Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Brezplačna dostava do 28. februarja na JYSK.si ob spletnem nakupu v vrednosti 300,- EUR ali več 

Vrtne mize za vse okuse

Poleti se umaknemo na vrt, ki ga lahko uporabljamo kot dodatno dnevno sobo. Ali sploh obstaja kaj boljšega kot sedenje na prostem in uživanje ob hrani v toplem poletnem večeru? Ko se družina zbere ob obroku na prostem, postane vrtna miza osrednji kos pohištva. V trgovinah JYSK ponujamo vrtne mize različnih velikosti in dizajnov. Na voljo imamo okrogle in kvadratne mize, zato boste zagotovo našli mizo ustrezne oblike za svojo teraso.

V trgovinah JYSK boste našli vrtne mize iz različnih materialov, med drugim iz lesa, sintetičnega lesa, kovine, stekla in plastike.

Ko izbirate material, morate razmisliti, ali bi raje imeli mizo iz materiala, ki ne potrebuje vzdrževanja, kot je plastika ali sintetični les, ali klasično leseno vrtno mizo, ki jo je treba vsaj malo vzdrževati. Ne glede na to, kaj boste izbrali, boste lahko z upoštevanjem enostavnih nasvetov družbe JYSK leseno vrtno pohištvo uporabljali vrsto let.
Tukaj lahko preberete, kako morate skrbeti za svoje vrtno pohištvo.

Ob nakupu vrtne mize je pomembno, da izberete mizo, katere višina, širina in videz se ujemajo z vrtnimi stoli. Če bi radi kupili tudi vrtne stole, imamo prav tako na voljo veliko izbiro. Odločite se lahko tudi za nakup kompleta vrtnega pohištva, ki vključuje stole in mizo. 

E-novice

Visa Mastercard