Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dnevi vrtnega pohištva s popusti do 40%
Trenutno so možne zamude pri dostavi spletnih naročil. Odlična ponudba za vaše podjetje

Vrtno kurišče in solarna svetilka

9 odličnih vrtnih dodatkov

Ali sta vaša terasa ali balkon že povsem pripravljena na poletje? Ste pomislili tudi na praktične in dekorativne vrtne dodatke? Na našem seznamu vrtnih dodatkov vam predstavljamo 9 odličnih vrtnih izdelkov, ki vam lahko olajšajo življenje na prostem, polepšajo vašo teraso in vam omogočajo, da se počutite udobno v vašem zunanjem kotičku.

Dekorativni vrtni dodatki za življenje na prostem

Mizica z vgrajeni cvetličnim lončkom

Za mali kotiček vaše terase ali balkona si omislite manjšo mizico, v katero lahko postavite manjši lonček s cvetjem ali zeliščem.

Zložljiva vrtna mizica s koritom za rože ali začimbe

Če imate malo prostora na balkonu ali terasi, vam bo lesena zložljiva mizica prišla še kako prav. Pa ne samo, da boste lahko spili kavico ali odložili kaj na mizico. Vrtna mizica se lahko enostavno zloži, obenem pa ima cvetlično korito, kamor lahko zasadite začimbe ali cvetlice. 

Viseča mreža z lončki

Okrasite teraso ali balkon s čudovito mrežo s cvetličnimi lončki. Zasadite lahko ne le cvetje, zelenje, ampak tudi dišavnice.

Čudoviti vrtni dodatki

Lesene talne obloge

Morate prekriti teraso z novimi ploščicami ali imate že stare talne obloge? Preprosta in lepa rešitev je položitev lesenih talnih plošč oz. oblog, ki so prijetne tudi na dotik. Na voljo imate tudi novost: talne obloge iz umetne trave ter talne obloge umetnega materiala.

Zunanja preproga

Na del terase ali na balkon lahko za večje udobje dodate preprogo. V JYSK-u imamo na voljo posebne preproge, ki jih lahko uporabljate tudi zunaj. Uporabljajo se lahko dvostransko ter so enostavne za čiščenje.

Solarne svetilke

Solarne svetilke so imele včasih precej hladno svetlobo in so svetile krajši čas! Sedaj pa so na voljo solarne svetilke s čudovito svetlobo, ki sveti dalj časa. So enostavne za uporabo, saj za delovanje potrebujejo le izpostavljenost soncu. Vi pa lahko uživate na svoji terasi.

Praktični vrtni dodatki 

Žar za enkratno uporabo

V toplejših dneh radi jemo zunaj, zato vam bo žar za enkratno uporabo prišel še kako prav. Narejen je iz naravnih materialov, bambusa, kartona, zraven je priloženo oglje. Je izredno lahek, tako da ga lahko prenašate v vreči ali nahrbtniku.

Hišica za žuželke

Žuželke so zelo pomembne na vrtu, čeprav mogoče naredijo tudi kakšno škodo. Populacije žuželk v zadnjih letih strmo padajo. Ker se številne rastline zanašajo na opraševanje žuželk in se veliko ptic hrani z njimi, je odlična ideja, da jih povabite na razkošno bivanje v hiško na vašem vrtu.

Miza za žar

Miza za žar se lahko uporablja kot podlaga za namizni plinski žar in za shranjevanje opreme za žar. Opremljena je s 6 kavlji. Njene mere so: Š50xD90xV84 cm. Miza za žar je iz jekla. Enostavna je za čiščenje, saj se opere z milom in vodo. Pozimi jo shranjujte v notranjosti.

 


 Preberete lahko tudi naše bloge na temo vrta

 

Izvedite več

Vodič: izberite ustrezen vrtni zaboj za blazine

Vodič: izberite ustrezen vrtni zaboj za blazine

Vodič: Poiščite ustrezen sečnik za teraso ali balkon

Vodič: Poiščite ustrezen sečnik za teraso ali balkon

Kako izbrati popolno vrtno lounge garnituro

Kako izbrati popolno vrtno lounge garnituro

Kako izbrati nove vrtne stole

Kako izbrati nove vrtne stole