Poglejte lanterne za prijetno vzdušje na terasi

Lanterne s svečami polepšajo naš dom, ob toplem vremenu pa na terasah, balkonih ali v vrtovih nudijo posebno prijetno vzdušje. V JYSK-u izberite lanterne ali vrtne svetilke za vsako priložnost in okrasite svoj zunanji življenjski prostor. Lanterna je lahko iz stekla, kovine, bambusa, na voljo so tudi trendovske pletene lanterne in nekateri modeli svetilk so celo na stojalih itd. Nekatere laterne imajo LED žarnice ali funkcijo časovnika. Za poletne večere pa so na voljo lepe verige lučk, nekatere tudi z LED barvnimi in navadnimi lučkami. Poglejte naše ideje za osvetlitev terase. Izberite zunanje svetilke in lanterne po vaših željah in stilu ureditve terase. Pri izbiri latern pazite na to, da se skladajo z vašim okusom in obstoječo opremo terase ali balkona. Prav tako je pomembno upoštevati varnostne smernice pri uporabi sveč in svetil. Lanterna je lahko tudi lepo darilo.

23 izdelki
  23 izdelki

  Ustvarite posebno vzdušje na terasi z lanternami

  Lanterna na terasi je odlična, da ustvarite prijetno in ambientalno vzdušje. Tukaj je nekaj idej, kako lahko uporabite lanterne:

  1. Postavite večje talne lanterne v kotih terase ali balkona. Lahko izberete laterne iz različnih materialov, kot so kovina, les ali steklo.
  2. Namestite lanterne na stene ali na ograje. To bo prostoru dodalo vertikalno dimenzijo in ustvarilo prijetno svetlobno okolje. Lahko jim dodate vrvico in jih obesite na drevesa ali balkone.
  3. Namestite lanterne, ki imajo vgrajene LED sveče. Te so varne, energetsko učinkovite in ustvarjajo pravo vzdušje, ki ga ponuja prava sveča.
  4. Če želite dodati barvni poudarek, izberite lanterne v različnih barvah ali tiste z barvnimi stekli. To bo ustvarilo živahen in privlačen videz. 

  Vrste zunanjih svetilk in lantern

  Ko v poletnih mesecih preživimo veliko časa na prostem, je smiselno ustvariti prijetno vzdušje in priložnost za podaljšanje večerov preživetih zunaj. To lahko storite preprosto in poceni s svetilkami in lanternami iz JYSK-a. Izbirate lahko med:

  • lanternami, ki se lahko uporabljajo z navadnimi svečami ali z LED svečami, nekatere imajo tudi daljinski upravljalnik ali časovnik
  • baterijskimi svetilkami, ki so vse opremljene z LED žarnico. Več teh ima tudi funkcijo časovnika
  • verigami luči, vse imajo LED žarnice in so na voljo v različicah z baterijo ali napajalnikom, tako da lahko najdete tisto, ki ustreza točno vašim potrebam

  Če so vam nekateri deli vaše terase ali balkona bolj všeč, jih lahko poudarite z okrasnimi svetilkami ali lanternami. Na primer, postavite majhne svetilke na mizo kot okras ob večerjah. Velike lanterne postavite na tla v različne kote, tako da skupaj ustvarijo zunanji prostor – po možnosti skupaj z vrtnimi lonci in rastlinami, da bodo bolj razsvetljene. Teraso lahko obkrožite tudi z verigami lučk – obesite jih na drevesa ali na žleb.