Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Spalnica s posteljnino s črtami in nabavnica Katrine Møller Vinther

Izpostavljamo tri posteljnine iz novega asortimana

Datum:

Kategorija: Spalnica

Tags: posteljnina, novi izdelki, posteljnina iz krepa, bombažne posteljnine, vijolična posteljnina

Ne glede na to, ali imate v svoji spalnici raje romantičen, sodoben ali klasičen videz, je izbor nove posteljnine hiter in preprost način za vizualno osvežitev spalnice. Kathrine Møller Vinther, je v JYSK-u že šest let in je strokovnjakinja za nove trende, kakovost in udobnost posteljnin. Iz nove kolekcije posteljnin je v tem blog zapisu izpostavila tri posteljnine, ki so ji najljubše.

"V nepredvidljivih časih iščemo harmonijo, umirjenost in vse, kar nam je znano,« pravi Kathrine in nadaljuje: »Zato se želim osredotočiti na posteljnino, ki vsaka na svoj način predstavlja nov pogled na udoben in tradicionalen dizajn."

Posteljnina ABBIE za vse, ki iščete udobje

Spalnica z dvema prešitima odejama in vzglavnikoma ter posteljnino s črtami

"Dobrodošli v posodobljeni različici kultnih 70-ih,« začne Kathrine z nasmehom. "Črtasta posteljnina me popelje na potovanje po spominih, nazaj v sproščeno, barvito, analogno desetletje, doma obarvanih majic in čakanja ob telefonu".

Posteljnina je iz 100 % bombaža z vzorcem, ki je videti izdelana iz barvane preje, v resnici pa je potiskana v toplih barvah, kot so vijolična, oranžna in peščena. Če vam je dizajn posteljnine všeč, bo v aprilu na voljo tudi ujemajoča se brisača.

Posteljina ALICIA nakazuje, da se bliža poletje

Posteljnina s cvetličnim vzorcem v svetli spalnici

“Ali se vam ne zdi, da je poletje že skoraj tu?" vpraša Kathrine, ko nam predstavi naslednjo posteljnino. »V dizajnu te posteljnine ponovno vidite pridih 70-ih let, saj so uporabljeni zemeljski toni in naravni videz. Letošnjo sezono je material krep zopet v trendu, posteljnina ALICIA pa je ljubek primer, kako ta dobro znani in priljubljen učinek nagubanosti krepa prispeva k občutku lahkotnosti izdelka.“

Posteljnina ALICIA ima majhne lepe cvetove v oranžni in vijolični barvi na belem ozadju in je ni potrebno likati.

Posteljina ELMA za vse romantične duše

Postelja prekrita s posteljnino v vijolični barvi in naborki ob robu

S posteljnino ELMA vidite, kako lahko barva sama po sebi ustvari romantičen občutek, saj ni potreben nikakršen cvetlični vzorec. Videz posteljnine bi bil povsem drugačen, če bi bila posteljnina siva ali modra," pravi Kathrine. “Posteljnina ima resice na prevleki za prešito odejo in na prevleki za vzglavnik, kar mi je zelo všeč, saj poudarja nostalgičen videz in hkrati dodaja občutek razkošja."

Posteljnina ELMA je iz 100 % bombaža in je predhodno oprana z encimi, zaradi česar je na otip izjemno mehka.

Nov asortiman posteljnin je v spletni trgovini na voljo od 4. januarja 2022.

Katera od naših posteljnin pa je vam najljubša? Napišite spodaj v komentarju bloga.