Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Zaradi prehoda na novo centralno skladišče so možne zamude pri dostavi izdelkov do 10 delovnih dni. Opravičujemo se vam in prosimo za razumevanje.

Božične lučke in venčki za lepšo osvetlitev doma za božič

Nasveti za pravo božično zgodbo v vašem domu in zunaj njega

Ko se dnevi krajšajo in je vreme hladnejše, si želimo osvetliti temne zimske večere. Že od davnih časov so imeli ljudje potrebo ustvariti svetlobo v temi. Danes nam ni treba zakuriti ognja - in tudi nam ni treba čakati na december, da napeljemo lučke ob dovoz, vrt ali balkon.

Na vaš vrt ali celo na balkon lahko dodate tudi čudovito svetleče drevesce z lučkami YGGDRASIL.

Svetleče drevo ob hiši

 

Ko se prične zunaj temniti, pogledamo skozi okno in uživamo v pogledu na božične in novoletne lučke in verige, ki so postavljene na drevesih, na ograji ali visijo s strehe ali na svetleča drevesa.

 

Svetleča drevesa ob hiši na terasi

 

Ne pozabite vzeti v obzir tudi porabo energije, kot tudi vaše sosede, ko postavljate lučke na balkon ali vrt. Paziti morate, da jih ne motite s svetlobo in da jim z lučkami ne svetite direktno v njihovo spalnico. Seveda pa se lahko tudi prijavite v kakšno tekmovanje za najlepše urejen dom ali vrt v božičnem vzdušju.

 

Svetleča venca na steni

 

Pa tudi, če niste tekmovalnega duha, si lahko na čudovit način uredite zunanjo božično-novoletno dekoracijo, ki bo lepa dobrodošlica za vaše goste. 

Veje okrašene z verigo lučk

 

Novoletne lučke v vašem domu

Ko si uredite zunanjo razsvetljavo, pa seveda lahko pripravite tudi lučke za dnevno sobo, predsobo ali jedilnico. Novoletne lučke so prave za pripravo svečane božične atmosfere.

 

Okraska z LED lučkami v obliki zvezde in srčka


Napravite svetlo in prijetno atmosfero v svojem domu z lanternami in svečniki.

 

Lanterna v rdeči barvi

 

Postavite lučke tudi na vrata ali okno in dodajte malo čarobnosti v ureditvi vašega doma. Ne pozabite prižgati tudi sveče in si urediti kotiček, kjer boste ob dobri knjigi in pesmi "Last Christmas" uživali v čarobnosti praznikov.

 

Izvedite več

Ideje za zabavo ob gledanju Evrovizije

Izpostavljamo: najljubši tekstilni izdelki naše nabavnice

Najljubša svetila naše nabavnice

Pomladna osvežitev doma z novimi dekoracijami

Poiščite najbližjo JYSK trgovino.

Za pomoč in nasvete se obrnite na JYSK-ove zaposlene in raziščite naš širok asortiman izdelkov v trgovini.