Kupite vrtne blazine za stole z visokom in nastavljivim naslonom

Vrtne blazine za vrtne stole z visokim in nastavljivim naslonom so na voljo v več vzorcih in v trpežni tkanini. Na voljo so v različnih barvah, kar omogoča, da jih prilagodite obstoječi zunanji opremi, hkrati pa z njimi dodate svežino in privlačnost vašemu vrtu ali terasi. Vrtne blazine za vrtne stole z visokim naslonom so odličen in poceni vrtni dodatek za osvežitev vaše terase. Vrtne blazine za vrtne stole z visokim naslonom nudijo prijetno oporo telesu za sproščanje na prostem. Nekateri modeli so primerni tudi z nastavljive vrtne stole, saj so prešite in se lažje prilagajajo različnim naslonom vrtnega stola ali počivalnika. 

20 izdelki
  20 izdelki

  Naslanjač

  Udobnost vrtnih blazin za nastavljive vrtne stole

  Vrtne blazine za stole z visokim hrbtnim naslonjalom ne zagotavljajo le dodatnega udobja, temveč ustvarjajo prijetno vzdušje. Z našimi vrtnimi blazinami lahko dodate svojemu vrtnemu pohištvu in stolom toplino ter čar. Naša kolekcija vključuje vrtne blazine z visokim naslonom v različnih barvah in oblikah, tako da lahko izberete tisto, ki najbolj ustreza vašemu stilu in željam. Če vam je všeč preprostost, se lahko odločite za vrtne blazine v nevtralnih tonih. Za tiste, ki imate radi živahne barve in vzorce, ponujamo vrtne blazine v rumenih, oranžnih in zelenih odtenkih. V naši kolekciji so tudi vrtne blazine za vrtne stole z visokim naslonom različnih debelin, od 4 cm do 6 cm.

  Vzdrževanje vrtnih blazin za vrtne stole z visokim naslonom

  Za dolgo življenjsko dobo vaših vrtnih blazin za stole z visokim hrbtnih naslonjalom je pomembno, da jih redno vzdržujete in za njih skrbite. Ne puščajte vrtnih blazin zunaj, ko jih ne uporabljate, saj lahko sončna svetloba pripomore k zbledelosti barv blazine, dež pa jih lahko poškoduje. Namesto tega priporočamo, da vrtne blazine shranite na suhem mestu, v vrtnem zaboju ali shranite v vreči za blazine, da podaljšate njihovo življenjsko dobo. Pravilno vzdrževanje vaših vrtnih blazin vam bo pomagalo, da boste na njih uživali več let.

  Ne glede na to, kateri stil vam je ljubši, ima naša kolekcija vrtnih blazin z visokim naslonom ponudbo za vsakogar. Izberite svoje najljubše vrtne blazine in svojemu vrtnemu prostoru dodajte dodatno udobje in stil. Raziščite našo široko ponudbo in izberite popolne vrtne blazine za stole z visokim naslonjalom, ki vam bodo omogočile uživanje na prostem.