ČUDOVITI IN CENOVNO UGODNI VRTNI STOLI ZA TERASO, BALKON ALI VRT

Vrtni stoli iz JYSK-a so kakovostni, udobni in po ugodnih cenah. Na voljo je velika izbira vrtnih stolov iz lesa s certifikatom FSC®, kovine, umetnega ratana, materiala tekstilen in ostalih materialov. Naši vrtni stoli so na voljo v različnih dizajnih: kot počivalniki za plažo, manjši otroški, nastavljivi, zložljivi, nakladljivi vrtni stoli. Večina vrtnih stolov je tako oblikovana in v nevtralnih barvah, da se stilsko ujamejo z našimi vrtnimi mizami. Vrtne stole lahko poleg sedenja uporabljate tudi za marsikaj drugega. Z dvema klasičnima lesenima vrtnima stoloma lahko na primer oblikujete prijeten kotiček na vrtu ali pa se namestite na praktičen nastavljiv stol sredi trate in uživate na soncu. Tudi za kampiranje so na voljo posebni stoli za kampiranje in stoli za plažo. Pripravili smo vam odlične nasvete, kako izbrati vrtne stole.

5 products
  5 products

  Vrtni stoli - Masiven les

  Zložljiv stol VESTERHAVET tikov les
  125,-/kos.
  159,- /kos.
  -21%
  Samo na spletu

  Vrtni stoli - Metal/protje

  Kako izbrati ustrezen vrtni stol?

  Vrtni stoli imajo različne lastnosti: nekateri vrtni stoli so nakladljivi in jih lahko naložite enega na drugega, drugi vrtni stoli so zložljivi in jih lahko zložite skupaj. Tako porabite manj prostora za njihovo shranjevanje. Nekateri vrtni stoli imajo naslon za roke, drugi visoko hrbtno naslonjalo. Nekateri vrtni stoli imajo nastavljivo hrtno naslonjalo, da lahko na njih tudi počivate. Torej, kakšnega bi radi izbrali? V tej blog objavi vas vodimo do prave odločitve o izbiri vrtnega stola.

  Vrtni stoli pa se seveda razlikujejo pa tudi glede na material, iz katerega so proizvedeni. Premislite, kakšen vrtni stol boste izbrali glede na njihovo uporabnost, udobje in vzdrževanje. Naši vrtni stoli so iz sledečih materialov:

  • aluminija, lesa, umetnega lesa, umetnega ratana in plastike.

  Več o nasvetih za izbiro stolov si preberite v vodiču TU.

  Zaščita vrtnih stolov

  Če imate vaše vrtne stole na prostem, jih lahko zaščitite s prevleko. Tako bodo vrtni stoli imeli daljši rok trajanja, vi pa boste porabili manj časa za čiščenje in vzdrževanje. Privarčuje pa vam tudi čas, ki ga porabite za zlaganje in prelaganje vrtnih stolov.