Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Okrogle vrtene mize

Prednosti okrogle vrtne mize

Nekateri pravijo, da pogovor lažje teče okrog okrogle mize. To velja tudi za vrtne mize. In živahen klepet je le ena od prednosti okrogle vrtne mize – več o tem preberite v spodnjem blog zapisu.  

Okrogle vrtne mize za manjše terase ali balkone

Velikost vrtne mize mora ustrezati prostoru, ki ga imate na terasi ali balkonu. Če nimate veliko prostora, je okrogla vrtna miza lahko boljša izbira kot kvadratna ali pravokotna. Če je vrtna miza namenjena terasi, kjer preživite veliko časa z družino in prijatelji, je okrogla vrtna miza odlična izbira. Oblika in mehki robovi poskrbijo, da se je lažje premikati okoli takšne vrtne mize. 

Z gosti boste prav tako sedeli bližje drug drugemu in lažje bodo vsi gosti del pogovora za mizo. Vrtna miza HOLTE ima premer 120 cm, višino 74 cm, narejena pa je iz oljenega FSC® trdega lesa.


Prava velikost vrtne mize je odvisna tudi od tega, kako velika je vaša družina ali koliko gostov ponavadi povabite. Vrtna miza RANGSTRUP je na voljo v dveh različnih velikostih: s premerom 110 cm ali 130 cm. Višina obeh vrtnih miz je enaka: 74 cm. Na voljo je: miza v naravni ali črni barvi ter s črnimi ali belimi aluminijastimi nogami. 

Vrtna miza na jeklenem podstavku

Vrtna miza, ki ima jeklen podstavek namesto štirih nog, ima še več prednosti. Pri postavljanju vrtnih stolov vam ni treba skrbeti za noge, dizajn pa je somoderen in lahkoten. Vrtna miza FAGERNES ima premer 110 cm in je visoka 75 cm, njen okvir je narejen iz jekla, mizna plošča pa iz vlaknastega cementa.  


Poglejte prednosti vrtnih miz s prilagodljivo višino.

Zdaj veste, kaj potrebujete, da se pripravite na tople večere z večerjo na prostem. JYSK vsem želi lepo in čudovito poletje. 

Izvedite več

Vodič: izberite ustrezen vrtni zaboj za blazine

Vodič: izberite ustrezen vrtni zaboj za blazine

Vodič: Poiščite ustrezen senčnik za teraso ali balkon

Vodič: Poiščite ustrezen senčnik za teraso ali balkon

Kako izbrati popolno vrtno lounge garnituro

Kako izbrati popolno vrtno lounge garnituro

Kako izbrati nove vrtne stole

Kako izbrati nove vrtne stole