Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Nove posteljnine, ki jih izpostavlja nabavnica

Izpostavljamo tri posteljnine iz novega asortimana

Datum:

Kategorija: Spalnica

Tags: posteljnina, novi izdelki, trendi, scandinavian sense, bombažni saten

Nova posteljina poskrbi za osvežitev vaše spalnice na cenovno ugoden način. Vizualni izgled spalnice lahko tako spremenite na zelo hiter in enostaven način ter ustvarite nov stil, ki vam je v v nekem obdobju življenja najbližji: romantičen, moderen ali klasičen.

Naša nabavnica za posteljnine, Kathrine Møller Vinther, je v JYSK-u že pet let in je strokovnjakinja za trende posteljnin, njihovo kakovost in udobje. Iz nove kolekcije posteljnin je izpostavila tri posteljnine, ki so ji najljubše.  

TANJA - industrijski in klasičen pridih

Čudovita mehka posteljina s črtami v roza barvi v spalnici

 

“Kot prvo bi omenila posteljnino TANJA s karirastim vzorcem v barvi sadeža kaki” prične Kathrine. “Kar me očara pri tej posteljnini, je kontrast med naravno in organsko barvo ter strogim industrijskim vzorcem. Zaradi te kombinacije se prilega v vsako spalnico ne glede na njen stil ureditve” nadaljuje Kathrine. “Lahko jo imate kot del dekoracije in spalnico uredite v romantičnem, naravnem ali pa bolj industrijskem stilu. Posteljina TANJA je narejena iz 100% bombažnega perkala, ki je gosto tkan, zato je posteljnina mehka ter z mat površino.

MINNA – dinamičen vzorec

Posteljina v beli barvi z modrimi trikotniki v različnih velikostih

 

Posteljina MINNA ima dinamičen in abstraktni vzorec, ki nam vedno znova vzbuja domišljijo. Lahko si zamislimo, da vzorci na posteljnini predstavljajo ptice na nebu, spet naslednjič si lahko predstavljamo jadrnice na morju” pravi Kathrine. Vzorec ni nikoli enak, zato je vsak njegov niz edinstven. Material je 100% bombaž, ki je ravno tkan.

ASTA – nostalgična in boemska

Posteljnina iz satena v črni barvi s pisanimi cvetlicami

 

Posteljnina ASTA ima vijolične in roza cvetlice na črni podlagi, kar ji daje popolni vintage izgled. “Moja prva misel, ko se jo zagledala, je bila le WOW, WOW! Tako živahna je na eni strani, sam njen dizajn pa ponuja tudi drugo plat, saj je druga stran posteljnine enobarvna in tako veliko bolj umirjena. Če želite od časa do časa imeti mirnejšo atmosfero v spalnici, posteljnino le obrnete na enobarvno stran, " preglaga Kathrine. "ASTA je mehka in sijoča posteljnina iz bombažnega satena ter z digitalnim printom, ki omogoča, da vidite vse podrobnosti cvetlic." V naši ponudbi bo od začetka oktobra 2020.

Želite posteljnine še boljše kakovosti? Preberite več o naših posteljninah najvišje kakovosti serije SCANDINAVIAN SENSE.