Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dnevi spanja: prihranite do 60% na ležišča, boxspring postelje, posteljnine, prešite odeje, vzglavnike

Klik do akcij
Bež pregrinjalo na postelji

Zakaj prekriti posteljo? Argumenti za in proti posteljnim pregrinjalom

Datum:

Kategorija: Spalnica

Tags: spalnica, posteljno pregrinjalo, nasveti, postiljanje postelje

Ste oseba, ki ima rada urejen dom? Ali si samo želite, da bi ga imeli? Posteljna pregrinjala so odlična za ustvarjanje reda v spalnici. Vendar, ali so kakšne slabosti ali znane dobre prakse pri njihovih uporabah? Nekaj odgovorov je v blog zapisu.
 

Posteljno pregrinjalo v modri barvi


Prednosti posteljnih pregrinjal

Posteljna pregrinjala lepo izgledajo

Največja prednosti njihovih uporab je, da izgledajo lepše v primerjavi, da je postelja postlana le s posteljnino. 

Če uporabljate posteljno pregrinjalo, vaša postelja izgleda vedno enako

Uporaba posteljnega pregrinjala zagotavlja, da ima vaša spalnica dan za dnem enak izgled. Vaše posteljnine so lahko v različnih barvnih odtenkih, medtem ko posteljno pregrinjalo umiri živahnost spalnice. 

Posteljno pregrinjalo v sivi barvi


Delujejo kot zaščita za vašo posteljo in posteljnino 

Pregrinjalo ščiti vašo posteljo in posteljnino pred prahom in umazanijo. 

Več idej za ureditev spalnice.
 

Luksuzni občutek v spalnici

S pregrinjalom lahko ustvarite hotelsko vzdušje v spalnici in tako lahko sanjate, da preživljate eksotične počitnice v lepem dopustniškem okolju. Za to celo ne potrebujete luksuznega pregrinjala - dodajte le nekaj čudovitih okrasnih blazin in ste že bližje sanjam.
 

Posteljno pregrinjalo v sivi, beli in črni barvi


Postanite organizator 

S posteljnim pregrinjalom boste lepo uredili in postlali posteljo prav vsak dan. Si predstavljate, da le vržete pregrinjalo prek kup vzglavnikov in prešite odeje? Ne, ker postelja ne bo lepo izgledala. Tako se boste z uporabo posteljnega pregrinjala res prav vsak dan potrudili in spravili v red vašo posteljo.

Posteljno pregrinjalo v sivi barvi z vzorcem


Slabosti posteljnega pregrinjala

Ponoči se vsi potimo - izgubimo do 2 dl tekočine na noč - zato je pomembno, da pustite, da se postelja posuši, predno jo postiljete. Pršice uspevajo v vlažnem in toplem okolju, zato ne prekrijte postelje, dokler se ne posuši. Zato jo namesto zjutraj, prekrijte s posteljnim pregrinjalom šele, ko pridete domov iz službe. Zjutraj le dobro pretresite prešito odejo in vzglavnik.  

To je le ena in glavna slabost, ki jo naj bi upoštevali. Ko greste v nakup novega pregrinjala, imejte v mislih, da mora prekriti vso posteljno površino ter še površino ob strani posteljnega okvirja. Le tako bo spalnica izgledala urejeno in dala vtis razkošne atmosfere v njej.