Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Zaradi prehoda na novo centralno skladišče so možne zamude pri dostavi izdelkov do 10 delovnih dni. Opravičujemo se vam in prosimo za razumevanje.

Odlična izbira brisač v več dimenzijah

Vodič za nakup brisače

Mehke brisače so zelo prijetne za kožo. Na kaj vse pa moramo pomisliti, ko nakupujemo nove brisače? 

Velikost brisač

V naši ponudbi lahko najdete brisače v različnih velikostih, ponudba pa se razlikuje od trgovine do trgovine. Izbrani model brisače seveda uporabljate v skladu z vašimi potrebami. Pripravili smo vam seznam velikosti brisač in za kaj so prvenstveno namenjene:
 

Teža brisače

Teža brisače je zelo pomembna, saj nam pove, kakšna je njena kakovost. Težja kot je brisača, močnejša je in ima boljšo absorbcijo. Pri izbiri brisače razmislite, za kaj jo boste uporabljali in kako dolgo jo mislite uporabljati. Na primer, v kolikor potrebujete brisače za goste, kakovost brisače ni tako zelo pomembna kot pri brisači, ki jo imate namen uporabljati vsak dan po umivanju in tuširanju.

V JYSKu so na voljo brisače teže od 340-550 g/m2.

Kakovost

V JYSKu smo naše brisače razdelili glede na njihovo kakovost v 4 kategorije: VEDNO NIZKA CENA, BASIC, PLUS in GOLD. Tako boste lažje izbrali željeni model brisače glede na njihovo kakovost. Več o 4 kategorijah kakovosti pa si preberite tukaj.

Izvedite več

Kako oprati nove brisače

Vzemite si čas zase in se razvajajte doma

Božična darila zanjo in zanj iz asortimana kopalniških dodatkov

Vzemite si čas zase z novimi izdelki iz Nordic Mood collection

Poiščite najbližjo JYSK trgovino.

Za pomoč in nasvete se obrnite na JYSK-ove zaposlene in raziščite naš širok asortiman izdelkov v trgovini.