Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Uživanje na trampolinu

Odlični trampolini v JYSK-u

Datum:

Kategorija: Vrt

Tags: trampolin, igre na trampolinu, odlična izbira

Ste vi in otroci radi aktivni? Ali je obratno in vaši otroci raje gledajo televizijo ali igrajo igrice, kot da si se šli igrat ven?

Ena od rešitev za aktivno preživljanje prostega časa je trampolin, ki ponuja odlično zabavo za vse. Na njem se lahko igrate različne igre. A je potrebno biti zelo previden, saj proizvajalci ne priporočajo več kot eno osebo hkrati na trampolinu.

Eni od naših najboljših trampolinov so iz serije STARE. Največja obremenitev skakalne podloge je do 165 kg in imajo daljše vzmeti z dobrim učinkom blaženja. Daljše vzmeti pa izboljšajo skakanje in lahko višje skočite.

Serija STARE zagotavlja višjo varnost, saj ima mrežo na vhodu, ki se prekriva. Trampolini nimajo zadrge in se lahko v njih zelo enostavno vstopi v trampolin, hkrati pa je zelo varen, saj se vhod samodejno zapira.


Trampolin STARE ima prašno lakirano in galvanizirano ogrodje, kar omogoča njegovo daljšo življenjsko dobo in preprečuje rjavenje. Trampolin bo tako odlično izgledal dolgo časa. Poleg tega pa ukrivljena mreža daje trampolinu prav lep in poseben izgled (takšna konstrukcija je tudi zelo močna).

Vgradni trampolin

Največja obremenitev skakalne podloge vgradnega trampolina je 150 kg in ima mere Ø396xV210 cm.

 

Zabavne igre na trampolinu

Pohitite na svež zrak z otroci in se zabavajte ter poigrajte: npr. igro “telefon”, kjer otroci sedijo čimdlje od centra. Ena oseba gre na sredino trampolina in naredi nek gib, npr. se zavrti. Naslednja oseba ponovi prvi gib in doda svoj. Tretja oseba ponovi prva dva giba in doda svojega in tako naprej. Čez nekaj časa je izziv, kako se zapomniti vse gibe pravilno in prva oseba, ki se zmoti, izpade iz igre. Igra se nadaljuje s preostalimi udeleženci, dokler ne ostane le ena oseba, ki je zmagovalec igre.

Zabavno je tudi igranje z žogami v trampolinu. Ena od iger je "pokovka", kjer morajo udeleženci paziti, da brez dotika odbijajo žogo od ponjave trampolina. Oseba, ki ji to uspe početi najdlje, je zmagovalec igre.

Želimo vam veselo zabavo in veselje na trampolinih!

Opozorila! Samo za zunanjo in domačo uporabo. Ni primerno za otroke, mlajše od 3 let.