Izberite vrtno blazino za hrbtni in sedežni del vrtnega stola

Vrtni stol postane še udobnejši, če mu dodate vrtno blazino. Večje vrtne blazine so primerne za navadne vrtne stole z višjim naslonjalom – in torej ne le za sedežni del vrtnega stola. Vrtne blazine so podložene, zato je vrtni stol še udobnejši za sedenje, izberete pa lahko vrtne blazine v nevtralnih barvah, kot sta siva in peščena, ter s črtastimi vzorci. Kupite svoje nove vrtne blazine v podjetju JYSK! Za nastavljive visoke vrtne stole so na voljo drugi tipi vrtnih blazin, ki so prešite, da se prilegajo različnim stopnjam naslonov vrtnega stola. Raziščite vse vrste vrtnih blazin. Vrtne blazine hranite v vrtnih zabojih na suhem, na voljo je tudi vreča za shranjevanje blazin.

3 izdelki
  3 izdelki

  Kako izbrati hrbtno vrtno blazino za stole?

  Pri izbiri hrbtne vrtne blazine za stole je treba upoštevati več ključnih dejavnikov. Najprej razmislite o dimenzijah vaših stolov. Naše vrtne blazine za hrbtni del vrtnega stola so na voljo v različnih velikostih, od 49 cm do 51 cm široke, 98 cm do 100 cm dolge in 4 cm do 6 cm debele, kar vam omogoča, da najdete pravo vrtno blazino za vaše potrebe.

  Pomemben dejavnik je tudi barva vrtne blazine, ki se mora ujemati s teksturo in barvo vašega vrtnega pohištva. Na primer, če je vaše vrtne pohištvo izdelano iz umetnega lesa, so lahko temnejši toni vrtne blazine, kot sta črna ali rjava, dobra izbira. Če je vaše vrtno pohištvo izdelano iz kovine, lahko svetlejši toni vrtnih blazin, kot sta svetlo siva ali peščena barva, ustvarita lep kontrast. Za pohištvo iz umetnega ratana lahko izberete poljubno barvo, odvisno od vašega okusa.

  Okrasitev zunanjega prostora je ključnega pomena za ustvarjanje mirnega in sproščujočega okolja, z izbiro prave vrtne blazine pa lahko svojo teraso ali vrt preprosto spremenite v udoben prostor za sprostitev in uživanje.

  Različne vrste vrtnih blazin za stole z naslonom 

  V podjetju JYSK ponujamo pestro izbiro vrtnih blazin za stole z naslonom. Naše vrtne blazine so na voljo v različnih barvah, vključno z odtenki peščene, temno sive, svetlo sive in rjave. Ta barvna paleta vam omogoča, da izberete blazino, ki najbolje ustreza vašemu zunanjemu prostoru in vašemu osebnemu stilu.

  Material, iz katerega so izdelane naše vrtne blazine, je skrbno izbran za zagotavljanje vzdržljivosti in udobja. Kombinacija pene, 100% poliestrskih vlaken in 100% poliuretana naredi naše vrtne blazine izjemno udobne, a tudi odporne na različne vremenske razmere.

  JYSK je znan po nordijskem dizajnu in pozornosti do zagotavljanja visokokakovostnih izdelkov. Naše vrtne blazine za stole z naslonom niso izjema. Vsaka vrtna blazina je oblikovana s pozornostjo do podrobnosti in kakovosti, kar je v skladu z našo filozofijo zagotavljanja izdelkov, ki imajo daljšo življenjsko dobo. Z izbiro ustreznih vrtnih blazin iz podjetja JYSK izberete kakovost, udobje in moderen stil.

  Pomen kakovostnih vrtnih blazin za stole s sedežnim in hrbtnim delom

  Kakovostna visoka vrtna blazina za vrtni stol lahko zelo izboljša vaše užitke na prostem. Vrtne blazine so izdelane iz trpežnih materialov, ki so kos različnim vremenskim razmeram, hkrati pa zagotavljajo izjemno udobje. Prav tako so naše vrtne blazine certificirane po standardu STANDARD 100 s strani OEKO-TEX®, kar pomeni, da ne vsebujejo škodljivih kemikalij.

  Vrtne blazine so nepogrešljiv element vsakega vrta ali terase. Ne glede na to, ali iščete vrtno blazino za stol z naslonom za sprostitev ali za družinska srečanja, ima podjetje JYSK pravo vrtno blazino za vas. Naše vrtne blazine vam hitro in enostavno dostavimo na dom, lahko pa si jih ogledate tudi v najbližji trgovini.