Poglejte dodatke za vrt in teraso

Pri nas najdete raznolike dodatke za udobno bivanje na vašem vrtu, terasu ali balkonu. Poiščite kurišče za ogenj za čudovite poletne večerne piknike, talne obloge iz lesa, kipce, umetne rastline, fontano, stojala za terase in piknik odeje. Novost v ponudbi pa je žar za enkratno uporabo ter tudi miza za žar. V JYSK-u lahko ugodno kupite lepa lesene obloge za teraso, ki jih je enostavno sestaviti in po katerih je udobno hoditi, namesto ploščic. So le še češnja na torti pri oblikovanju terase ali balkona. Oglejte si izbor vrtnih dodatkov tukaj na spletni strani ali v vaši lokalni JYSK trgovini. Na voljo so vam tudi poličnik za rože z več policami, balkonska mizica s koritom za rože, ki ji lahko zložite mizno ploščo, ko je ne rabite ter mizico s prostorom za cvetlični lonček.

21 izdelki
    21 izdelki

    Kako urediti teraso z vrtnimi dodatki

    Pripravili smo vam idejo za čudovito ureditev terase s talnimi lesenimi ploščami, poličnikom za rože, cvetličnimi lonci in majhnim stolčkom. Najprej položite talne lesene plošče po celotni površini terase. Izberite lesene plošče, ki so primerne za zunanjo uporabo in se dobro prilegajo celotnemu slogu terase. Poličnik za cvetlice ali stojalo namestite ob eni od sten terase ali na vogalu. Nanju lahko postavite več cvetličnih lončkov različnih velikosti. Izberite cvetlične lončke v različnih velikostih, oblikah in barvah, da dodate raznolikost in barvitost na teraso. Večji cvetlični lonček lahko postavite na podstavek s kolesi za lažje premikanje. Poglejte naše predloge za izbranih 9 vrtnih dodatkov.

    Vse za piknik

    Organizirajte piknik na vrtu, na plaži ali v parku z družino ali prijatelji. V naši ponudbo boste našli žar za enkratno uporabo, ki je priemren za  piknike, kampiranje ali izlete na plažo. Quick Oxylite™ omogoča enostavno prižiganje bambusovih briketov brez uporabe tekočine za vžig. Na voljo imam tudi odlično mizo za žar, ki jo lahko uporabite v letni kuhinji. Na voljo imamo velik steklen vrč s pipico za pripravo napitkov ali limonad na pikniku. Zraven sodijo kozarci s pokrovčkom in slamico ter odeje za piknik ter termovske za kavo. Pripravili smo vam seznam vseh stvari, ki jih ponavadi potrebujete na pikniku. Več tu.