Raziščite garderobne omare za vsak žep in okus

Garderobne omare iz JYSK-a so na voljo v več barvah in dizajnih: klasične, moderne in omare v skandinavskem dizajnu. Prav tako imamo na izbiro manjše, ožje garderobne omare z dvemi vratnimi krili, kot tudi večje omare, z navadnimi ali drsnimi vrati. Med ponudbo boste našli garderobne omare iz tekstilne prevleke in s kovinskim ogrodjem, ki si jih lahko postavite v prazen kot doma in v njih shranjujete sezonska oblačila (serija DAMHUS). Na voljo so garderobne omare v barvi bukve, hrasta ali divjega hrasta, sive, bele, pa tudi z raznimi lepimi vzorčastimi površinami. Ker so garderobne omare v nevtralnih barvah, lahko z njimi opremite dnevne sobe, spalnice, otroške sobe, predsobe, delovne kabinete ali sobe za shranjevanje. Nekatere garderobne omare imajo tudi ogledala in predale, k posameznim omaram pa lahko dokupite zgornje dele omar ali dodatke za omaro, kot so stojala, predalniki ali dodatne police. Več o pomembnosti razporeditve notranjosti omar preberite tu.

Kakšno omaro izbrati?

Če radi nakupujete in imate veliko oblačil, potrebujete zelo prostorno garderobno omaro z veliko policami, drogom za obešanje in dodatnim zgornjim prostorom. Ko si organizirate vašo omaro, je dobro vedeti, kako ravnati z različnimi vrstami oblačil, ki so iz različnih materialov. Elegantne obleke, moderna krila, stilske jakne in ostale kose oblačil iz občutljivih materialov je najbolje obesiti v omaro na obešalnike. Puloverje in oblačila iz neobčutljive tkanine lahko zložite na police omare, saj se oblačila ne bodo zgubala, s tem pa boste privarčevali pri prostoru. Če delite garderobno omaro z vašim partnerjem in če oba nosita pretežno poslovna oblačila, kot so srajce, bluze in krila, je omara s tremi vrati primerna za vas. Viseči drog je v dveh delih omare, torej za vsakega eden, kamor lahko obesita formalna oblačila. Tretji del garderobne omare s policami pa si lahko delita. Omara za spalnico s štirimi vrati je primerna za vse modne navdušence za shranjevanje elegantnih oblek, dolgih kril, usnjenih jaken, vseh vrst jeansa, kratkih majic, poslovnih oblačil, tankih puloverjev, bluz itd. Več si preberite v blog zapisu.

Urejena garderobna omara

Pripravili smo vam nekaj idej:

- uporabite enake obešalnike, na njih obesite oblačila po kategorijah, nato barvah

- čevlje shranite v škatlah za čevlje

- uporabite škatle za spodnje perilo in nogavice

- ne kupujte preveč oblačil, osredotočite se na osnovne kose in barve

Če še vedno nimate urejene omare, je čas, da se znebite odvečnih oblačil. Lahko jih podarite ali zavrzite v posebne zabojnike za odlaganje starih oblačil.