Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Vrtno kurišče in solarna svetilka

9 odličnih vrtnih dodatkov

Datum:

Kategorija: Vrt

Tags: vrtni dodatki, zaščita pred soncem, posoda za ogenj, hotel za žuželke

Ali sta vaša terasa ali balkon že povsem pripravljena na poletje? Ste pomislili tudi na praktične in dekorativne vrtne dodatke? Na našem seznamu vrtnih dodatkov vam predstavljamo 9 odličnih vrtnih izdelkov, ki vam lahko olajšajo življenje na prostem, polepšajo vašo teraso in vam omogočajo, da se počutite udobno v vašem zunanjem kotičku.

Dekorativni vrtni dodatki za življenje na prostem

Vrtni palček z lanterno

Za popestritev vrta ali terase si omislite ljubkega vrtnega palčka. Vrtni palček bo čudovita pridobitev vseh ljubiteljev vrta in uživanja na prostem. Umestite ju lahko med rožice, na vhod doma ali ob gredicah.

Zložljiva vrtna mizica s koritom za rože ali začimbe

Če imate malo prostora na balkonu ali terasi, vam bo lesena zložljiva mizica prišla še kako prav. Pa ne samo, da boste lahko spili kavico ali odložili kaj na mizico. Vrtna mizica se lahko ensotavno zloži, obenem pa ima cvetlično korito, kamor lahko zasadite začimbe ali cvetlice. 

Umetne rastline

Če nimate časa skrbeti za naravno cvetje ali imate sončno teraso s popoldanskim močnim soncem, si kupite umetne rastline. Na voljo imamo visoke trave, ki prav lepo poživijo vsako teraso ali balkon.

Displaying 0 - 0 of 0

Čudoviti vrtni dodatki

Lesene talne obloge

Morate prekriti teraso z novimi ploščicami ali imate že stare talne obloge? Preprosta in lepa rešitev je položitev lesenih talnih plošč oz. oblog, ki so prijetne tudi na dotik. Na voljo imate tudi novost: talne obloge iz umetne trave ter talne obloge umetnega materiala.

Zunanja preproga

Na del terase ali na balkon lahko za večje udobje dodate preprogo. V JYSK-u imamo na voljo posebne preproge, ki jih lahko uporabljate tudi zunaj. Uporabljajo se lahko dvostransko ter so enostavne za čiščenje.

Solarne svetilke

Solarne svetilke so imele včasih precej hladno svetlobo in so svetile krajši čas! Sedaj pa so na voljo solarne svetilke s čudovito svetlobo, ki sveti dalj časa. So enostavne za uporabo, saj za delovanje potrebujejo le izpostavljenost soncu. Vi pa lahko uživate na svoji terasi.

Praktični vrtni dodatki 

Vrtno kurišče oz. posoda za ogenj

Ob hladnejših večerih je užitek sedeti ob ognju ter opazovati čudovite plamene ter se malo ogreti. Ob ognju se počutite bolj povezani z naravo in se lahko popolnoma sprostite od vsakdanjih skrbi. Seveda pa lahko nad ognjem tudi kaj spečete. Pride kmalu v asortiman.

Podstavek za cvetlični lonec

Imate radi vedno znova novo razporeditev na terasi? Podstavek za cvetlične lonce na kolesih vam bo to preprosto omogočil. Poleg tega, da lažje prestavljate rastline v loncih, si lahko večkrat poleti zamislite nove postavitve rastlin ali zelišč.

Hišica za žuželke

Žuželke so zelo pomembne na vrtu, čeprav mogoče naredijo tudi kakšno škodo. Populacije žuželk v zadnjih letih strmo padajo. Ker se številne rastline zanašajo na opraševanje žuželk in se veliko ptic hrani z njimi, je odlična ideja, da jih povabite na razkošno bivanje v hiško na vašem vrtu.

 

Displaying 0 - 0 of 0


 Preberete lahko tudi naše bloge na temo vrta