Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Super dnevi: Prihranite do 60% na pisarniške stole in mize, vzmetnice, okrasne blazine, posteljnino...

Klik do akcij
Posteljnina v beli barvi z vezenimi pikami v spalnici z nočno omarico in nabavnica Katharine Møller Vinther

Izpostavljamo tri posteljnine iz novega asortimana

Datum:

Kategorija: Spalnica

Tags: posteljnina, novi izdelki, trendi, bombažni saten, bela posteljnina

Lepo in skrbno urejena spalnica nudi prostor, kjer se lahko sprostimo in napolnimo baterije. Občasno pa ureditev spalnice potrebuje tudi malo svežine. Ne glede na to, ali želite ustvariti romantičen, moderen ali klasičen stil ureditve spalnice, je nova posteljnina hiter in preprost način za osvežitev vaše spalnice. Nova posteljina poskrbi za nov videz vaše spalnice na cenovno ugoden način.

Kathrine Møller Vinther, je v JYSK-u že šest let in je strokovnjakinja za nove trende, kakovost in udobje posteljnin. Iz nove kolekcije posteljnin je v tem blog zapisu izpostavila tri posteljnine, ki so ji najljubše.  

Kathrine pravi: "Mislim, da si vsi zaslužimo sproščujočo in lepo urejeno spalnico, zato želim izpostaviti tri raznolike posteljnine."

S posteljnino DANA do romantičnega vzdušja

Postelja prekrita z belo posteljnino z vezenimi pikami v spalnici z nočno omarico in kovinsko namizno svetilko

 

"S svetlo in elegantno posteljnino upočasnite svoj ritem in poiščite veselje ob preprostih življenjskih stvareh", pravi Kathrine.

“DANA je posteljnina v beli barvi z majhnimi tkanimi pikami na zgornji strani posteljnine, medtem ko sta hrbtna stran posteljnine in prevleka za vzglavnik iz navadno tkanega blaga, kar daje udoben občutek. Dizajn posteljnine je preprost, a vseeno daje prostor tudi inovativnim podrobnostim, ki pritegnejo pogled. V spalnici želimo ustvariti vzdušje, ki ni vezano le na letne čase, ampak tudi na prihodnja leta. Če ste zaljubljeni v romantičen in ženstven dizajn tako kot jaz, potem je posteljnina DANA prava izbira za vas,“  zaključi Kathrine.

Posteljina CLARA je bolj igriva izbira

Postelja s posteljnino v umazano beli barvi z malimi barvnimi vzorci

 

“Posteljnina CLARA je narejena iz satena, ki ji daje mehak in prijeten občutek v rokah. Dizajn te posteljnine je bolj živahen in igriv, tako da vnese v vašo spalnico tudi barvno popestritev. Menim, da bo posteljnina CLARA zelo pirljubljena tako med najstniki in kot odraslimi. To je posteljnina za vse tiste, ki si želijo malo več barv in življenja v svojem domu,“ pravi Kathrine.

»Uživajte življenje tudi s posteljnino v modernem dizajnu. Posteljina v umazano beli barvi z naključno razporejenimi ženstvenimi barvnimi madeži. Čudovita kombinacija barv: modre, barve mete, peščene barve, rjave, sive in svetlo rožaste barve je lep dodatek dekoracijam v spalnici,“ doda Kathrine, preden razkrije svojega tretjega favorita med posteljninami.

Razvajajte se s posteljino INGEBORG

Posteljnina prekrita s posteljnino iz visoko kakovostnega satena

 

“Posteljnina INGEBORG je kakovostna posteljnina z ekskluzivnim videzom. Dizajn posteljnine je moderen, a tudi s pridihom klasike z majhnimi kockastimi vzorci. Kakovostno tkan saten ji daje zelo mehak in prijeten občutek na koži ter rahlo svetleč videz,“ začne Kathrine.

“Razvajajte se in ustvarite izgled hotelske sobe kar doma s posteljnino INGEBORG. Poseben rob posteljnine klasično spalnico spremeni v bolj prefinjeno. Zaradi klasičnega videza lahko posteljnino uporabite v katerikoli spalnici in je na voljo v beli, peščeni in škrlatni barvi, “zaključi Kathrine.

Nov asortiman posteljnin je v spletni trgovini na voljo od 29. junija 2021.

Katera od naših posteljnin pa je vam najljubša? Napišite spodaj v komentarju bloga.