Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

BREZPLAČNA DOSTAVA na dom za spletne nakupe nad 400 eur (za dostave od 8-16h)

 

Dnevna soba z velikim kavčem, klubsko mizico in knjižno omaro

Velike sedežne garniture AARHUS za vso družino

V hitrem tempu življenja se ponavadi redko družimo z vso družino in prijatelji. Koronavirus pa nas je prisilil, da smo več doma s svojo družino. Zato je pomembno, da izkoristimo ta čas, da lahko udobno počivamo in se družimo na veliki sedežni garnituri. Naša serija sedežnih garnitur AARHUS je kot nalašč za manjše in večje družine. Sedežna garnitura v U-obliki je dovolj velika za vsaj 6 oseb. Če je U model kavča prevelik za vašo dnevno sobo, potem lahko izberete manjši trosed ali kotno sedežno garnituro v L obliki.

Dnevna soba za veliko zofo v L-obliki v svetlo sivi barvi in črno klubsko mizico

 


Hrbtne blazine so odstranljive in iz rezane pene, ki nudi odlično udobje ter daje sedežni garnituri zaobljen videz. Visoko kakovostna pena je vaše jamstvo za dolgoletno udobno sedenje. Tudi sedežne blazine so odstranljive, a imajo trdnejšo peno, ki ohranja obliko tudi med uporabo sedežne garniture. 

Za še bolj udobno počutje na sedežni garnituri bo pripomoglo tudi dejstvo, da je narejena iz lesa, ki ima FSC® certifikat (FSC® N001715). Tekstilne prevleke pa imajo certifikat OEKO-TEX ®.

Sedežna garnitura je na voljo v svetlo in temno sivi barvi ter kot: trosed, kotna zofa (v levi ali desni postavitvi) ter v U obliki. Glede na velikost vaše dnevne sobe preverite, kateri model bi bil pravšnji za vas.

Temno siva kotna zofa z desno postavitvijo


Preverite tudi, katera postavitev kotne sedežne garniture v L obliki bi bolj ustrezala vaši dnevni sobi: leva ali desna.


Največji model sedežne garniture je  U obliki, med katero lahko postavite klubsko mizico. Izberite mizico z ovalno ali zaobljeno obliko, da bodo vsi gostje imeli dovolj prostora pri sedenju. 


Sedežno garnituro dopolnite z dodatki, kot so npr. okrasne blazine ali odeje v komplementarnih barvah, da boste poenotili videz dnevne sobe.  

 

Siv kavč in klubska mizica v zlati barvi


 


Poglejte tudi našo kolekcijo kakovostnih velikih sedežnih garnitur SVALBARD.

 

Izvedite več

Polepšajte svoj dom s pohištvom iz ratana

Polepšajte svoj dom s pohištvom iz ratana

Vodič: kako izbrati pravo preprogo

Vodič: kako izbrati pravo preprogo

Izberite ustrezno opremo za enosobno stanovanje in garsonjero

Izberite ustrezno opremo za enosobno stanovanje in garsonjero

10 načinov za osvetlitev prostora

10 načinov za osvetlitev prostora