Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Spalnica s hrbtnimi blazinami in posteljnim pregrinjalom v bež barvi

Izpostavljamo: najljubši tekstilni izdelki naše nabavnice

Sara je JYSK-ova nabavnica v kategoriji hišnega tekstila in strokovnjakinja, ko gre za kakovost izdelkov, barvne trende in tekstil na splošno. Strinjala se je, da z nami deli svoje tri najljubše izdelke med novostmi v asortimanu JYSK-a: »Osredotočila sem se na izdelke, ki lahko popestrijo dekoracijo vašega doma, ne da bi vam bilo treba vložiti ogromno truda,« pravi Sara. »Predstavljeni trije različni izdelki lahko sami dodajo osebnost vašemu prostoru,« nadaljuje, preden se podrobneje posveti prvemu:

Kuhinjska krpa KAKTUS 

»Najprej bi rada izpostavila eno izmed naših novosti, ki bo zagotovo dobila svoje mesto v vaši kuhinji. Kuhinjska krpa KAKTUS je na voljo v kompletu dveh kosov. Na eni je očarljivo vezenje marjetice, na drugi pa nežen motiv osata. Poleg tega, da vezenine dodajo pridih elegance in ženstvenosti, vaši kuhinji nudijo tudi oseben pridih,« pravi Sara.

Preproga BERGASTER

»V ponudbo smo dodali tudi novo preprogo BERGASTER,« nadaljuje Sara. “Preproga BERGASTER lahko služi kot majhen tekač, ki doda toplino in stil, lahko tudi vašemu hodniku. Preproga BERGASTER je izdelana v kombinaciji bogate rjave in nežne bež barve in ustvarja plišasto ter zanimivo teksturo. Njen živahen vzorec ji daje nadgradnjo navadne preproge. Medtem ko je barvna paleta preproge skromna in klasična, prav ta igriv dizajn vnese poseben čar v vaš dom. Plišaste resice prav tako prispevajo k prijetnemu vzdušju doma, ko se vreme ohladi.«

Preproga BERGASTER je na voljo v velikosti 65x200 cm in je izdelana iz 100% bombaža.

Posteljno pregrinjalo in hrbtna blazina FAGERKLOKKE

Sara predstavi še naslednja njena favorita iz serije FAGERKLOKKE: »Serija FAGERKLOKKE je sestavljena iz bež posteljnega pregrinjala in hrbtne blazine. Serija bo zagotovo nadgradila vašo spalnico s svojim brezčasnim šarmom in eleganco. Oba izdelka sta v bež barvi in imata enostaven črtast vzorec. Posteljno pregrinjalo lahko uporabljate na obeh straneh in vam omogoča, da spalnici brez napora spremenite videz z eno potezo. Hrbtna blazina izžareva eleganco s svojimi nežnimi volančki in doda spalnici pridih romantike. Oba izdelka sta zasnovana z mislijo na udobje in okolje.«

Velikost posteljnega pregrinjala 220x240 cm zagotavlja veliko udobja. Ujemajoča se hrbtna blazina v velikosti 50x70 cm je polnjena z recikliranimi materiali.

Če iščete druge načine za prenovo ali osvežitev svojega doma, si oglejte tudi naše priljubljene izdelke med dekoracijami. V blogu o priljubljenih škatlah in košarah naše nabavnice pa najdete navdih za organizacijo svojega prostora s stilom.

Izvedite več

Čudovite dekorativne škatle in košare po izboru naše nabavnice

Čudovite dekorativne škatle in košare po izboru naše nabavnice

Favoriti med dekoracijami

Favoriti med dekoracijami

Skandinavske dekoracije z elegantnim pridihom

Skandinavske dekoracije z elegantnim pridihom

Okrasite dom v spomladanskem vzdušju z novo kolekcijo Nordic Mood

Okrasite dom v spomladanskem vzdušju z novo kolekcijo Nordic Mood