Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Božične lučke in venčki za lepšo osvetlitev doma za božič

Nasveti za pravo božično zgodbo v vašem domu in zunaj njega

Ko se dnevi krajšajo in je vreme hladnejše, si želimo osvetliti temne zimske večere. Že od davnih časov so imeli ljudje potrebo ustvariti svetlobo v temi. Danes nam ni treba zakuriti ognja - in tudi nam ni treba čakati na december, da napeljemo lučke ob dovoz, vrt ali balkon.

Na vaš vrt ali celo na balkon lahko dodate tudi čudovito svetleče drevesce z lučkami YGGDRASIL.

Svetleče drevo ob hiši

 

Ko se prične zunaj temniti, pogledamo skozi okno in uživamo v pogledu na božične in novoletne lučke in verige, ki so postavljene na drevesih, na ograji ali visijo s strehe ali na svetleča drevesa.

 

Svetleča drevesa ob hiši na terasi

 

Ne pozabite vzeti v obzir tudi porabo energije, kot tudi vaše sosede, ko postavljate lučke na balkon ali vrt. Paziti morate, da jih ne motite s svetlobo in da jim z lučkami ne svetite direktno v njihovo spalnico. Seveda pa se lahko tudi prijavite v kakšno tekmovanje za najlepše urejen dom ali vrt v božičnem vzdušju.

 

Svetleča venca na steni

 

Pa tudi, če niste tekmovalnega duha, si lahko na čudovit način uredite zunanjo božično-novoletno dekoracijo, ki bo lepa dobrodošlica za vaše goste. 

Veje okrašene z verigo lučk

 

Novoletne lučke v vašem domu

Ko si uredite zunanjo razsvetljavo, pa seveda lahko pripravite tudi lučke za dnevno sobo, predsobo ali jedilnico. Novoletne lučke so prave za pripravo svečane božične atmosfere.

 

Okraska z LED lučkami v obliki zvezde in srčka


Napravite svetlo in prijetno atmosfero v svojem domu z lanternami in svečniki.

 

Lanterna v rdeči barvi

 

Postavite lučke tudi na vrata ali okno in dodajte malo čarobnosti v ureditvi vašega doma. Ne pozabite prižgati tudi sveče in si urediti kotiček, kjer boste ob dobri knjigi in pesmi "Last Christmas" uživali v čarobnosti praznikov.

 

Izvedite več

Izpostavljamo: najljubši tekstilni izdelki naše nabavnice

Favoriti med dekoracijami

Čudovite dekorativne škatle in košare po izboru naše nabavnice

Popestrite svoj dom z dekoracijami v poletnih barvah