Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Krožniki in sklede v sivi in zeleni barvi, vaza in umetno cvetje v vazi

Favoriti med dekoracijami

Datum:

Kategorija: Inspiracija

Tags: dekoracija, vaza, novi izdelki, umetno cvetje, krožnik

Dvakrat letno vprašamo Tino Nymann, JYSK-ovo nabavnico za notranje dekoracije o njenih priljubljenih izdelkih med novostmi v JYSK-ovem asortimanu: "Želim izpostaviti naše nove krožnike in sklede, ki vam pomagajo pripraviti čudovito pogrnjeno jedilno mizo. Tudi v teh temnejših in hladnejših mesecih potrebujemo nekaj topline in barv v naših domovih, zato sem izbrala dva nova izdelka, ki vašemu domu dodata prav to, " prične Tina.

Vaza BJERKE 

Pletena vaza, lesena skulptura v obliki glave in svečnik na knzolni mizi

"Najprej vam bom predstavila pleteno vazo BJERKE,« predlaga Tina in nadaljuje z podrobnim opisom vaze. ”Že nekaj časa opažamo trend vnašanja elementov narave v notranje opremljanje in tega trenda še ni konec. Vaza BJERKE je s svojim ročno izdelanim videzom lep primer tega trenda.”

Pletena vaza BJERKE je narejena iz vodne hijacinte. V notranjosti nima posebne posode, zato vaze ne morete napolniti z vodo. Uporabite jo lahko za posušeno ali umetno cvetje, kot sta RAGNER ali AGNER. Vaza BJERKE se izredno lepo ujema s figuro ESKE in svečnikom FRILEV.

Ker je vaza visoka kar 41 cm, je lahko postavite tudi na tla in ji dodate umetno cvetje – lahko je tudi samostojna dekoracija. Zaradi višine je idealna tudi za postavitev na omarice, predalnike ali na konzolno mizo.

Poglejte tudi tri najljubše posteljnine naše nabavnice.

Krožniki in skleda FERDUS ter sklede SIMON

Krožniki in sklede iz porcelana v krem in zeleni barvi

 

"V letošnji sezoni imamo nekaj lepih izdelkov v naši ponudbi namizne posode,« pravi Tina o svojih drugih najbolj priljubljenih izdelkih. “Serija FERDUS vsebuje dve velikosti krožnikov, in pa tudi skledo v enakem dizajnu. Tako lahko za večerjo s tremi hodi uporabite le krožnike in posodo FERDUS. Omeniti moram tudi sklede SIMON z njihovo edinstveno cvetlično silhueto, ki so zelo v trendovske in dekorativne hkrati.«

Porcelanasti krožniki in posoda FERDUS so v krem barvi z rustikalno rjavim robom. Njihov dizajn je eleganten in navdihnjen z dizajnom iz 70. let.

Serijo FERDUS lahko kombinirate s posodami SIMON, ki so na voljo v dveh velikostih. Sklede SIMON imajo obliko cvetlice. Manjša skleda je temno zelena, večja pa v barvi peska.

Skledi SIMON lahko uporabite tudi kot dekoraciji za shranjevanje nakita, lasnih dodatkov, ključev ali preprosto postavite skledi SIMON kot okrasni element na mizo, polico ali omaro.

Umetno cvetje AGNER, RAGNAR in SJUR

Vaza z umetnim cvetjem in skulptura v obliki ženskega telesa

 

”Omembe vredne so tudi naše nove umetne rože in cvetje AGNER, RAGNAR in SJUR,” pravi Tina o svojih zadnjih priljubljenih izdelkih. »Osvetlite in osvežite svoj dom v zimskih dneh z malo več barve. Umetni svet AGNER je narejen v pepelnato roza barvi, umetni cvet SJUR v živahnejši roza barvi in umetni cvet RAGNAR v temno bordo barvi. Vsi so lepi kot samostojna dekoracija in v šopkih. Rahlo rožnata vaza KASPER se tako odlično ujema s cvetovoma AGNER in SJUR.”

Čeprav sta cvetova AGNER in RAGNAR videti zelo podobna posušenemu naravnemu cvetju, sta umetna, zato ju lahko na hitro stuširate in po potrebi z njiju sperete prah. Umeten cvet AGNER je visok 90 cm, RAGNAR pa 45 cm, vendar ju lahko upognete na dnu, tako da se prilegata tudi v manjše vaze.

 

Manjša vaza z umetno orhidejo in kip ženskega telesa

 

Umetni cvet RAGNAR ima čudovito silhueto orhideje, zaradi česar je zelo moderen in eleganten. Bordo barva bo poskrbela za toplino našega doma in se lahko ujema z vsemi vrstami vaz.