Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

BREZPLAČNA DOSTAVA na dom za spletne nakupe v vrednosti 300 eur ali več (za dostave od 8-16h). Možen je daljši rok dostave za spletna naročila, naročite do 11. 12. za dostavo do božiča.

 

Omarica z rdečo vazo in sveča v svečniku

Nova kolekcija Nordic Mood: Navdih za barvite dekoracije

Nova kolekcija Nordic Mood prinaša nove barve v vaš dom, hkrati pa spodbuja pozitiven pogled na prihodnost.

Barvno igrivost je videti v številnih elementih kolekcije, kot je vaza KASPER, katere pastelne barve se medsebojno prepletajo. Vaza je narejena s pihanjem stekla z usti, zaradi česar je vsaka vaza edinstvena po svojih barvah in površini, ki ima biserni učinek. Vaza KASPER je lepe in vpadljive barve ter se zlahka kombinira s pisanim šopkom


“V novi kolekciji Nordic Mood smo se osredotočili na barve in predvsem pastelne barve ter rdeči odtenki dajejo kolekciji ženstven izraz. Barve prinašajo veselje v vaš dom, kar je potrebno po dolgem in temnem jesensko-zimskem obdobju, kjer je negotovost zaznamovala življenja mnogih ljudi,“ pravi Tina Nymann, nabavnica v JYSK-u. 


Ženstvenost je očitna tudi v mehkih tekstilnih izdelkih. Vzemimo za primer okrasno blazino DAGFIOL, ki spominja na pisano pomlad. DAGFIOL je črtasta blazina iz 100 % mehkega, strukturiranega tkanega bombaža z okrasnimi resicami. Ženstveni pridih kolekcije vas vabi, da eksperimentirate z barvami v vašem domu. 


Močne barve manjših dekoracij

Čeprav kolekcijo zaznamujejo čudovite barve, je poudarek še vedno na klasičnem skandinavskem dizajnu, ki je dosežen z minimalističnim videzom. 

“Za kolekcijo je značilen barvit, a hkrati preprost dizajn. Na primer, umetna orhideja RAGNAR je navdihnjena z močnimi barvami in spokojnostjo japonskega vrta. Cvet je najlepši, ko stoji sam v vazi v vsej svoji preprostosti. Lahko ga kombiniramo z vazo EGMUND, ki se ujema s preprostim cvetom orhideje in rdečimi odtenki,“ pravi Tina Nymann. 

Rdeča vaza in okrogla škatla na klubski mizici


Umetni cvet RAGNAR je graciozna umetna orhideja, ki izgleda zelo naravno. Njena močna rdeča barva vnaša življenje tudi v najbolj preprost prostor doma.

Nova kolekcija Nordic Mood je na voljo od 25. januarja na JYSK.si in v trgovinah od 10. februarja 2022.

Poiščite še  ideje za več svetlobe v vašem domu.

Izvedite več

9 nasvetov za varčevanje z energijo v vsakdanjem življenju

Zaljubite se v stil japandi s serijo SOLLERUP

Velike sedežne garniture v sivi barvi

Čudovite ideje za božično dekoracijo mize