Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Miza YTTRUP iz aluminija in trdega lesa
Miza STRANDBY iz jekla in umetnega kamna
Miza PADHOLM iz trdega lesa

VRTNE MIZE ZA UŽIVANJE NA PROSTEM

Poleti uporabljamo vrt, teraso ali balkon kot dodatno dnevno sobo. Je kaj boljšega od posedanja zunaj in uživanja ob toplih poletnih večerih? Ko se zunaj zbere družina za skupni obrok, postane vrtna miza osrednji kos pohištva. Poiščite kakovostne vrtne mize v naši široki ponudbi.

Mize - Bistro mize

Mize - Kampiranje

Mize - Masiven les

Mize - Metal

Mize - Umetni les

Vrtne mize iz različnega materiala

V trgovinah JYSK boste našli vrtne mize iz različnih oblik in materialov, med drugim iz lesa, umetnega lesa, kovine, umetnega ratana, stekla in plastike.

Ko izbirate material, morate razmisliti, ali bi raje imeli vrtno mizo iz materiala, ki ne potrebuje vzdrževanja, kot je plastika ali umetni les, ali klasično leseno vrtno mizo, ki jo je treba vsaj malo vzdrževati. Ne glede na to, kaj boste izbrali, boste lahko z upoštevanjem enostavnih nasvetov leseno vrtno pohištvo uporabljali vrsto let.

Ob nakupu vrtne mize je pomembno, da izberete mizo, katere višina, širina in videz se ujemajo z vrtnimi stoli. Če bi radi kupili tudi vrtne stole, imamo prav tako na voljo veliko izbiro. Odločite se lahko tudi za nakup kompleta vrtnega pohištva, ki vključuje stole in mizo.  

PRIJAVA NA E-NOVICE

Visa Mastercard