Raziščite ugodno izbiro vrtnih miz za terase in balkone

Vrtna miza je osrednji kos vrtnega pohištva, ko se na terasi zbere družina za skupni obrok ali druženje s prijatelji. Na voljo je nekaj modelov miz za kampiranje, ki se tudi enostavno zložijo. V ponudbi so tudi okrogle vrtne mize, ki imajo številne prednosti. Ker so vrtne mize v različnih cenovnih rangih, boste zagotovo našli najbolj ugodno ponudbo tudi za vas. Seveda pa k vsaki vrtni mizi sodi tudi udoben vrtni stol. Pod vrtnim lounge pohištvom najdete tudi komplete vrtnega lounge pohištva z mizami, ki se jim lahko prilagodi višina, tako da so primerne tudi za obedovanje na prostem. Novost so vrtne barske mize. Izberite vrtno mizo iz aluminija, jekla, lesa, umetnega lesa.

Vrtne mize iz različnega materiala

V trgovinah JYSK in na JYSK.si boste našli vrtne mize različnih oblik in iz raznolikih materialov, med drugim iz lesa, umetnega lesa, kovine, umetnega ratana in plastike. Ko izbirate material, morate razmisliti, ali bi raje imeli vrtno mizo iz materiala, ki ne potrebuje vzdrževanja, kot je plastika, umetni ratan ali umetni les, ali klasično leseno vrtno mizo, ki jo je treba vsaj malo vzdrževati. Ne glede na to, kaj boste izbrali, boste lahko z upoštevanjem enostavnih nasvetov leseno vrtno pohištvo uporabljali vrsto let. Ob nakupu vrtne mize je pomembno, da izberete mizo, katere višina, širina in videz se ujemajo z vrtnimi stoli. Če bi radi kupili tudi vrtne stole, imamo prav tako na voljo veliko izbiro. Odločite se lahko tudi za nakup kompleta vrtnega pohištva, ki vključuje vrtne stole in vrtno mizo.

Izberite ustrezne vrtne stole k vrtnim mizam

Pri nakupu vrtne mize je pomembno, da izberete takšno, ki se prilega vašim vrtnim stolom tako po višini kot po širini in ne nazadnje po videzu. Če želite kupiti tudi nove vrtne stole ali vrtno klop, imamo seveda veliko izbiro. Prav tako je dobro preveriti, ali je mogoče vrtne stole potisniti pod vrtno mizo, da zavzamejo nepotreben prostor, ko niso v uporabi. Preberite tudi, kako izbrati ustrezne vrtne stole TU. Na izbiro imate vrtne stole iz umetnega ratan, jekla, aluminija, lesa, ki se lepo prilagajo vrtnim mizam iz istih materialov. Seveda pa lahko k vrtni mizi iz jekla ali lesa kombinirate vrtne stole iz jekla z ročaji iz lesa. Izbira kombinacij je vaša.

Vrtne mize s prilagodljivo višino

Če imate premalo prostora na terasi ali balkonu, vam v JYSK-u ponujamo rešitev: vrtno mizo s prilagodljivo višino. Ko z družino ali prijatelji obedujete, si vrtno mizo nastavite na najvišjo višino. Ob drugi priložnosti si vrtno mizo lahko nastavite na nižjo višino in uživate ob kavi ali pijači ter si tako ustvarite udobnejše vzdušje. Poglejte našo izbiro vrtnih miz s prilagodljivo višino TU. Tako dobite dva kotička na terasi z eno samo vrtno mizo: tako vrtno mizo za obedovanje kot druženje in počitek.

Okrogle vrtne mize

Velikost vrtne mize mora ustrezati prostoru, ki ga imate na terasi ali balkonu. Če nimate veliko prostora, je okrogla vrtna miza lahko boljša izbira kot kvadratna ali pravokotna vrtna miza. Če je vrtna miza namenjena terasi, kjer preživite veliko časa z družino in prijatelji, je okrogla vrtna miza odlična izbira. Oblika in mehki robovi poskrbijo, da se je lažje premikati okoli takšne vrtne mize. Če sedimo za okroglo vrtno mizo, se lažje pogovarjamo in tako je vzdušje na terasi veliko bolj sproščeno. Na voljo imamo okrogle vrtne mize iz naravnih ali umetnih materialov. Poglejte nekaj primerov okroglih vrtnih miz in njihove prednosti TU.