Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Super dnevi: Prihranite do 60% na pisarniške stole in mize, vzmetnice, okrasne blazine, posteljnino...

Klik do akcij
Velika kotna sedežna garnitura v obliki črke U z okrasnimi blazinami in odejami v moderni dnevni sobi

Velike sedežne garniture v sivi barvi

Datum:

Kategorija: Dnevna soba

Tags: sedežna garnitura, kavč, dnevna soba, trosed, sedežna garnitura v obliki U, sedežna garnitura v obliki L

Imate doma dovolj sedežev za vaše goste? Zakaj si ne bi prihranili čas z nošenjem ter zlaganjem zložljivih stolov vsakokrat, ko pričakujete goste? Razmislite, ali je mogoče čas, da si privoščite večjo sedežno garnituro, da boste lahko nanjo posedli vse prijatelje ali družino. Seveda pa bo dovolj prostora na sedežni ganituri prav prišlo tudi vam po napornem in dolgem delavniku.

Sedežne garniture SVALBARD so prava rešitev za vaše težave: v seriji je na voljo sedežna garnitura v U in L obliki ter udoben trosed. 

Kavč v obliki L z okrasnimi blazinami in odejami

 

Poglejte zanimive okrasne dodatke za sedežne garniture, kot so npr. odeje.

Displaying 0 - 0 of 0

 

Sedežne garniture SVALBARD so na voljo v svetlo in temno sivi barvi. Na hrbtnih blazinah je debela pena, ki daje kavču kompakten izgled. Kakovostna pena pa tudi zagotavlja, da hrbtne blazine obdržijo svojo obliko med samo uporabo. 

Preberite o naši seriji klubskih mizic in omaric DOKKEDAL.

Sedežni del kavčev ima debelo peno in večjo globino, ki poskrbita za pravo udobje ne glede, ali gledate filme v dvoje ali gostite prijatelje ob kavi.

Večji siv kavč z blazinami in odejo v moderni dnevni sobi

 


Sedežne garniture SVALBARD so vedno prava izbira za notranjo opremo dnevne sobe, če želite popolno in prostorno udobje, tako s svetlo sivo različico ali temno sivo verzijo kavča. Notranji leseni okvir in lesene noge so narejeni iz FSC® certificiranega lesa (FSC® N001715).

Trosed v sivi barvi z udobnimi blazinami ter okrasno blazino

 

Kakovostne sedežne garniture SVALBARD bodo vas in vaše prijatelje razveseljevale še vrsto let. Katera sedežna garnitura je vaša najljubša? Napišite nam v komentar spodaj.