Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Zdaj še boljše ponudbe vrtnega pohištva 

 

Zaradi prehoda na novo centralno skladišče so možne zamude pri dostavi izdelkov.

 

Vaza in okras, siv naslanjač in moderna omarica

Trend: RESET BASIC vam omogoča, da najdete veselje v preprostih stvareh

V JYSK-u smo pripravili tri trende, ki so temelj novega asortimana za zimo 2021: INFUSION, MINDFUL GARDEN in RESET BASIC.

Dizajn trenda in oblike izdelkov RESET BASIC nam prikazuje, da se naj upočasnimo in najdemo veselje v preprostih stvareh v življenju. Čeprav se v trendu osredotočamo na osnove, še vedno ustvarjamo prostor za inovativne podrobnosti in detajle, ki pritegnejo pozornost. Na primer, pripravite mizo za prijetno večerjo s keramičnimi skodelicami LAUKE in krožniki TONE ter steklenimi posodami JONAS.

Keramične skodelice in krožniki ter steklena posoda


Želimo ustvariti vzdušje, ki ne bo trajalo le eno sezono, ampak leta. Vsak dan uživajte v elegantni kombinaciji mehke preproge STORMHATT in modrega kavča GISTRUP ali okroglih klubskih mizic KALVEHAVE.

Modra zofa, okrogli klubski mizici, rjava preproga in talna svetilka


Oblike so podobne skulpturam in organske, dizajni pa preprosti in minimalistični - tu in tam s posebnim detajlem. Moderna omarica EGELEV je odličen primer, kjer so namesto stranske plošče iz lesa vpete elegantne vrvi. 

Siv naslanjač z omarico, vazo in knjigami
Omarica EGELEV hrast
299,-/kos.
Samo na spletu


Nevtralne barve so bolj prevladujoče, a so obogatene z barvnimi odtenki, ki dajejo občutek razkošnosti ter se dopolnjujejo z odtenki barv, ki so značilne za jesensko-zimski letni čas. Na primer viseča svetilka VALDER visi s stropa kot padajoče snežinke.

Jedilna miza s štirimi jedilniškimi stoli v sivi barvi s čnimi nogami in dvema visečima svetilkama

 

Geometrijski vzorci in raznoliki printi oživijo izdelke, hkrati pa ustvarjajo mirno in tiho atmosfero za umiritev ter sprostitev.

Preproge v rjavi barvi, z vzorci in iz jute na tleh


Priljubljeni sta peščena in rjava barva, ki ju najdemo med vsemi izdelki, od jedilniških stolov do skodelic, tako da z lahkoto kombinirate dekoracije s pohištvom v istih barvnih odtenkih. 


Naj vas navdahneta tudi ostala dva trenda za jesen/zimo 2022 v JYSK-u: MINDFUL GARDEN in INFUSION.

Izvedite več

Pozdravite poletje s trendovskimi barvami

Kakšen tabure izbrati?

Ideje za zabavo ob gledanju Evrovizije

Udobne sedežne garniture z ležiščem in prostorom za shranjevanje