Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Okrogla preproga iz jute in sedežne blazine v več barvah in oblikah

Izpostavljamo: najljubši tekstilni izdelki naše nabavnice

Datum:

Kategorija: Dnevna soba

Tags: tekstilni izdelki, dekoracije, dekoracije iz velurja, okrogla preproga iz jute, standard OEKO-TEX 100, brez škodljivih kemikalij

Okrasne blazine, preproge, odeje in namizni prti so kategorije, za katere je zadolžena naša sodelavka Sara Højgaard Rasmussen. Sara je JYSK-ova nabavnica za hišni tekstil in odgovorna za asortiman te kategorije. V naši spletni trgovini in fizičnih trgovinah so že na voljo novi tekstilni izdelki in Saro smo prosili, da nam predstavi tri njene favorite te sezone: “Naši novi izdelki so predvsem v naravnih barvah ter moderni in jih lahko umestimo v vsak dom,” pravi in predstavi njene favorite sezone.

Odeja krpanka, ki jo lahko uporabljamo v več namenov

Odeja krpanka na klopi s pleteno košaro


"Najnovejši izdelek je odeja krpanka VALMUE iz 100% bombaža. Odeja krpanka VALMUE je na voljo v rumeni in sivi barvi in jo lahko uporabite: kot odejo, s katero prekrijete vašo sedežno garnituro, ali kot odejo za plažo. Obožujem njen enostaven dizajn in vintage izgled ter dejstvo, da je tudi uporabna in ni le lep dodatek za dom.”

Sedežne blazine v modri in sivi barvi

Sedežne blazine v več oblikah in barvah na stolu in na tleh


“Če potrebujete mehke sedežne blazine, bodo blazine iz linije HYBENROSE prave za vas. So iz žameta in čudovito sešite ter jih lahko uporabite kjerkoli v vašem domu. So tudi super udobne,” pravi Sara z nasmeškom. “Blazine HYBENROSE so na voljo v modri in sivi barvi, ki se tudi lepo dopolnjujeta med sabo.”

Okrogla preproga iz jute

Okrogla preproge iz jute na tleh in na klopi z blazino in odejo krpanko


“Nenazadnje bi rada izpostavila čudovito okroglo preprogo SANDELTRE. Ker je iz naravne jute in sešita z bombažnimi nitmi, jo lahko položite pod klubsko mizico v dnevno sobo ali na vašo teraso oz. balkon. Zaradi naravnega materiala in barve je zelo praktična za uporabo v več prostorih doma in že vem, kam jo bom umestila v svoji hiši.”

Izdelki so na voljo v fizičnih JYSK-ovih trgovinah in na JYSK.si od 5. avgusta 2020.

Ponosni smo na dejstvo, da vsaj 80% tekstilnih izdelkov v JYSK-u zadostuje kriterijem standarda OEKO-TEX in da ima večina JYSK-ovih tekstilnih izdelkov oznako OEKO-TEX Standard 100. Več o tem, kako JYSK kot družbeno odgovorno podjetje med drugim ravna s standardi OEKO-TEX.