Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Zdaj še boljše ponudbe vrtnega pohištva 

 

Zaradi prehoda na novo centralno skladišče so možne zamude pri dostavi izdelkov.

 

Namizni svetilki na omarici

Nove svetilke in luči za moderen dom

V našem asortimanu so nove svetilke, ki si zaslužijo posebno omembo. Tino Nymann, našo strokovnjakinjo za področje bivanja in dekoracij, smo vprašali, kaj jih naredi posebne in kje bi jih uporabila v svojem domu. "Osvetlitev je ključnega pomena za vzdušje v vsakem domu. Zato sem se odločila izpostaviti dve namizni svetilki, ki vašemu domu dodata mehko, prijetno svetlobo. Tudi naše nove LED čajne svečke s polnilno postajo si zaslužijo malo dodatne pozornosti," začne Tina in vsako od njih podrobno opiše.


Namizna svetilka HELMER iz ratana

 

“Namizna svetilka HELMER je izdelana iz ratana in ima senčnik iz tkanine. Materiala se popolnoma ujema z dizajnom svetilke. Svetilka HELMER je lahkotna in elegantna, zaradi česar je primerna za vsak dom. Svetloba svetilke HELMER je mehka in bo odličen dodaten vir svetlobe v vaši spalnici ali dnevni sobi,“ pravi Tina.

Poglejte tudi nove najljubše dekoracije naše nabavnice Tine.

Namizna svetilka GERLUF

Namizna svetilka iz stekla v beli barvi na leseni jedilni mizi
Namizna svetilka GERLUF Ø15xV21 cm bela
22,50/kos.
29,99 /kos.
-24%
Do prodaje zalog
Le v trgovini

 

“Svetilka GERLUF je izdelana iz belega stekla, ki je to sezono ponovno v trendu. Mat površina v kombinaciji z elegantnimi krivuljami je zelo elegantna izbira. Svetilka GERLUF bo z majhno odprtino na vrhu dodala subtilno in mehko svetlobo. Postavite jo tam, kjer potrebujete dodatno udobno in prijetno vzdušje, ali pa jo uporabite za osvetlitev raznih kotov vašega doma ter  uživajte v čudoviti, mehki osvetlitvi,« pravi Tina.

Čajne svečke IVAN za polnjenje

 

“V letošnji sezoni želim izpostaviti tudi naše polnilne čajne svečke IVAN. So v paketu po štiri skupaj s polnilnikom in daljinskim upravljalnikom. Čajne svečke IVAN so bolj trajnostna izbira LED čajnih svečk, saj jih lahko znova in znova uporabljate. 7 ur polnjenja daje pribl. 30 ur osvetlitve. Z daljinskim upravljalnikom lahko upravljate funkcijo časovnika in preklapljate med različnimi nastavitvami svetlobe. Izbirate lahko med utripajočo ali stalno svetlobo in pritajeno svetlobo. Zaradi teh lastnosti je zelo enostavno ustvariti popolno vzdušje v domu. Čajne svečke IVAN so resnično luksuzna izbira, ko gre za LED čajne svečke,“ navdušeno pove Tina.

Poglejte več vrst svetilk.

Izvedite več

V 7 hitrih korakih do urejenega doma

9 nasvetov za varčevanje z energijo v vsakdanjem življenju

Izbira in montaža zaves in notranjih rolojev

Nova kolekcija Nordic Mood z malimi kosi pohištva v umirjenih barvah