Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Miza YTTRUP iz aluminija in trdega lesa
Bistro miza LARVIK za majhen balkon
Miza STRIB iz umetnega ratana

VRTNE MIZE ZA UŽIVANJE NA PROSTEM

Poleti uporabljamo vrt, teraso ali balkon kot dodatno dnevno sobo. Je kaj boljšega od posedanja zunaj in uživanja ob toplih poletnih večerih? Ko se zunaj zbere družina za skupni obrok, postane vrtna miza osrednji kos pohištva. Poiščite kakovostne vrtne mize v naši široki ponudbi.

Mize - Masiven les

 
Miza HAMAR 83x150 cm FSC-trdi les
Miza HAMAR 83x150 cm FSC-trdi les

Mize - Metal

 
Otroška miza LEKNES Ø42 cm jeklo
 
Miza LARVIK 88x88 cm aluminij/jeklo
 
Miza UBJERG 107x107 cm um.kamen
Miza UBJERG 107x107 cm um.kamen

Mize - Plastika

 
Miza VATTRUP 94x160 cm plastika
Miza VATTRUP 94x160 cm plastika

Mize - Kampiranje

Vrtne mize iz različnega materiala

V trgovinah JYSK boste našli vrtne mize iz različnih oblik in materialov, med drugim iz lesa, umetnega lesa, kovine, umetnega ratana oz. petana, stekla in plastike.

Ko izbirate material, morate razmisliti, ali bi raje imeli vrtno mizo iz materiala, ki ne potrebuje vzdrževanja, kot je plastika ali umetni les, ali klasično leseno vrtno mizo, ki jo je treba vsaj malo vzdrževati. Ne glede na to, kaj boste izbrali, boste lahko z upoštevanjem enostavnih nasvetov leseno vrtno pohištvo uporabljali vrsto let.

Ob nakupu vrtne mize je pomembno, da izberete mizo, katere višina, širina in videz se ujemajo z vrtnimi stoli. Če bi radi kupili tudi vrtne stole, imamo prav tako na voljo veliko izbiro. Odločite se lahko tudi za nakup kompleta vrtnega pohištva, ki vključuje stole in mizo.  

E-novice

Visa Mastercard