Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Zaradi povečanega obsega spletnih naročil kupce prosimo za strpnost in razumevanje zaradi zamud pri dostavi in daljšega odzivnega časa Službe za pomoč kupcem.
>TU< preberite vse o varnostnih ukrepih, odpiralnem času trgovin in nakupu na JYSK.si 

20-50% popust na izbrane dekorativne in tekstilne izdelke!
Nove posteljnine, ki jih izpostavlja nabavnica

Izpostavljamo tri posteljnine iz novega asortimana

Datum:

Kategorija: Spalnica

Tags: posteljnina, novi izdelki, trendi, scandinavian sense

Le kdo ne obožuje lepe ter urejene spalnice in tega, da se uleže na čisto rjuho in pokrije z mehko posteljnino? Vizualni izgled vaše spalnice je pomemben za harmonijo v prostoru in občutek udobja.

Asortiman posteljnin smo dopolnili z novimi izdelki, ki imajo čudovite vzorce. Naša nabavnica za posteljnine, Kathrine Møller Vinther, je izpostavila tri posteljnine, ki so ji najljubše. Kathrine je predstavila tudi celotno zgodbo, ki stoji za motivi novih posteljnin.  

HELENE - spomin na pretekle poletne dni

Bela posteljnina z malimi rumenimi cvetovi


“Posteljnina HELENE ima natisnjene male rumene cvetove na beli podlagi; ima rahel sijaj in je gladka, ko gremo z roko prek nje. Lep in preprost dizajn posteljnine, ki je iz 100% bombažnega satena, me spominja na pretekle čase. Na čas, ko si se poleti sprehajal po cvetočem travniku in v senci pil limonado. Čas, ko smo v nordijskih poletnih nočeh spali ob odprtem oknu, da bi slišali petje ptic na drevesu ob naši hiši,” sanjavo pripoveduje Kathrine.

ELLEN – kakovosten material in čudovite barve 

Posteljnina v svetlo vijolični in zeleni barvi


“Posteljnina ELLEN je iz 100 % mehkega bombaža in v zelo enostavnem enobarvnem dizajnu, ki je preprost za ureditev spalnice v vašem osebnem stilu. Na voljo je v svetlo vijolični, zeleni ali rumeni barvi in jo lahko uporabite v katerikoli spalnici, saj ji doda moderen in svež izgled. Preprost dizajn posteljnine me pomirja in sprošča, saj ni motečih vzorcev in močnih barv.”

OLIVIA – potovanje nazaj v čas

Spalnica s posteljo, prešito odejo, vzglavniki in posteljnino


“Posteljnina OLIVIA ima nežen vzorec majhnih vejic v zeleni in rumeni barvi na svetlo vijolični podlagi. Vzorec posteljnine iz narave nas popelje nazaj v 70-ta leta prejšnjega stoletja, a je hkrati modernega dizajna. Posteljnina je iz 100 % bombažnega perkala, ki je bombaž najboljše kakovosti in zelo trpežen, zato lahko posteljnino uporabljate še veliko let ," je nabavnica zaključila zgodbe o naših novih posteljninah.

Želite posteljnine še boljše kakovosti? Preberite več o naših posteljninah najvišje kakovosti serije SCANDINAVIAN SENSE.