Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

AKCIJA:17. - 21. 4. 24! Že nad 200 eur BREZPLAČNA DOSTAVA na JYSK.si (za dostave na dom od 8-16h) 
Trenutno so možne zamude pri dostavi spletnih naročil.

Vaza na stojalu, bela skleda, umetna rastlina v pletenem cvetličnem lončku in blazina na klopi

Okrasite dom v spomladanskem vzdušju z novo kolekcijo Nordic Mood

Pomlad je tu in ponuja vam odlično priložnost, da osvežite svoj dom. Pomladne novosti iz nove JYSK-ove kolekcije Nordic Mood prinašajo prijetne tople barvne odtenke in naravne materiale s pridihom svežine.

Pomladno zelenje

Ko se pripravljate na pomlad, so zelene rastline čudoviti dekorativni elementi, ki oživijo vsak prostor v vašem domu. Če komaj čakate, da vse naokoli vas ozeleni, vam lahko pomladno vzdušje pomagajo pričarati tudi umetne rastline.

Zeleni umetni rastlini ASGAR in OLIVER nudita naraven videz, z okrasno in funkcionalno visečo košaro INGVER ju lahko visoko obesite in poskrbite za pridih narave v vašem domu.

Poleg elegantne rešitve kot viseč cvetlični lonček za rastline lahko košaro INGVER uporabite tudi za shranjevanje ključev, kolesarskih luči in drugih potrebščin.

Umetna rastlina CELIUS lahko vašemu domu doda pridih zelene barve, v kombinaciji s cvetličnim lončkom SIVERT pa povabi naravo v notranje prostore.

Osvežite si kopalnico, dnevno sobo ali jedilnico z umetnimi rastlinami, če nimate časa za vzgojo pravih rastlin.

Okrasne blazine vašemu domu dodajo malo več udobja. Okrasni blazini NATTLILJA in BELLIS imata umirjene barvne odtenke s črtami v različnih barvah, ki domu dodajo toplino in dušo, tako da je vsak stol ali kavč vabljivo udoben.

Harmonični kontrasti

Oživite svoj dom z odejo krpanko SOMMEREIK, ki izžareva udobje in mehkobo. Ogrela vas bo v hladnih pomladnih večerih. Kadar ni v uporabi, lahko odejo krpanko zložite v košaro MICHAEL, ki s svojo naravno rjavo barvo ustvarja čudovit kontrast sveži modri barvi odeje SOMMEREIK.

Košara MICHAEL je izdelana iz rogoze in ima ročaje ter tako združuje praktičnost in estetiko v enem. Košara MICHAEL je s svojo obliko idealna za shranjevanje vsakodnevnih stvari, kot so revije, pletenje ali odeje - hkrati pa je košara odlična tudi za piknik ali izlet na plažo.

Čudovite dekoracije

Majhni okrasni elementi, kot so vaze, sklede in svečniki za čajne svečke, dodajo vašemu domu pomladno vzdušje. Ta učinek je še posebej očiten, če imajo te dekoracije lahkoten izraz, kot so vaza CARLO, skleda HILMIR in svečnik za čajne svečke ALLAN.

O kolekciji Nordic Mood

Štirikrat na leto naša strokovno usposobljena nabavna ekipa izbere izdelke za trendovsko kolekcijo izdelkov z imenom Nordic Mood.

Izdelki so zdaj na voljo za prodajo v vseh trgovinah JYSK in na JYSK.si

Izvedite več

Čudovite dekorativne škatle in košare po izboru naše nabavnice

Čudovite dekorativne škatle in košare po izboru naše nabavnice

Favoriti med dekoracijami

Favoriti med dekoracijami

Dodajte pridih naravne topline vaši jedilni mizi

Dodajte pridih naravne topline vaši jedilni mizi

Barva leta 2024: "Peach Fuzz"

Barva leta 2024: "Peach Fuzz"