Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dnevi spanja: prihranite do 60% na ležišča, boxspring postelje, posteljnine, prešite odeje, vzglavnike

Klik do akcij
Okrasna blazina z nežnim vzorcem, rjava preproga in odeja iz umetnega krzna v modri barvi

Izpostavljamo: najljubši tekstilni izdelki naše nabavnice

Datum:

Kategorija: Dnevna soba, Inspiracija

Tags: tekstilni izdelki, okrasna blazina, odeja iz umetnega krzna, preproga, novosti

Sara Højgaard Rasmussen je naša nabavnica tekstilnih izdelkov za dom, kar vključuje okrasne blazine, namizne prte, odeje in preproge. In ker je v JYSK -u ponovno nov asortiman, smo jo prosili, naj svoje priljubljene izdelke deli z nami. "Hladni in temni meseci so pred nami in zelo se veselim obdobja, ko se bom obdala s toplo odejo na kavču. Zato so moji najljubši izdelki tokrat kot nalašč za ustvarjanje udobja in hygge vzdušja," začne Sara.

Odeja iz umetnega krzna ERANTHIS

Klop z odejo  v videzu umetnega krzna in okrasnimi blazinami

 

»Najprej vam bom predstavila odejo ERANTHIS, ki je odličen primer dizajna, ki posnema naravo. Zdi se, da je odeja iz pravega krzna, a je v resnici iz umetnega," pravi Sara in nadaljuje:" Je precej velika in težka odeja, kar ji daje ekskluziven videz. Odlično bo videti na vašem kavču, lahko pa jo uporabite tudi zunaj na terasi ali balkonu v hladnih jesenskih dneh."

Odeja ima certifikat OEKO-TEX in je na voljo v bež ali modri barvi. Lahko jo operete s podobnimi barvami pri 30 stopinjah Celzija.

Poglejte tudi najljubše dekoracije po izboru naše nabavnice.

Preproga STORMHATT v rjavi barvi

Dnevna soba s preprogo v videzu umetnega krzna, moder kavč  in klubska mizica

 

"Si lahko predstavljate, da se prebudite po dobrem spancu in položite noge na mehko preprogo STORMHATT? Vem, da si jaz lahko," pravi Sara z blaženim nasmehom. "To je preproga iz temno rjavega umetnega krzna in jo lahko položite tudi  pod klubsko mizico v dnevni sobi ali kamor koli drugam, kjer želite ublažiti minimalistični videz prostora ali preprosto ustvariti mirno in tiho vzdušje za sprostitev in umiritev."

Preproga STORMHATT je široka 140 cm, dolga 200 cm in visoka 7 cm.

Okrasna blazina TOPPKLOKKE 

Siv kavč in okrasna blazina

 

“Okrasna blazina TOPPKLOKKE si zasluži tudi dodatno omembo. Po mojem mnenju ima skoraj azijski videz, ki lahko resnično razbije monokromatski videz," predlaga Sara. "Blazina TOPPKLOKKE je precej velika, in z njenin nakupom dobite veliko za svoj denar, saj je del našega koncepta VEDNO NIZKA CENA."


Podlaga blazine je temno siva, vzorec pa je mešanica cvetja in grafike v harmonični kompoziciji. Ima rozasto obrobo, ki ji daje edinstven pridih.