Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Prihranite 20-50% na vse pohištvo za dom

Klik do akcij
Okrogli namizni prt, velika preproga iz jute in velika blazina s sliko Sara Højgaard Rasmussen

Izpostavljamo: najljubši tekstilni izdelki naše nabavnice

Datum:

Kategorija: Dnevna soba, Inspiracija

Tags: tekstilni izdelki, velike okrasne blazine, dekoracije iz velurja, preproga iz jute, namizni prt, novosti

Sara Højgaard Rasmussen razmišlja o velurju, juti, bombažu in flisu, ko je budna, in o tem sanja ponoči ... Je naša nabavnica za tekstilne izdelke, kot so okrasne blazine, namizni prti, odeje in preproge. Ker imamo v JYSK-u nov asortiman, smo jo prosili, naj svoje najljubše izdelke deli z nami. "Kmalu bomo več časa preživljali tudi na prostem, zato sem izbrala tri različne izdelke, ki so uporabni tako v vaši dnevni sobi kot na terasi ali balkonu," začne Sara.

Okrogel namizni prt BLOMME

Okrogel namizni prt v sivi barvi z geometrijskim vzorcem in vzorca zelenega in rumenega prta

 

“BLOMME je nov prt v naši ponudbi. Na voljo je v okrogli in pravokotni različici ter v sivi, zeleni in rumeni barvi. Rumena verzija prta ima zelo poletni videz, ki vam bo polepšal dan. Prt ima nežen, klasičen vzorec, ki je nekoliko podoben ribji kosti ali črtam na listu. Njegova prednost je, da je brez gub, « z nasmehom poudari Sara.

BLOMME se ujema z barvami kolekcije SCANDINAVIAN SENSE in se popolnoma prilega nekaterim našim najbolje prodajanim okroglim jedilnim mizam, na primer mizi RINGSTED.

Velika preproga iz jute

Dnevna soba s sivim kavčem in veliko preprogo iz jute pod klubsko mizico

 

»Preproga GLORIOSA je narejena iz jute. Če preprogo umestimo pod klubsko mizico ali jedilno mizo, dobi dom izredno sodoben in sproščen videz. Juta je hitro rastoča rastlina, zato je preproga biološko razgradljiva in jo je mogoče reciklirati. Preprogo lahko uporabite tako znotraj doma kot zunaj na terasi. Na voljo je v velikostih 140x200 cm in 160x230 cm, « pravi Sara.

Velika blazina FJELLFIOL

Velika blazina in okrasna blazina in odeji z varianto velike blazine v sivi barvi

 

Talne ali hrbtne velike blazine FJELLFIOL imajo prevleko iz bombažnega velurja, ki ima bolj mat površino kot večina velurja. Resnično mi je všeč nordijski videz bombažnega velurja, a enako pomembno je tudi polnjenje blazine s perjem, ki blazini FJELLFIOL omogoča dolgo ohranjanje oblike. Blazino FJELLFIOL lahko uporabite za sedenje na tleh, kot hrbtno blazino, ko berete v postelji ali zunaj na terasi ali balkonu. Na voljo je v sivi ali zeleni barvi, prevleka pa je pralna, « zaključi Sara, preden nas zapusti z mislijo na dolge poletne noči.

Novi izdelki so v našem spletnem asortimanu na voljo od 26. januarja. Kateri pa so vaši najljubši novi tekstilni izdelki? Sporočite nam v komentarju pod blogom!