Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dodaten 10% popust na vse izdelke, tudi na znižane

Klik do akcij
Vrtno pohištvo v soju dekorativnih lučk

Čudoviti poletni večeri v soju lučk

Datum:

Kategorija: Vrt

Tags: vrtne lanterne, solarne svetilke, verige lučk na vrtu

Za večino nas so vrt, terasa ali balkon le eni izmed prostorov doma, le da so na prostem. Spomladi in poleti preživimo veliko časa zunaj, zato si želimo urediti udoben in lep zunanji prostor.

Prijetnost in urejenost zunanjega prostora lahko poleg izbranega vrtnega pohištva dosežemo tudi z različnimi osvetlitvami. Pomislite na primer na to, kako domačo in prijetno atmosfero ustvarite z različno stopnjo osvetlitve v dnevni sobi. Enako velja tudi za zunanji kotiček.  

Garden lanterns and solar lamps on patio

Solarne svetilke, vrtne laterne, verige lučk in svetilke na baterije so le ene izmed možnosti izbire zunanje razsvetljave. Uporabite različne vrste svetilk in si pričarajte magično atmosfero na vrtu ali balkonu.

Navdihujoče ideje za osvetlitev vrta, terase in balkona

Uporabite manjše okrasne lučke in svetilke, ki imajo poseben učinek na osvetlitev vaših kotičkov vrta. Ustvarite lahko prijetno vzdušje na terasi, ali pa le izpostavite atraktivne kotičke vrta. Tako postane tema vaš zaveznik, saj s pravo izbiro in postavitvijo lučk odvrnete pozornost z manj privlačnih delov vrta.  

Vzdušje doma prenesite na teraso in balkon

Z lučkami in svetilkami na baterije povežite notranji in zunanji prostor v enega. Položite jih na mizo ali na tla in tako ustvarite odlično vzdušje za prijetna klepetanja in druženja na terasi ali balkonu.

Čudovite svetilke in lanterne za vrtno osvetlitev


Osvetlite vrtno zabavo in piknike

Kreirajte magično vzdušje na terasi z lučkami. Namestite jih na elemente, ki že obstajajo na terasi, npr. na pergolo ali drevo. Z njimi lahko razdelite teraso na več delov in tako ustvarite učinek zvezdnatega neba.  Veriga lučk FINK vma bo polepšala vrtne zabave.

Garden string lights hanging in green tree

Dodajte na teraso ali balkon laterne, ki dodajo živahno in toplo vzdušje z gorečimi svečami. Manjše lanterne lahko postavimo kar na vrtne mize in uživamo v večerji v romantičnem vzdušju.

Vrtne lanterne lahko obesite tudi na drevesa in tako odlično vzpostavite čarobno vzdušje. 

Lepe solarne svetilke

V našem asortimanu imamo različne tipe solarnih svetilk, ki jih lahko skombinirate v lepe dekoracije vrta.  

So izredno praktične in enostavne za uporabo, saj ji le zapičite v tla in obrnete v smer, kamor želite, da svetijo. 


Lahko postavite več solarnih svetilk skupaj v različne dele vrta. Na ta način vaš vrt lahko izgleda večji. Obenem pa mu dajejo glamurozen izgled z lepo svetlobo.

Okrasne svetilke izgledajo lepo tudi podnevi

Učinek okrasnih svetilk je največji ponoči, vendar pa moderne vrtne lanterne, svetilke in lučke izgledajo zelo lepo tudi podnevi. Viseče in navadne lanterne povezujejo vrt in dajejo videz lepo dekoriranega balkona ali terase.