Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Zadnji dnevi sezonskega znižanja

Trend LEGACY LOUNGE: raziskovanje preteklosti

Trend LEGACY LOUNGE: raziskovanje preteklosti

Družbeni trendi se odražajo tudi v stilih urejanja doma. V JYSK-u imamo strokovne notranje oblikovalce in nabavnike, ki poskrbijo, da se ti trendi odražajo v naših dizajnih in izdelkih. Eden izmed trenutnih trendov poudarja ponovno interpretacijo preteklih stilov z namenom, da bodo v duhu časa. Sodobna tehnologija in digitalna kultura na nas vplivata na način, da se v iskanju identitete obračamo in raziskujemo tudi preteklost. Tako sta ključni besedi trenda LEGACY LOUNGE: vintage in retro stil.

Če ste dovolj stari, da ste doživeli osemdeseta leta, potem boste verjetno prepoznali izgled cvetličnega lončka ABBAS. Obraz na lončku in bela keramika sta lepa opomnika na cvetlične lončke, ki so krasili številne dnevne sobe pred 35-imi leti. 

Cvetlični lonček iz keramike na klubski mizici


Iskanje preteklosti se odraža v materialih, oblikah in vsesplošnem izgledu. Mala namizna svetilka ALBERT je iz ratana. Ratan na svetilki ima izgled tkanine iz jute, ki je bila priljubljena v sedemdesetih letih, tudi kot vzorec na tapetah. 

Majhna namizna svetilka na predalniku


S preteklostjo se spogledujemo z izdelki, ki imajo starinski (vintage) in ponovno uporabljen videz. Na primer odeja krpanka VALMUE vas popelje nazaj v 70-ta leta.  Lahko jo uporabite kot posteljno pregrinjalo, odejo za piknik ali odejo za kavč.

Odeja krpanka na veliki postelji v večji spalnici


Rezultat ureditve doma v trendu LEGACY LOUNGE je moderno, ležerno in udobno vzdušje doma. Vitrino LANGELINIE iz hrasta je odlična rešitev za odlaganje knjig, mehkih odej, cvetličnih lončkov in dekoracij. Seveda pa lahko v njo namestite tudi ostale uporabne in hrkati dekorativne stvari (npr. klopčiče volne).

Vitrina iz hrasta v igrivi in živahni dnevni sobi

 


Barvno paleto navdihuje boemski svet in topli ter ženstveni odtenki, ki se odražajo na posteljnini SIMONE, ki je iz 100% bombažnega satena.

Črtasta posteljnina iz 100% bombažnega satena


Nevtralni barvi, kot sta rjava in peščena, se ujemata z odtenki bogate roza in temno rdeče barve. Trend LEGACY LOUNGE pa se spogleduje še bolj nazaj v preteklost: vaza SVERRE iz terakote ima obliko, kot jo vidimo na antičnih risbah.  

Vaza z umetnimi rožami na vitrini


Poglejte še dva nova trenda v JYSK-u in poiščite ideje in navdih za ureditev ter osvežitev vašega doma:

Trend Vision

Trend Earthen Luxe

 

Izvedite več

Pomladna osvežitev doma z novimi dekoracijami

Udobne sedežne garniture z ležiščem in prostorom za shranjevanje

Izpostavljamo tri posteljnine iz novega asortimana

Vodič: Izbira ogledala

Poiščite najbližjo JYSK trgovino.

Za pomoč in nasvete se obrnite na JYSK-ove zaposlene in raziščite naš širok asortiman izdelkov v trgovini.