Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Zaradi povečanega obsega spletnih naročil kupce prosimo za strpnost in razumevanje zaradi zamud pri dostavi in daljšega odzivnega časa Službe za pomoč kupcem.
>TU< preberite vse o varnostnih ukrepih, odpiralnem času trgovin in nakupu na JYSK.si 

20-50% popust na izbrane dekorativne in tekstilne izdelke!
Omarica obdana s taburejem, ogledalom in talno svetilko

5 nasvetov za dekoriranje doma v zimskem času

Datum:

Kategorija: Inspiracija

Tags: dekoracije, ideje za ureditev doma

Po božično-novoletnih praznikih zavlada praznina v domu, saj pospravimo večino prazničnih dekoracij. Obenem pa je dom tako pripravljen na prevetritev in novo osvežitev.

Pripravili smo vam 5 nasvetov, kako preprosto uredite dom po božično-novoletnih praznikih:

Artificial plants on a shelf in living room


1. Umetne rastline vnesejo življenje v vaš dom

Ko pospravite božično drevo, morda manjka nekaj zelenega v vašem domu. Umetne rastline so odlične dekoracije doma, saj vnesejo življenje v prazne kotičke. Si predstavljate, da je  polica na zgornji sliki brez rastlinja? Verjetno bi izgledala bolj dolgočasno? Kljub temu, da umetne rastline ne potrebujejo vode in zemlje, s svojo prisotnostjo vnesejo neko posebno energijo v prostor.

 

Tray with vase, scented candles and make up gear in bathroom


2. Razvajajte sebe in dom

Po napornem decembru, ki je ponavadi poln raznih dogodkov, zabav in dobre hrane, je čas, da se osredotočite nase. Vrnite se v normalen ritem dobrih navad in vašo kopalnico spremenite v miren in sproščujoč kotiček. Na poličke dodajte dišeča olja, svečke, vaze z umetnimi rožami in poslušajte priljubljeno glasbo.

Trolley table with vase, mirror and tealight holder


3. Pri dekoracijah uporabite nove barvne kombinacije

Imate radi dekoracije v zlatih odtenkih, ki so priljubljene v božičnem času? Preprosto jih lahko obdržite med svojimi celoletnimi dekoracijami, saj se zlata barva lepo kombinira z odtenki prašno modre ali rdeče barve ter s črno in belo barvo. Zlata barva dodaja glamur in eleganco, ki jo lahko uravnotežite z drugimi barvami in materiali, kot sta les in kombinacije s tkaninami, kot je žamet.

 

Table set with table cloth, cloth napkins, plates, glasses, vase and candles


4. Za dekoracijo mize uporabite svetle barve

V temnejših mesecih uporabite svetlejše barve dekoracij in tekstila, da vnesete več svetlobe v dom. Mizo pogrnite s prtom in prtički v svetlih odtenkih barv, izberite svetlo sive krožnike, elegantne roza kozarce, v vazo postavite velik šopek cvetja in seveda prižgite več sveč. Tako boste ustvarili prijetno atmosfero, ki bo nadgradnja same večerje ali kosila. 

Table with vase and candles, magazine and glasses

 

5. Nekatere dekoracije iz božičnih kolekcij obdržite tudi po novem letu

Ste morda pozabili odstraniti nekatere božične dekoracije, kot so verige lučk ali snežne krogle? Uporabite jih kot zimske dekoracije doma vse do konca zime. 

 

Več idej, kako urediti dom po novoletnih praznikih preberite v naših blog zapisih.

Imate tudi vi dobre nasvete in ideje glede dekoriranja doma po novoletnih praznikih? Napišite jih v spodnjem komentarju.