RAZIŠČITE UGODNO IZBIRO VRTNIH MIZ ZA TERASE IN BALKONE

Vrtna miza je osrednji kos vrtnega pohištva, ko se na terasi zbere družina za skupni obrok ali druženje s prijatelji. Poiščite kakovostne vrtne mize za teraso v naši široki ponudbi, ki obsegajo večje in manjše bistro vrtne mize in balkonske mize iz različnih materialov: lesene vrtne mize, kovinske vrtne mize, vrtne mize iz umetnega ratana. Na voljo je nekaj modelov miz za kampiranje, ki se tudi enostavno zložijo. V ponudbi so tudi okrogle vrtne mize, ki imajo številne prednosti. Ker so vrtne mize v različnih cenovnih rangih, boste zagotovo našli najbolj ugodno ponudbo tudi za vas. Seveda pa k vsaki vrtni mizi sodi tudi udoben vrtni stol. Pod vrtnim lounge pohištvom najdete tudi komplete vrtnega lounge pohištva z mizami, ki se jim lahko prilagodi višina, tako da so primerne tudi za obedovanje na prostem.

  Mize - Bistro mize

  Mize - Masiven les

  Vrtna miza YTTRUP Š100xD210/300 trdi les
  350,-/kos.
  469,- /kos.
  -25%
  Samo na spletu
  Vrtna miza VESTERHAVET Š90xD150 tik
  375,-/kos.
  499,- /kos.
  -24%
  Samo na spletu
  Vrtna miza VESTERHAVET Š90xD210 tik
  500,-/kos.
  649,- /kos.
  -22%
  Samo na spletu
  Vrtna miza EBBESKOV Š90xD196 tikov les
  650,-/kos.
  849,- /kos.
  -23%
  Samo na spletu

  Vrtne mize iz različnega materiala

  V trgovinah JYSK in na JYSK.si boste našli vrtne mize iz različnih oblik in materialov, med drugim iz lesa, umetnega lesa, kovine, umetnega ratana in plastike. Ko izbirate material, morate razmisliti, ali bi raje imeli vrtno mizo iz materiala, ki ne potrebuje vzdrževanja, kot je plastika ali umetni les, ali klasično leseno vrtno mizo, ki jo je treba vsaj malo vzdrževati. Ne glede na to, kaj boste izbrali, boste lahko z upoštevanjem enostavnih nasvetov leseno vrtno pohištvo uporabljali vrsto let. Ob nakupu vrtne mize je pomembno, da izberete mizo, katere višina, širina in videz se ujemajo z vrtnimi stoli. Če bi radi kupili tudi vrtne stole, imamo prav tako na voljo veliko izbiro. Odločite se lahko tudi za nakup kompleta vrtnega pohištva, ki vključuje stole in mizo.

  Izberite ustrezne vrtne stole za k vrtni mizi

  Pri nakupu vrtne mize je pomembno, da izberete takšno, ki se prilega  vašim vrtnim stolom tako po višini kot po širini in ne nazadnje po videzu. Če želite kupiti tudi nove vrtne stole ali vrtno klop, imamo seveda veliko izbiro. Prav tako je dobro preveriti, ali je mogoče vrtne stole potisniti pod vrtno mizo, da zavzamejo nepotreben prostor, ko niso v uporabi. Preberite tudi, kako izbrati ustrezne vrtne stole TU.

  Vrtne mize s prilagodljivo višino

  Če imate premalo prostora na terasi ali balkonu, vam v JYSKu ponujamo rešitev: vrtno mizo s prilagodljivo višino. Ko z družino ali prijatelji obedujete, si mizo nastavite na najvišjo višino. Ob drugi priložnosti si vrtno mizo lahko nastavite na nižjo višino in uživate ob kavi ali pijači ter si tako ustvarite udobnejše vzdušje. Poglejte našo izbiro vrtnih miz s prilagodljivo višino TU.