Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Zaradi prehoda na novo centralno skladišče so možne zamude pri dostavi izdelkov do 10 delovnih dni. Opravičujemo se vam in prosimo za razumevanje.

Jedilnica z jedilno mizo, jedilniškimi stoli in omarico

Predstavljamo vam čudovito serijo pohištva NORDBY

Če želite v svojem domu ustvariti prijeten nordijski oz. skandinavski stil, je naša serija pohištva NORDBY v beli barvi idealna za vas. V blogu vam predstavljamo nekaj izdelkov, ki so jih naši kupci ocenili s 4-mi ali 5-imi zvezdicami.*

Serija NORDBY je sestavljena iz trpežnega in čvrstega pohištva, ki ga lahko umestite v vašo jedilnico, kuhinjo, spalnico, predsobo in dnevno sobo. Serija je elegantna, v beli barvi in s temnimi kovinskimi gumbi na predalih in vratih.

Pohištvo za shranjevanje in odlaganje NORDBY

Serija pohištva NORDBY ponuja stilske rešitve za shranjevanje oblačil in ostalih predmetov. Prostorna garderobna omara NORDBY ima tri vrata, en predelek ima štiri police, širši del omare pa ima viseči drog. Na spodnjem delu omare so prek vse širine trije enaki predali.

Na JYSK.bg jo je kupec ocenil s 4-mi od 5-tih možnih zvezdic in jo opisal s sledečimi besedami: “…fronte omare so lepe, montaža enostavna in omara izgleda zelo uredu.” 

Svetla spalnica s posteljo v sivi barvi, bela nočna omarica in bela omara


Nočna omarica NORDBY ima povprečno oceno 4 v JYSK-ovih spletnih trgovinah. Ima predal in polico za odlaganje knjig ali očal.

Kupec jo je na JYSK.cz ocenil s  5-timi zvezdicami ter zapisal: “Čudovita nočna omarica, hitra dostava.”

2 bela predalnika s 3/5 predali in bela vitrina  z dvoje vrati in predalom


Predalnik NORDBY je na voljo v več različicah: širši predalnik s tremi predali in ožji predalnik, ki ima pet predalov ter tudi široka omarica z dvojnimi predali. Primerni so za odlaganje in shranjevanje pokrival in rokavic v predsobi ali za nogavic in spodnjega perila v spalnici. Uporabite pa jih seveda lahko drugje v vašem domu.

Kupec je ocenil predalnik s petimi predali NORDBY na JYSK.nl s 5-imi zvezdicami in pustil oceno: “Zelo eleganten in praktičen predalnik, ki ga je bilo enostavno sestaviti.”

Če potrebujete rešitev za shranjevanje, kjer morajo vaše stvari vidne, izberite elegantno vitrino NORDBY s steklenimi vrati. Na dnu vitrine je predal, kamor lahko pospravite različne stvari, npr. prte, odeje ali igre. Kupec je na JYSK.fi označil vitrino 5-imi zvezdicami in napisal: “Zelo dobra navodila za sestavljanje. Čudovita vitrina po odlični ceni.“


Jedilniški stoli ter zanimiva omarica NORDBY

Jedilniški stoli NORDBY so prav tako del serije tega pohištva. Je zelo lep in tako udoben, da lahko na njem sedite več ur.

Kupec je na JYSK.bg napisal: “Zelo sem zadovoljen s tem izdelkom - zelo čudovit in stabilen, v živo enak kot na fotografiji.” - stol je ocenil s 5-timi zvezdicami

Jedilnica z jedilno mizo, stoli in nizko omarico


 


Čudovito pohištvo za dnevno sobo serije NORDBY 

V seriji pohištva NORDBY so tudi izdelki za opremo dnevne sobe. Z izdelki iste linije pohištva ustvarite enoten videz prostorov, hkrati pa je izbor pohištva iste serije lahek in hiter. TV omarica NORDBY je velika in prostorna, saj lahko v tri predale pospravite igralne konzole in daljinske upravljalnike.

Svetla dnevna soba z belo TV omarico in klubsko mizico, siv kavč in taburet

 


Poglejte vse izdelke serije NORDBY.

Preglejte tudi naši seriji pohištva  VIRUM in VANDSTED.

* Ocene izdelkov so iz sledečih držav JYSK NORDIC: Danske, Švedske, Norveške, Finske, Poljske, Češke, Madžarske, Slovaške, Nizozemske, Slovenije, Združenega kraljestva, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Ukrajine, Romunije, Bolgarije, Grčije, Belgije in Irske. 

Imate doma kakšen izdelek serije NORDBY? Napišite katerega v spodnjem komentarju.

 

Izvedite več

Kakšen tabure izbrati?

Ideje za zabavo ob gledanju Evrovizije

Udobne sedežne garniture z ležiščem in prostorom za shranjevanje

Izpostavljamo: najljubši tekstilni izdelki naše nabavnice

Poiščite najbližjo JYSK trgovino.

Za pomoč in nasvete se obrnite na JYSK-ove zaposlene in raziščite naš širok asortiman izdelkov v trgovini.