Solarne svetilke raznih oblik za terase in balkone

Solarne svetilke so primerne za osvetlitev vrta, terase, dvorišča ali balkona. Preverite odlično ponudbo raznih solarnih svetilk, ki so vam na voljo po vedno ugodnih cenah, tudi v kompletih. Solarne svetilke predstavljajo odličen vrtni dodatek, ki vam pričara novo dimenzijo večernega uživanja na prostem. Solarne svetilke lahko premikate na različna mesta in so tudi energijsko varčne in so čudovite kot dodatek med cvetličnimi lonci na terasi ali balkonu. Izberite si solarne svetilke kot prijetno nočno osvetlitev ute, hiše ali garaže. Več idej za osvetlitev vrta poiščite v našem blog zapisu.

13 izdelki
  13 izdelki

  Okolju prijazne solarne svetilke 

  Odlična prednost pri solarnih svetilkah je, da se polnijo podnevi in ​​se samodejno vklopijo, ko pade tema in lahko svetijo do 8 ur. Tudi v zimskih mesecih lahko s solarnimi svetilkami lepo osvetlimo vrt ali dovoz na dvorišče, tako da ni vse tako temno ves čas. V božičnem času sicer prižgemo novoletne lučke, ko pa jih januarja spet ugasnemo, sta vrt ali balkon nenadoma temna in dolgočasna. To lahko rešite s solarnimi svetilkami. Lahko jih uporabite kot zamenjavo za božične lučke, solarne svetilke pa pustite zunaj vse leto. Dober nasvet je, da postavite solarne svetilke v zunanje vogale vašega vrta. Vaš vrt bo tako videti večji.

  Prednosti solarnih svetilk

  Svetilke na sončne celice imajo številne prednosti:

  • so enostavne za namestitev in premikanje - ne zahtevajo zakopavanja žic ali uporabe ur za vklop/izklop
  • lahko jih uporabljate na kampiranju, festivalih, počitnicah s šotorom ali podobno
  • so okolju prijazne – delujejo na sončno energijo in so tako energetsko učinkovite
  • dajejo prijetno osvetlitev, samodejno se vklopijo in svetijo dolgo časa
  • lahko se uporabljajo vse leto - spomladi, poleti, jeseni in pozimi
  • imajo dolgo življenjsko dobo
  • samodejno se polnijo podnevi

  Namestitev solarnih svetilk

  Solarne svetilke lahko obesite na drevesa ali teraso. Solarne svetilke se polnijo čez dan in svetijo ponoči. S tem lahko ustvarite čarobno vzdušje. Manjše solarne svetilke namestite ob poteh ali okrog vrtnih gredic in tako svetijo ponoči, kar ne le osvetli poti, ampak tudi ustvari dekorativni element. Solarne svetilke lahko umestite tudi ob robovih terase ali na vhodu v vrt. Opremljene so z majhnimi sončnimi celicami na vrhu, kar omogoča samodejno polnjenje čez dan. Ponoči oddajajo mehko svetlobo, ki bo ustvarila prijetno ambientalno osvetlitev. Ne glede na izbrano idejo pazite, da so solarni paneli teh svetilk izpostavljeni soncu, da se bodo lahko učinkovito polnile.