Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Postelja s posteljnino v modri barvi in fotografija nabavnice Kathrine Møller Vinther

Izpostavljamo tri posteljnine iz novega asortimana

Datum:

Kategorija: Spalnica

Tags: posteljnina, novi izdelki, trendi, scandinavian sense, bombažni saten, recikliran material

Nova posteljina poskrbi za osvežitev vaše spalnice na cenovno ugoden način. Vizualni izgled spalnice lahko tako spremenite na zelo hiter in enostaven način ter ustvarite nov stil, ki vam je v v nekem obdobju življenja najbližji: romantičen, moderen ali klasičen.

Naša nabavnica za posteljnine, Kathrine Møller Vinther, je v JYSK-u že pet let in je strokovnjakinja za trende posteljnin, njihovo kakovost in udobje. Iz nove kolekcije posteljnin je izpostavila tri posteljnine, ki so ji najljubše.  

Kathrine pravi: "V tem trenutku potrebujemo nekaj več radosti v naših življenjih, zato sem izpostavila živahnejše posteljnine."

EMILY vas ponese v počitniško razpoloženje

Postelja prekrita s posteljnino in nočno omarico s svetilko

 

"Tudi v sivih dneh vas bo posteljnina EMILY ponesla v počitniško razpoloženje," pravi Kathrine. "Posteljnina EMILY s cvetličnimi vzorci je iz 100% bombažnega perkala, ki je zelo prijeten na otip in zelo kakovosten. Dizajn posteljnine je navdihnjen z naravno, z rumenimi in modrimi svetovi v kombinaciji z zelenimi listki in stebli na beli podlagi. Všeč mi je kontrastna kombinacija prašno zelene barve s cvetličnimi vzorčki, ki daje poseben videz tej posteljnini. Če radi uživate v vikendih in počitnicah na podeželju, potem si boste zagotovo izbrali tudi ujemajoče se okrasne blazine in odeje," zaključi Kathrine.

CILJE je trajnostna izbira s skandinavskim dizajnom

Posteljnina v lepi modri barvi iz recikliranega poliestra in bombaža

 

"Posteljnina CILJE je narejena iz 51% recikliranega poliestra in 49% bombaža. Veliko truda smo vložili v ustvarjanje posteljnine, ki ustreza vsem našim zahtevam po visoki kakovosti izdelkov. Zelo sem zadovoljna z rezultatom," pravi ponosno Kathrine. "Mešanica materialov zagotavlja, da je posteljnina prijetna na otip in trpežna, saten pa ji daje pravi mehek in prijeten občutek.

Dizajn posteljnine je moderen in zelo skandinavski. Nekateri menijo, da je skandinavska dekoracija le enobarvna v sivih ali belih barvah, vendar je veliko bolj pomemben spokojen izraz skandinavskega stila. Posteljnina CILJE ima prepleten vzorec, ki malo poživi posteljnino, sicer oddaja harmoničen videz. Tako jo lahko umestite v vsako spalnico, na voljo pa je v modri in rumeni barvi ter barvi peska. Posteljnina CILJE spada med naše trajnostne izdelke iz linije SCANDINAVIAN SENSE, ki vsebuje tudi brisače in kopalniške preproge," doda Kathrine pred prestavitvijo njene tretje najljubše posteljnine.

BELMA je za romantične duše

Posteljnina s cvetličnim vzorcem v spalnici z nočno omarico in namizni svetilko

 

"Že sam videz posteljnine BELMA vas spravi v dobro razpoloženje. Barve so svetle in živahne. V mojih očeh so veliki cvetlični vzorci v beli, rjavkasti in vojaško zeleni barvi kot plavajoče meduze na bež podlagi. Posteljnina BELMA je iz 100% bombažnega satena in v toplih poletnih barvah, ki dvignejo razpoloženje. Če ste prava romantična duša, potem je dizajn te posteljnine ravno za vas," zaključi Kathrine.

Nove posteljnine so na voljo od 5. januarja 2021.

To so bile Katharinine najljubše posteljnine. Katera od naših posteljnin pa je vam najljubša? Napišite spodaj v komentarju bloga.