Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

BREZPLAČNA DOSTAVA na dom za spletne nakupe nad 400 eur (za dostave od 8-16h)

 

Bela vaza in skleda ter svečniki na omarici

Favoriti med dekoracijami

Dvakrat letno vprašamo Tino Nymann, našo nabavnico za dekoracije, o njenih priljubljenih izdelkih med novostmi v JYSK-ovem asortimanu: ”Čutim, da to obdobje zahteva toplino, trenutke veselja s prijatelji in družino – in kar je najpomembnejše, pristen hygge. S poudarkom na organskih oblikah, mehčanju materialov s krivuljami, valovi in vizualno teksturirane površine menim, da lahko ti novi kosi polepšajo in izboljšajo vaš dom.”

Vaza CARLO

Najprej je na vrsti novost CARLO – graciozna vaza z vpadljivo eleganco zaradi svoje organske oblike in valovitih robov. Njena mehka in zaobljena oblika ji daje pomirjujoč videz, ne da bi ukradla poglede kot osrednji element na mizi ali omarici. S toplo belo reaktivno glazuro, ki je rahlo prosojna, je vsaka vaza CARLO edinstvena. V vazo postavite eno ali dve roži ali le nekaj vejic – svežih ali umetnih – za čudovit kos, ki očara in resnično doda toplino in udobje vašemu domu.

Skleda HILMIR

Tako kot vaza CARLO je tudi skleda HILMIR odličen primer izdelka organskih oblik in dekoracije z ukrivljenimi robovi. Na bežen pogled je skoraj tako, kot da se vaza nežno ziblje v vetru. Skleda HILMIR je lahko tudi kot čudovita in samostojna dekoracija. Skleda je tudi varna za serviranje hrane, kar pomeni, da je primerna kot prostor za shranjevanje hrane, kot so limone, in jo lahko uporabite celo kot ljubko skledo za serviranje prigrizkov za obrok tapas.
 

Svečnik ANDREAS


Keramični svečnik ANDREAS je na voljo v pomirjujočih zemeljskih odtenkih rjave in peščene barve, ki so v lepem kontrastu z belimi svečami in svečami v krem barvi. Njegova zaobljena oblika da svečam višino in vzbudi pozornost. Kos dekorja, ki je vpadljiv, ne da bi motil mir, Svečnik ANDREAS kot dekoracija, ki je vpadljiv na nemoteč način, je morda ravno to, kar iščete.

Svečnik ALLAN

Svečnik za čajne svečke ALLAN je izdelan iz rjavega stekla in ima lepo oblikovano površino. Svečnik za čajne svečke čudovito razprši svetlobo in vašemu domu doda veliko topline in vzdušja. Uporabite svečnik ALLAN za osvetlitev prijetnih obrokov za mizo ali za vnos topline v priljubljene kotičke vašega doma.

Prebrskajte našo celotno ponudbo dekoracij za dom v naši spletni trgovini ali si oglejte izbrane nove izdelke spodaj na tej strani.  Seveda lahko obiščete tudi vašo lokalno trgovino JYSK in dobite pomoč in nasvete naših zaposlenih, da boste lahko okrasili svoj dom po svoji meri.

Izvedite več

Okrasite dom v spomladanskem vzdušju z novo kolekcijo Nordic Mood

Okrasite dom v spomladanskem vzdušju z novo kolekcijo Nordic Mood

Čudovite dekorativne škatle in košare po izboru naše nabavnice

Čudovite dekorativne škatle in košare po izboru naše nabavnice

Dodajte pridih naravne topline vaši jedilni mizi

Dodajte pridih naravne topline vaši jedilni mizi

Barva leta 2024: "Peach Fuzz"

Barva leta 2024: "Peach Fuzz"