Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

20-60% popust na izdelke za spanje

Brisače in kopalniški dodatki na klopi v kopalnici, dozirnik mila, posodica in lonček za ščetke na umivalniku

Nova kopalniška kolekcija Nordic Bathroom s pridihom narave

Datum:

Kategorija: Kopalnica, Kolekcije Nordic Mood

Tags: kopalnica, kopalniški dodatki, reciklirani izdelki, brisača, Nordic Bathroom, nova kolekcija izdelkov, trajnost, zmanjšanje ogljičnega odtisa

Dvakrat letno Laurence Muller, naš izkušeni nabavnik za kategorije: brisače, kopalniške preproge, zavese za tuš in kopalniški dodatki, sestavi kolekcijo stilskih in ujemajočih se izdelkov, da navdahne kupce pri urejanju in osvežitvi kopalnice. Kolekcija kopalniških izdelkov se imenuje Nordic Bathroom (nordijska kopalnica). Novi izdelki spomladanske kolekcije so na voljo v naših trgovinah od 20. aprila.

“Čudovite barve brisač SEGERSTA so osnova naše nove kolekcije,” razloži Laurence. “SEGERSTA je visoko kakovostna bombažna brisača iz barvane preje in narejena na Portugalskem. Črte na brisači so v več barvnih odtenkih rumene, sive in modre barve. Zaradi naravnih barv vnaša brisača v kopalnico mirnost, eleganco in košček narave.”

Bombažne brisače in kopalniški dodatki na klopi


»Vsi se moramo vsake toliko odklopiti od vsakdanjega hitenja in narava je popoln pobeg. Do svojih naravnih virov moramo ravnati odgovorno in spoštljivo. S to kolekcijo izdelkov vam želimo omogočiti, da svojo kopalnico spremenite v naravno oazo, kjer se lahko negujete, regenerirate in se počutite dobro tudi glede trajnosti. Za kolekcijo kopalniških izdelkov so značilni naravni materiali, kot sta bombaž in les. Z modrimi in zelenimi barvnimi odtenki ter zemeljskimi toni in organskimi oblikami, kot so zaobljeni vogali in resice, ni težko prepoznati videz skandinavske pokrajine,« pravi Laurence.

Kopalniški dodatki z dozirnikom tekočega mila, lončkom za zobne ščetke in posodico iz sivega stekla na umivalniku v kopalnici

Navdih za kopalnico v duhu trajnosti 

V kolekciji ima narava glavno vlogo, medtem ko je trajnost njena rdeča nit. Brisače SEGERSTA so narejene iz 30% recikliranega bombaža in 70% bombaža. Kopalniške preproge NOLVIK imajo oznako GRS in so narejene iz 55% recikliranega poliestra in 45% bombaža.

Novost v našem asortimanu je dišeče olje LINDOM z vonjem limonine trave ali vanilije. Od septembra 2021 bomo v našem asortimanu imeli samo dišeča olja, ki jih proizvajajo v Evropi - v tem primeru v Nemčiji. S krajšim prevozom naših izdelkov, zmanjšamo naš ogljični odtis.

Toaletna torbica v temno modri barvi in dišeče olje pred ogledalom v kopalnici


Pred kratkim smo objavili, da smo prenehali uporabljati plastično embalažo za posteljnino in rjuhe, to pa velja tudi za naše zavese za tuš, kjer je plastično embalažno vrečko zamenjal dekorativni papirnati trak s certifikatom FSC®. Ta nova pobuda zagotavlja, da se izognemo odlaganju milijonov plastičnih vrečk v okolje. Kopalniška zavesa ARVIKA, ki je del kolekcije Nordic Bathroom, je zato izbira, ki zagotavlja dober občutek.

Koša za smeti in WC ščetka pred kopalniško zaveso


Poglejte tudi novo kolekcijo Nordic Mood