri klopi

 

Na koncu bi rada izpostavila našo novo košaro HJALMER," pravi Susanne. "Tako kot ABEL, ki je še ena izmed naših priljubljenih košar, je izdelana iz tankih trakov cedrovega lesa in je kot nalašč za shranjevaje odej ali igrač, za katere ne želite, da ležijo na tleh v dnevni sobi. Všeč mi je naraven material in način, kako se počutim povezano z naravo. Z lepo pleteno površino je odličen primer, kako nas izdelek z ročno izdelanim videzom popelje v bolj preproste čase in nam lahko da občutek umirjenosti," zaključi Susanne, in nas pusti zamišljene in zasanjane ob misli na sproščene večere ob kaminu in tople napitke.