Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dnevi spanja s popusti do 60%
Trenutno so možne zamude pri dostavi spletnih naročil. Odlična ponudba za vaše podjetje

Siv paviljon z vrtnimi stoli in mizo na travi

Nadgradite svoj zunanji prostor s paviljonom

Ali iščete enostaven način za nadgradnjo zunanjega prostora, da boste lahko uživali v vsaki sekundi poletja? S paviljonom dobite točno to: cenovno ugodno možnost, da svoj dom prenesete na prosto, kar vam omogoča, da poletje  preživite na najboljši možni način: na svežem zraku.

Paviljon nudi popolno okolje za zabavo ali večerjo z družino in prijatelji. Postavite svoj paviljon, razstavite vrtno pohištvo in ga za odlično vzdušje ter čisto udobje okrasite z lučmi na vrvici, vrtnimi udobnimi blazinami, prigrizki in pijačo. Le komu ne bi bilo všeč?

Prednosti paviljona na vrtu ali terasi.

Če se nameravate to poletje zabavati na svojem vrtu – ali preprosto kar najbolje izkoristiti vsako priložnost za uživanje na prostem, je paviljon morda prava rešitev. Vrtni paviljon lahko postavite na svojo teraso, na vrt ali pa ga prinesete v park. S paviljonom lahko svojo dnevno sobo prenesete ven.

Paviljon na vrtu ali terasi vam lahko pomaga kar najbolje izkoristiti poletje, saj bistveno podaljša vašo poletno sezono, vam in vašim najdražjim pa nudi veliko priložnosti, da v celoti uživate v poletju.

 • Kakovostno preživet čas na vrtu
  Gazebo je odličen kraj za počitek in sprostitev. Zagotavlja senčno okolje za sprostitev v sončnih poletnih dneh, kjer lahko uživate ob osvežilnih pijačah, poslušate glasbo ali se potopite v odlično knjigo.
   
 • Paviljon s stranicami nudi zavetje
  Paviljon je kot nalašč za vse vrste vremena. Z dodajanjem stranic paviljonu zagotavlja zavetje pred dežjem, snegom, vetrom in ostro sončno svetlobo iz vseh smeri. Prav tako se lahko počutite bolj varne pred drugimi motečimi elementi, kot so žuželke.
   
 • Pod paviljonom se lahko družite s prijatelji in pripravite zabave
  Gazebo je odličen za vrtne zabave, saj je v njem dovolj prostora za vrtne mize in stole ter celo lounge garniture. Povabite svojo družino in prijatelje na prijetno vrtno zabavo pod nadstreškom paviljona – zagotovo bo to odličen poletni spomin.
   
 • Uporabite ga lahko na javnih prireditvah
  Paviljon se odlično prilega tudi javnim prostorom, kot so dogodki v parkih ali na drugih zunanjih površinah. Gazebo nudi zaščito za vas in druge ljudi.
   

Iskanje pravega paviljona za vaše potrebe

Paviljoni so na voljo v različnih velikostih, slogih in barvah. V JYSK-u boste našli veliko različnih paviljonov, ki ustrezajo vašemu zunanjemu prostoru – ne glede na to, ali imate vrt ali teraso, obstaja popolna rešitev za vas.

.

Siv paviljon z vrtnima klopema in vrtno mizo in lepimi dekoracijami

Okrasite svoj vrtni paviljon z lanternami in cvetličnimi lonci

Obstaja veliko predmetov, s katerimi lahko okrasite svoj vrtni paviljon ali paviljon na terasi. Če prirejate zabavo za prijatelje in družino, dodajte lučke, lanterne in lučke na verigi, da ustvarite prijetno vzdušje, še posebej zvečer. Če imate paviljon s stranskimi stranicami, je še bolj prijetno, saj bo osvetljeni paviljon dal občutek prijetnega brloga. Preden nadaljujete s pogrnitvijo vrtne mize s čudovitimi krožniki, kozarci, servietami in svečami, prinesite cvetlične lončke s čudovitimi rožami in zelenjem. Vaši gostje se bodo imeli odlično.

Izvedite več

Kako izbrati popolno vrtno lounge garnituro

Kako izbrati popolno vrtno lounge garnituro

Kako izbrati nove vrtne stole

Kako izbrati nove vrtne stole

Vodič: kako izbrati čudovito in praktično vrtno mizo

Vodič: kako izbrati čudovito in praktično vrtno mizo

Modularna vrtna lounge garnitura z več možnostmi postavitve

Modularna vrtna lounge garnitura z več možnostmi postavitve