Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

30-60% popust na VSA ležišča iz pene

Klikni do akcij
Črn gaming (računalniški) stol z LED lučmi v več barvah

Gaming stol z LED osvetlitvijo

Datum:

Kategorija: Pisarna

Tags: gaming stol, računalniški stol, igranje igric, ergonomski pisarniški stol, LED osvetlitev

Črn gaming stol LEGEND RANUM so sanje vsakega igralca - osvetli vaš igralni prostor z LED osvetlitvijo. Računalniški stol RANUM je opremljen s svetlobnimi učinki - ustvarjen pa je tudi za igralce, ki zahtevajo kakovostno igralno opremo.

Osvetlite prostor za igranje igric z gaming stolom RANUM

Z gaming stolom RANUM lahko nadzorujete vaš prostor in barvno uskladite vaš igričarski kotiček. Računalniški gaming stol ima osvetlitev celotnega spektra, ki jo je mogoče enostavno upravljati z daljinskim upravljalnikom. 

Črn gaming stol z LED osvetlitvijo s treh strani


Gaming stol nastavite tako, da se ujema z vašim igričarskim kotičkom, ali pa izberite super vzorec osvetlitve med širokim izborom različnih efektov lučk. Prav tako lahko nadzorujete hitrost in svetlobo vseh učinkov in barv. Ko je čas za odjavo, ugasnite luči na daljinskem upravljalniku.

Enostaven za povezavo s pametnimi rešitvami za odlaganje stvari 

Računalniški stol lahko preprosto priključite s priloženim kablom USB-A (velikosti 1,3 metra) na vse, kar ima USB izhod. Lahko ga povežete z osebnim računalnikom ali AC razdelilnikom - izbiro prepuščamo vam. Priporočamo uporabo polnilne baterije (ni priložena), ki jo lahko postavite v žepek pod sedežem. Prostor za polnilno baterijo meri: 18 cm (globina) x 10 cm (širina) x 3 cm (višina), kar je precej veliko in bo ustrezalo večini polnilnih baterij.  

Računališki stol ima tudi žepek za odlaganje daljinskega upravljalnika na desni strani sedeža. 

Mehko oblazinjeni naslonjali za maksimalno udobje 

Statični nasloni za roke ergonomsko ne razbremenijo rok. Zato je gaming stol RANUM opremljen s premičnima naslonoma za roke, ki se premikata v več oseh in ju lahko nastavimo naprej, nazaj ter gor in dol. Za dodatno udobje ta mehko oblazinjena na vrhu naslonov. 

Gaming računalniški stol RANUM je na voljo od 30. julija 2021. Iz iste serije je tudi računalniška miza HALDUM z LED osvetlitvijo.