Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Serija pohištva s predalniki, nizkimi omaricami, omarami, pohištvo za spalnice in dnevno sobo

Izpostavljamo: Serija pohištva MARKSKEL

Vas privlači opremljanje vašega doma s toplim pridihom tradicionalnega doma in toplim vzdušjem? Poglejte našo serijo pohištva za shranjevanje MARKSKEL, ki ponuja čudovite rešitve za shranjevanje stvari in oblačil, in je primerna za vsak kotiček vašega doma. S svojim tradicionalnim, a zelo sodobnim dizajnom serija MARKSKEL brezhibno združuje odtenke bele in svetlo sive barve z videzom naravnega lesa. Serija pohištva za shranjevanje je zato sodobna in brezčasna.

Serija je na voljo v svetlo sivi barvi in v beli barvi

Serija MARKSKEL poleg večjih kosov pohištva, kot so jedilne mize, pisalne mize in posteljni okvirji, vključuje različne kose pohištva za odlaganje, kar vam daje veliko možnosti za vaše praktične potrebe, hkrati pa povečuje estetski videz vašega doma.

Sodobne različice tradicionalne estetike

Ne glede na to, ali ste velik oboževalec "cottagecore", moderne estetike kmečke hiše ali morda uživate v vzdušju toskanske podeželske kuhinje, je serija MARKSKEL idealna za vnos tistega prisrčnega občutka domačnosti v vaš dom, vendar v sodobnem in elegantnem videzu.

Bogate možnosti shranjevanja za jedilnico

Najbolj ikonični kosi pohištva v seriji MARKSKEL vključujejo omarico, vitrino, predalnik, knjižno omaro ali regal in jedilno mizo. Praktični in čudoviti kosi pohištva MARKSKEL so primerni za opremljanje jedilnice in vam nudijo veliko prostora za shranjevanje, tako da lahko ohranjate svoj prostor urejen, pri čemer ljubki detajli zavzemajo osrednje mesto.

Popolna serija pohištva za shranjevanje v dnevni sobi

Omarice, vitrine in predalniki so prav tako zelo primerni za shranjevanje in odlaganje stvari v dnevni sobi. Nudijo prilagodljive možnosti za odlaganje tekstila in ostalih drobnarij za urejenost in privlačnost videza dnevne sobe. V seriji sta tudi dva kosa pohištva, ki sta nujna za vsako dnevno sobo: TV omarica z vrati in polico ter pravokotna klubska mizica z eno polico.

Serija se odlično ujema z vašo domačo pisarno

Za domačo pisarno je najbolj opazen kos serije pisalna miza MARKSKEL. Pisalna miza MARKSKEL ima čudovit videz, tako kot ostali kosi pohištva v seriji, ima predal in omarico kamor lahko preprosto pospravite pisarniške stvari, papirje in ostale drobnarije. Ujemajoča se knjižna omara se dobro prilega pisalni mizi in vam omogoča, da ustvarite prijeten pisarniški kotiček z dodatnim prostorom za shranjevanje.

Če potrebujete še več prostora za shranjevanje, lahko dodate tudi predalnik – in celo omaro, če vaš pisarniški prostor to dopušča –, da povečate svoj prostor za shranjevanje, kolikor želite. Garderobna omara je popolna za predmete, ki jih morda ne uporabljate vsak dan, kot so jakne, ki niso v sezoni, obleke, kostimi itd. S serijo MARKSKEL boste imeli veliko možnosti za učinkovito shranjevanje stvari za vašo domačo pisarno.

Veliko dodatnega prostora za shranjevanje v spalnici

Če oblačila in stvari, kot je posteljnina, raje shranjujete v spalnici, se omara in predalnik MARKSKEL seveda odlično prilegata tudi kot del vašega spalnega prostora. Obstaja več variant garderobne omare: model omare z dvoje vrati, drugi model ima tri vrata in ogledalo na srednjih vratih ter tretja varianta omare ima štiri vrata in dva velika predala. Izberite katero koli različico, ki ustreza vašim željam, spalnici in potrebam po shranjevanju.

Serija MARKSKEL vključuje tudi popolno spalno postavitev: čudovit posteljni okvir in ujemajočo nočno omarico. Posteljni okvir je na voljo v več velikostih, od enojne postelje, dimenzije 90x200 cm do največje različice dimenzij 180x200 cm. Posteljni okvirji so primerni tako za vzmetnice kot ležišča iz pene

Kombinirajte pohištvo za shranjevanje po svojih željah

Ena izmed izstopajočih lastnosti serije MARKSKEL je njena vsestranskost. S številnimi različnimi možnostmi, med katerimi lahko izbirate, lahko prilagodite ureditev shranjevanja stvari v domu glede na svoje posebne potrebe in želje.

Ne glede na to, ali želite optimizirati prostor za shranjevanje v spalnici v majhnem stanovanju ali organizirati veliko garderobno omaro, prilagodljivi kosi pohištva za shranjevanje v tej seriji zagotavljajo praktične in elegantne rešitve za shranjevanje za vaš dom.

Serija MARKSKEL

Če si želite ogledati več o seriji, si oglejte spodnje poudarke ali obiščite našo spletno trgovino in si oglejte vsak kos pohištva v seriji MARKSKEL .

Dodatki za shranjevanje 

Če želite dodatno izboljšati in organizirati shranjevanje stvari v vašem pohištvu, mu lahko dodate škatle za shranjevanje in košare. To je še posebej uporabno za razdelitev prostora v predalih, na policah in v garderobnih omarah. Za več navdiha si lahko ogledate tudi najljubše izdelke naše nabavnice med ponudbo škatel in košar za shranjevanje .

Izvedite več

Dodajte pridih naravne topline vaši jedilni mizi

Dodajte pridih naravne topline vaši jedilni mizi

Vodič: Kako izbrati pravo velikost jedilniške mize

Vodič: Kako izbrati pravo velikost jedilniške mize

Polepšajte svoj dom s pohištvom iz ratana

Polepšajte svoj dom s pohištvom iz ratana

Vodič: kako izbrati pravo preprogo

Vodič: kako izbrati pravo preprogo