Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Zaradi prehoda na novo centralno skladišče so možne zamude pri dostavi izdelkov do 10 delovnih dni. Opravičujemo se vam in prosimo za razumevanje.

Okrasitev doma v klasičnih božičnih barvah

Okrasite dom za božične praznike v tradicionalnih barvah

Božič je s številnimi lučkami, nostalgično glasbo in številnimi družinskimi tradicijami eno izmed najbolj čarobnih obdobij leta. Z decembrom se božično vzdušje pojavi vsepovsod - tako doma, na ulicah, v službi in v mnogih trgovinah. Če pa obožujete božič, boste verjetno že pred decembrom okrasili vaš dom z božičnimi dekoracijami in lučkami.

Dišeče sveče

Klasična rdeča malo drugače

V naši kolekciji božičnih izdelkov in dekoracij za leto 2022 smo dali poudarek na skandinavskem vzdušju, ki je tako klasično kot moderno, vendar z rdečo kot ponavljajočo se barvo. Še posebej smo navdušeni nad našimi skodelicami STJERNESTEN, ki imajo ljubek božični potisk.

Skodelica z božičnim motivom z zlato žličko

 

Skodelice STJERNESTEN in zlate žličke SERAFINIT so idealne za tiste prijetne trenutke z družino in prijatelji, ko se zberete ob skodelici vroče čokolade z doma pripravljenimi slastnimi božičnimi sladicami.

Tradicionalne božične dekoracije za prijetnejše vzdušje

V JYSK-u obožujemo škratke, ki se odlično vklopijo h klasičnim dekoracijam v rdečih barvah. Škratek GYLVE v obliki miške bo v vaš dom dodali to božično čarobnost.

Božična miška in škratki v rdeči barvi


Škrate postavite po hiši skupaj z otroci in jim dodelite imena. Morda jih bo božični duh ponoči oživil.

 

Škratki v rdečem in sivem barvne modtenku. Dva škratka v paru na polici in škratki kot dekoracija na novoletnem drevesu


V kuhinjo, dnevno sobo ali na jedilno mizo, ki je praznično božično okrašena, postavite svečnik SKINFAXE ali lanterno HARMOND, da vam bo osvetlila temne in dolge decembrske noči.

Božična lanterna v rdeči barvi in svečnik z božičnimi motivi

Božič je povezan tudi z božičnimi darili

Ena največjih božičnih radosti je tudi razvajanje z darili. Veliko ali majhno darilo - velikost ni pomembna - a lepo zavito darilo bo vedno prineslo veselje. 

Čudovit ovijalni papir z božičnimi motivi


Za zavijanje daril uporabite darilni papir KARDUS in ga dodatno okrasite z majhno borovo vejico ali s storžem. Božična darila so sama po sebi lepa dekoracija, zato jih lahko že prej pripravite in razstavite v začetku decembra. Lahko pa v darilni papir zavijete le škatle za shranjevanje in jih postavite po hiši, ki bodo dodatno pričarale božično vzdušje.

Velike božične nogavice z motivi božička, škratka in jelena


Za prijetno pričakovanje božiča skozi cel december obesite nad kamin ali na polico velike božične nogavice HIMINROD, kamor boste lahko dali manjša božična darila.

Pripravite čarobno božično večerjo

Božična večerja je vedno povezana z okusno in odlično hrano. Ne glede na to, ali prirejate družinsko božično večerjo ali prirejate zabavo za prijatelje, vam lahko lepo okrašena miza pomaga vzpostaviti razpoloženje za ves večer. 

Božična miza s škatlo za piškote

 

Jedilno mizo okrasite v rdeči barvi in dodajte dodatke iz narave. To je zelo enostavno narediti in izgleda neverjetno. Uporabite naš namizni prt ali pogrinjke, poiščite borove storžke, razne veje in vejice ter jih uporabite kot osrednji del okrasja na mizi. Dodajte sklede ali škatlo za piškote LABRADORIT ter skodelice SVERRE z zlatimi žličkami za vročo čokolado.

Božično mizo dopolnite z lepimi prtički. Vzemite svežo borovo vejico in cimetovo palčko ter ju dodajte prtičku - preprosto, a dosežete"wow" učinek. 

Preberite več o novi Nordic Mood collection.

Izvedite več

Ideje za zabavo ob gledanju Evrovizije

Izpostavljamo: najljubši tekstilni izdelki naše nabavnice

Najljubša svetila naše nabavnice

Pomladna osvežitev doma z novimi dekoracijami

Poiščite najbližjo JYSK trgovino.

Za pomoč in nasvete se obrnite na JYSK-ove zaposlene in raziščite naš širok asortiman izdelkov v trgovini.