Nizke omarice s predali in vrati za shranjevanje stvari

Nizka omarica je idealna v vsakem domu, saj nudi dovolj prostora za shranjevanje, hkrati pa je eleganten kos pohištva. Ponudba nizkih omaric v JYSK-u vključuje tako omarice z vrati, omarice s predali in omarice s podnožjem ali na nogah. Z drugimi besedami, na izbiro je veliko lepih in funkcionalnih nizkih omaric v različnih stilih in dizajnih.  Če imate radi pleteno pohištvo, lahko izberete tudi omarice z vrati iz protja ali ratana. Ne glede na to ali naj bo vaša nizka omarica bele barve, z vzorcem ribje kosti ali lesena, iz hrasta ali jesena, jo boste našli pri nas. Če potrebujete pomoč pri izbiri nizke omarice, lahko pogledate naš asortiman ali se posvetujete z našimi strokovnjaki v trgovinah. Na voljo so tudi nizke omarice z drsnimi vrati in ovalnih oblik.

Različne velikosti nizkih omaric

Poleg tega, da razmislite o tem, ali naj ima vaša omarica en, dva ali tri predale ali vrata, naj ima le police, je dobro razmisliti tudi o velikosti omarice, da bo ustrezala vašemu prostoru. Morda imate majhno dnevno sobo, kamor bi ozka omarica odlično pristajala ali veliko predsobo, kjer bi bila najboljša rešitev visoka, široka in prostorna omarica. Najmanjše nizke omarice v naši ponudbi imajo širino okoli 80 cm, globino okoli 35 cm in višino okoli 75 cm. Največje nizke omarice so na voljo v velikostih s širino 150-165 cm, največje z globino približno 43-45 cm in višino približno 80 do 110 cm. Na voljo je tudi omarica, ki se lahko namesti na zid in tako lahko privarčujete prostor, ali omarice z nastavljivimi nogami. Izberete lahko tudi kombinacijo nizke omarice ter zgornji stekleni del omarice in tako dobite veliko vitrino.

Nizke omarice s predali in vrati v dnevni sobi

Nizka omarica s predali in vrati je idealna za shranjevanje multimedijske opreme, kot so televizijski sprejemnik, igralne konzole, DVD predvajalniki, daljinski upravljalniki in drugi pripomočki. Predali omogočajo organizirano shranjevanje kablov, DVD-jev, iger in drugih dodatkov, medtem ko vrata skrijejo večje naprave, kar ohranja urejen videz prostora. Površina nizke omarice je odlična za razstavljanje dekorativnih predmetov, kot so vaze, fotografije, svečniki, knjige ali rastline. Predali in vrata omogočajo, da manj privlačne predmete ali predmete, ki jih redko uporabljate, shranite izven pogleda, kar prispeva k urejenosti in estetiki dnevne sobe. Če imate otroke, so nizke omarice s predali in vrati praktična rešitev za shranjevanje igrač in družabnih iger. Predali omogočajo hitro in enostavno organizacijo, medtem ko vrata skrijejo vse, kar ni v uporabi, kar pomaga ohranjati dnevno sobo urejeno in prostorno. 

Nizke omarice s predali in vrati v jedilnici

V jedilnici lahko nizka omarica služi kot praktično mesto za shranjevanje jedilnega pribora, krožnikov, skodelic, kozarcev in drugih jedilnih pripomočkov. Predali nizke omarice omogočajo shranjevanje pribora, medtem ko vrata skrivajo večje predmete, kar pomaga pri ohranjanju estetsko prijetnega prostora.  Nizka omarica je idealna za shranjevanje namiznih prtov, prtičkov, tekačev in drugih namiznih tekstilij. Predali omogočajo enostaven dostop do teh predmetov, medtem ko vrata zagotavljajo, da so večji kosi lepo zloženi in zaščiteni pred prahom. Površina nizke omarice v jedilnici je lahko uporabljena kot dodatna postrežna površina med obroki ali zabavami. Na njej lahko postavite servirne pladnje, posode s hrano, pijačo in druge pripomočke za postrežbo. To omogoča, da imate vse pri roki, ne da bi obremenili jedilno mizo, kar prispeva k bolj organiziranemu in prijetnemu obroku.