Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Tina Nymann predstavlja nove dekoracije v JYSK-ovi ponudbi

Favoriti med dekoracijami

Datum:

Kategorija: Inspiracija

Tags: dekoracija, vaze, novi izdelki, pampaška trava, umetne rože in rastline

Tina Nymann je JYSK-ova nabavnica za dodatke za dom že vse od leta 2015. Prosili smo jo, da z nami podeli njene nove najljubše izdelke med dekoracijami v tej sezoni in nam predstavi dva nova trenda. Prvi trend išče navdih v naravi, med tem ko se drugi trend vrača v preteklost.

“Oba trenda se odražata v ročno izdelani vazi MATHIAS, stilskih steklenih skodelicah ANDERS in okrasni umetni rastlini KRISTOFFER (umetna pampaška trava),” pripoveduje Tina in na kratko opiše vse tri nove izdelke:

Okrasna vaza MATHIAS 

Umetne rože in vaza v sivi barvi in beli barvi

 

Keramična vaza MATHIAS je izdelana ročno in prevlečena s posebnim premazom, ki ji daje unikatno strukturirano površino. “Vaza MATHIAS ima zunanjo strukturo zelo podobno lunini površini, ki se ustvari v procesu žganja gline. Zaradi svojega izgleda je vaza res nekaj posebnega, unikatna in prava umetnija. Ker je tako posebna, jo lahko uporabimo kot kos dekoracije, ali ji dodamo cvetje, veje ali umetno pampaško travo KRISTOFFER,” pravi Tina.

V branje priporočamo tudi blog z najljubšimi posteljninami naše nabavnice za hišni tekstil. 

Steklene skodelice ANDERS

Skodelica iz stekla na poličniku v treh barvah in pletena košara

 

Steklene skodelice ANDERS so na voljo v več barvah: zeleni, oranžni in iz prozornega stekla. Narejene so ročno, lahko se zložijo ena v drugo in se jih lahko opere v pomivalnem stroju. “Skodelice so prava popestritev za vsak dom,” razloži Tina. “So zelo elegantne in tanke. Barvno so uravnotežene in skupaj izgledajo prav harmonično. Prozorna skodelica ima zelen ročaj, ki se ujema z zeleno skodelico, tako da jih lahko med seboj skombinirate. Družinski člani si bodo lahko izbrali vsak svojo najljubšo skodelico,” pravi Tina z nasmehom na obrazu.

Umetna pampaška trava KRISTOFFER

Umetna rastlina v vazi ter omarica iz bambusa

 

Umetna rastlina KRISTOFFER (pampaška trava) je narejena iz umetnih materialov in je na voljo v sivi in roza barvi ter barvi peska. Visoke so 80 cm, lahko pa jih poljubno skrajšate. “Pampaška trava izgleda kot perje in je prav tako tudi lahka. Barve umetne rastline se lepo dopolnjujejo in z rastlino KRISTOFFER dodate v vaš dom kanček ženstvenosti. Vstavite jih lahko v visoke vaze, če pa jih skrajšate, pa jih lahko uporabite kar v navadnih vazah, ki jih psotavite na mizo,” predlaga Tina. 

Izdelki so na voljo od 14. julija v spletni trgovini in od 5. avgusta v vseh fizičnih trgovinah.

Poglejte si še blog o najljubših košarah