Raziščite cenovno ugodne vrtne stole za teraso, balkon ali vrt

Vrtni stoli iz JYSK-a so kakovostni, udobni in po ugodnih cenah. Na voljo je velika izbira vrtnih stolov iz lesa s certifikatom FSC®, kovine, umetnega ratana, materiala tekstilen in ostalih materialov. Naši vrtni stoli so na voljo v različnih dizajnih: kot počivalniki za plažo, stoli za kampiranje, nastavljivi, zložljivi, nakladljivi vrtni stoli. Večina vrtnih stolov je tako oblikovana in v nevtralnih barvah, da se stilsko ujamejo z našimi vrtnimi mizamiVrtne stole lahko poleg sedenja uporabljate tudi za marsikaj drugega. Z dvema klasičnima lesenima vrtnima stoloma lahko na primer oblikujete prijeten kotiček na vrtu ali pa se namestite na praktičen nastavljiv vrtni stol sredi trate in uživate na soncu. Pripravili smo vam odlične nasvete, kako izbrati vrtne stole. Za večje udobje pa poskrbijo vrtne blazine.

44 izdelki
  44 izdelki

  Metal/protje

  Stol PANDUMBRO naravna
  59,99/kos.
  Samo na spletu
  Stol HAJSTRUP naravna
  69,99/kos.
  Samo na spletu
  Nakladljiv stol AIDT črna
  89,99/kos.
  Samo na spletu
  Nakladljiv stol AIDT siva
  89,99/kos.
  Samo na spletu
  Stol ILDERHUSE naravna
  119,-/kos.
  Samo na spletu
  Stol ILDERHUSE črna
  119,-/kos.
  Samo na spletu
  Počivalnik LOMMA črna
  139,-/kos.
  Samo na spletu
  Vrtni stol MADERNE siva
  119,-/kos.
  Samo na spletu
  Nastavljiv stol MYSEN siva
  129,-/kos.
  Samo na spletu
  Nastavljiv stol SLITE bela
  149,-/kos.
  Samo na spletu
  Stol FJELLERUP naravna
  159,-/kos.
  Samo na spletu
  Nastavljiv stol UGLEV siva
  169,-/kos.
  Samo na spletu
  Stol SAKSBORG siva
  199,-/kos.
  Samo na spletu
  Stol GAMMELBY siva
  199,-/kos.
  Samo na spletu

  Plastika

  Kampiranje

  Kako izbrati ustrezen vrtni stol?

  Vrtni stoli imajo različne lastnosti: nekateri vrtni stoli so nakladljivi in jih lahko naložite enega na drugega, drugi vrtni stoli so zložljivi in jih lahko zložite skupaj. Z zložljivimi vrtnimi stoli porabite manj prostora za njihovo shranjevanje. Nekateri vrtni stoli imajo naslon za roke, drugi visoko hrbtno naslonjalo. Nekateri vrtni stoli imajo nastavljivo hrtno naslonjalo, da lahko na njih tudi počivate. Torej, kakšnega bi radi izbrali? V tej blog objavi vas vodimo do prave odločitve o izbiri vrtnega stola.

  Izbira materiala vrtnih stolov

  Vrtni stoli pa se seveda razlikujejo pa tudi glede na material, iz katerega so proizvedeni. Premislite, kakšen vrtni stol boste izbrali glede na njihovo uporabnost, udobje in vzdrževanje. Naši vrtni stoli so iz sledečih materialov: aluminija, lesa, umetnega lesa, umetnega ratana in plastike.

  Zaščita vrtnih stolov

  Če imate vaše vrtne stole na prostem, jih lahko zaščitite s prevleko. Tako bodo vrtni stoli imeli daljši rok trajanja, vi pa boste porabili manj časa za čiščenje in vzdrževanje. Privarčuje pa vam tudi čas, ki ga porabite za zlaganje in prelaganje vrtnih stolov. Lesene vrtne stole je prav tako potrebno zaščititi z oljem za les. Več pa si preberite in poglejte v video vodiču. Sedežni del vrtnih stolov lahko zaščitite tudi z uporabo vrtnih blazin, hkrati pa vam bodo nudile tudi več udobja. Na voljo imamo vrtne blazine za vse vrste vrtnih stolov.