Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Zdaj še boljše ponudbe vrtnega pohištva 

 

Zaradi prehoda na novo centralno skladišče so možne zamude pri dostavi izdelkov.

 

Dve stenski omarici s steklenimi vrati in stenska polica, ki jo lahko poljubno skominirate z manjšimi poličkami

Najljubši majhni kosi pohištva naše nabavnice

Rikke Høst se navdušuje tako nad oblikovanjem kot kakovostjo izdelkov - to sta dve ključni področji na njenem delovnem mestu, saj dela kot vodja oblikovanja in načrtovanja (Range & Design Manager). Zato smo jo povprašali o njenih treh najljubših izdelkih iz kategorije majhni kosi pohištva: »Zelo priljubljen trend v tej sezoni so rešitve za shranjevanje na stenah, ki so praktične in hkrati tudi dekorativne. Zato želim izpostaviti tri kose majhnega pohištva za shranjevanje stvari in dekoracij na stenah, ki ustrezajo temu trendu. Tri različne rešitve - vendar vse s poudarkom na zanimivem dizajnu,« začne Rikke.

Stenski omarici RIBE in LOOK IN

 

»Naša stenska omarica RIBE je nova različica naše zelo priljubljene stenske omarice TREND iz lanskega leta. Zaradi velikega povpraševanja smo dekorativno in praktično omarico ponovno uvrstili v naš asortiman - vendar pod novim imenom. Omarica RIBE bo zagotovo pritegnila pozornost in je kot nalašč za razstavljanje in odlaganje vaših najljubših predmetov,« pravi Rikke. »Zasnova omarice je moderna in se bo prilegala večini domov. Omara ima steklo spredaj na vratih in ob straneh, kar ji daje lahkoten in eleganten izraz. Uporabite stensko omarico RIBE v kuhinji za odlaganje dekorativne kuhinjske posode ali v dnevni sobi za predstavitev dekoracij - možnosti so neskončne,« pravi Rikke in nadaljuje z opisom svojega naslednjega najljubšega izdelka med malimi kosi pohištva:

 

Stenska omarica v umazano roza barvi in steklenimi vrati

 

"Naša druga stenska omara LOOK IN je podobna omari RIBE, vendar z drugačno vibracijo. Stenska omarica LOOK IN ima čudovito umazano roza barvo, ki oživi vsak prostor. V spalnici je idealna za odlaganje parfumov, nakita in ličil, lahko pa služi tudi kot dekorativni in funkcionalni element v drugih prostorih. Naše majhne stenske omarice so priljubljene in enostavno je razumeti, zakaj,« pravi Rikke, preden začne poudarjati lastnosti svojega zadnjega priljubljenega izdelka v novem JYSK-ovem asortimanu med majhnimi kosi pohištva.

Stenska polica KETTINGE

Stenska polica s premikajočimi poličkami s spominki, dekoracijami itd.

 

”Zdi se mi, da ima stenska polica KETTINGE igriv in drugačen izraz. Izstopa po svojem dizajnu, brez da bi prevladala v prostoru,« pravi Rikke. »Pokažite svoje najljubše knjige ali pa poličke uporabite za predstavitev vaz ali drugih dekoracij. Polico lahko uporabite tudi v domači pisarni za organizacijo in shranjevanje pisalnih potrebščin. Stensko polico sestavlja 6 manjših polic različnih velikosti. S svojo preprosto zasnovo se lahko prilega v vsako sobo v vašem domu, ne glede na slog ureditve.«

Izvedite več

Pozdravite poletje s trendovskimi barvami

Kakšen tabure izbrati?

Povabite pomladno toplino v svoj dom

Ideje za zabavo ob gledanju Evrovizije