Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Prihranite 20-50% na izdelke, ki so na voljo le v spletni trgovini do 26. 9. 21

Klik do akcij
Lanterna, cvetlični lonček iz bambusa, svetilki ter vazi z umetnimi cvetlicami

Favoriti med dekoracijami

Datum:

Kategorija: Inspiracija

Tags: dekoracija, vaze, novi izdelki, svetilka, umetne rože in rastline, cvetlični lonček iz bambusa

Dvakrat letno vprašamo Tino Nymann, JYSK-ovo nabavnico za notranje dekoracija o njenih priljubljenih izdelkih med novostmi v JYSK-ovem asortimanu: "Verjamem, da potrebujemo nekaj več topline in udobnosti, ko se približujemo temnejšim in hladnejšim mesecem, zato sem izbrala tri dekoracije, ki vašemu domu dodajo prav to, " prične Tina.

Cvetlični lonec iz bambusa MIKKI in svetilka MINGUS na baterije 

Lanterna, cvetlični lonec iz bambusa, dve svetilki, ena na baterijo in namizna

 

"Začnimo z izdelkom MIKKI," predlaga Tina in v nadaljevanju podrobno opiše cvetlični lonec iz bambusa. »Že nekaj časa so v ponudbi cvetlični lončki in vaze na nogicah ali na stojalu in tega trenda še ni konec. Cvetlični lonec MIKKI je očarljiv primer tega trenda in bi ga kar imenovala piedestal za rastline. "

MIKKI je narejen iz bambusa, notranji del je iz plastike, tako da zadrži vodo. Če niste ravno skrbni z rastlinami, vam predlagamo, da uporabite umetno rastlino, kot je ARVID, ki ne potrebuje vode.

Tina nadaljuje in opiše eno izmed svojih najljubših svetilk: »MINGUS je baterijska svetilka iz bambusa s toplo dekorativno  svetlobo. Svetloba, ki sije skozi vzorčasti senčnik, je videti zelo lepo in pogled nanjo vas bo ogrel v hladnem večeru."

Svetilka MINGUS ima nezamenljivo žarnico in časovnik, tako da vam ni treba skrbeti, da bi jo ugasnili.

Tako MIKKI kot MINGUS se izjemno ujemata s svetilko AAMUND in majhno košaro TORMUND, ki sta iz bambusa.

Poglejte tudi tri najljubše posteljnine naše nabavnice.

Šopek iz umetnih rož in rastlin DAVID

Dva šopka iz umetnih rož in rastlin na mizi v vazah

 

"DAVID ima pravzaprav dve različici šopka, ki vam lahko krasi dom celo večnost," pravi Tina o svojem tretjem favoritu. “Šopek iz umetnih rož DAVID je tako na voljo s svetlejšimi in s temnejšimi cvetovi in ​​vejami ter s cvetovi iz narave. Videti je, kot da si jih sestavil iz rož in vejic, ki si jih nabral na sprehodu po travniku.«

Čeprav je na videz zelo podoben suhemu cvetju, je šopek DAVID iz umetnega materiala, zato ga lahko na hitro potuširate, da mu odstranite prah. Cvetovi so visoki 65 cm, vendar jih lahko na spodnji strani upognete, tako da se prilegajo tudi manjšim vazam.