Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Zadnji dnevi sezonskega znižanja

5 nasvetov: kako organizirati dom

5 nasvetov: kako organizirati dom

Tudi vas jezi, ko vedno znova zapravljate čas za iskanje seznama opravil, luknjača ali polnilca za telefon? Rešitev je preprostejša, kot se sliši: organizirajte si svoje stvari. Vsaka stvar mora imeti svoje mesto, kamor jo vedno odlagate.

Pripravili smo vam 5 nasvetov za lažjo organizacijo doma:

Voziček za odlaganje polnilcev, telefonov in ostalih malih stvari


1. Polnilce shranjujte na manjših odlagalnih površinah

Ena od najbolj stresnih situacij je, da ne najdete polnilca za telefon, ko je baterija že skoraj prazna. Vse polnilce shranjujte na enem mestu in blizu vtičnic. Poskrbite tudi, da ima tudi telefon med polnjenjem svojo odlagalno površino.

 

Tabla z zapiski nad pisalno mizo


2. Ne pozabite na vaš seznam opravil

Svoj seznam opravil si obesite na vidno mesto, da ga imate vedno na očeh. Tako ne boste pozabili na njih, obenem pa boste mogoče dobili dodatno idejo za ureditev kakšne zadeve. Dodaten nasvet: Seznam opravil si namestite v prostor, kjer ste najbolj produktivni. Mogoče je za nekoga to trenutek pred spanjem v spalnici, nekomu pa se najboljše ideje porodijo pod tušem v kopalnici.

Obešalniki kot polička za odlaganje časopisov in umetnih rastlin


3. Uporabite vsak kvadratni meter prostora

Če živite v majhnem stanovanju, želite organizirati prav vsak kotiček doma, da se izognete neredu. Odlična ideja, ki vam pomaga izkoristiti vertikalen prostor na kreativen način, je uporaba obešalnikov za cvetlične lončke ali revije. 

 

Košara z odejo in role ovijalnega papirja


4. Rešitev za shranjevanje ovijalnega papirja

Dolge in ozke role ovijalnega papirja je težko shraniti na primeren način. Ena od praktičnih rešitev je, da uporabite visoko košaro in dodate v njo odejo ali okrasno blazino, da role papirja lepše stojijo pokonci. Druga rešitev je, da rolo papirja na obeh koncih povežete z eno vrvico in obesite na steno.

Škatla za odlaganje s škarjami, svičniki, ščipalkami


5. Transparetne odlagalne škatle vam olajšajo iskanje

Skupaj shranjujte stvari, ki jih ponavadi potrebujete hkrati: škarje, svinčnike in lepilo. Drug primer so ključi in denarnica. Tretji primer so: kozmetični pripomočki in šminke. Uporabite praktične škatle, ki so transparentne, da stvari lažje najdete in ne potrebujete odpirati škatel. Škatla VICKLEBY na zgornji fotografiji je ena od takšnih, pa še nosite jo lahko s seboj. 


Če potrebujete se dodatne nasvete in ideje o ureditvi doma, si preberite naša bloga: ideje za dekoriranje doma v zimkem času in ideje za osvetitev doma.

Imate še vi kakšno praktično idejo o shranjevanju stvari v vašem domu? Podelite jo z nami v spodnem komentarju.

 

Izvedite več

Nova kolekcija Nordic Mood z malimi kosi pohištva v umirjenih barvah

Kako urediti pisarno in predsobo

Kako pravilno izbrati notranjost garderobne omare

Nasveti za ureditev bralnega kotička in knjižnih polic

Poiščite najbližjo JYSK trgovino.

Za pomoč in nasvete se obrnite na JYSK-ove zaposlene in raziščite naš širok asortiman izdelkov v trgovini.