Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Lounge vrtni kompleti z blazinami in odejami v dveh različnih stilih

Vrtni trendi 2020

Datum:

Kategorija: Vrt

Tags: Vrtni trendi 2020, trend midsommer, trend myspace, vrtno lounge pohištvo, ideje za ureditev terase in balkona

 Z vsako novo sezono prihajajo z novimi izdelki v asortiman tudi nove barve ter vzorci. Tudi letošnje poletje ni izjema. Na temelju dveh trendov, ki smo ju poimenovali  MIDSOMMER in MY SPACE, vam predstavljamo dva različna dizajna in čudovite dekoracije za ureditev vaše terase ali balkona.

Vrtni trend MIDSOMMER

Trend MIDSOMMER se uveljavlja v notranjem dizajnu in tudi v urejanju zunanje okolice doma. Poudarja odklop od vseh tehničnih pripomočkov in ekranov – tako da se lahko osredotočite na trenutno bivanje. Ali niso ravno vrt, balkon ali terasa primerni za takšen oklop?

Vrtni lounge kompleti s cvetličnimi lončki, lanternami in blazinami


V trendu MIDSOMMER prevladujejo naravni materiali in vzorci, kar ponazarja vrtni lounge komplet LJUNGHUSEN s svojim preprostim dizajnom. Izdelan je iz umetnega ratana, ki je vodoodporen in zahteva zelo malo rednega vzdrževanja. Kombinacija enostavnih oblik ustvarja neformalno in sproščujočo atmosfero, kar je značilno za trend MIDSOMMER. Na primer lanterni SIVHAUK ali TOMMY. Dodajte okrasne blazine z vzorci iz narave, kot je na primer AMARYLLIS, kot dekoracijo dodajte še s pleteno odejo STRANDBEDE in tako ustvarite prijetno urejeno teraso.


Vrtni trend MY SPACE

Trend MY SPACE temelji na razvajanju samega sebe: daleč najpomembnejša sta odnos in spoštovanje, ki ga imamo do sebe, šele potem nas bo osrečil odnos tudi z drugimi ljudmi. Trend MY SPACE ustvari čudovito mesto, kjer ste v središču pozornosti prav vi in uživanje v tem trenutku. Trend sledi čiščenju in ureditvi notranjih prostorov doma, teras in balkonov, da le-ti na novo zadihajo in zaživijo. 

Lounge vrtni komplet s cvetličnimi lončki, svetilko na baterije, vrtnimi lanternami in blazinami


Temelj trenda je sprostitev in uživanje, kar nudi vrtni lounge set SMYGEHUK s stoloma in dvosedom z luksuznimi blazinami, ki kar vabi k poležavanju na topel poletni dan. Glavna materiala trenda sta les in beton, kot je na primer cvetlični lonec ILDROVFLUE, v kombinacijah s steklom, kot je vaza VICTOR. Okrasna blazina DUNHAMMER z geometrijskimi oblikami in cvetlični lonec SYRSA sta primera tega trenda. Da uredite teraso popolnoma v trendu MY SPACE, dodajte vrtnemu pohištvu blazino v modri barvi VILLMOREL in odejo LINNEA v umazano olivni barvi.


Kateri trend pa je vaš favorit? Napišite v spodnjem komentarju!