Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Črna nočna omarica s polico, omarica in TV omarica ter nočna omarica, nočna omarica iin TV omarica v barvi svetlega hrasta

Izpostavljamo: serija pohištva EGELEV

Klasično, elegantno ter s skandinavskim pridihom. Vse to so besede, ki opisujejo našo priljubljeno serijo pohištva EGELEV. Sestavljena je iz omarice, TV omarice in nočne omarice v črni barvi ali barvi svetli hrast ter klubske mizice in pisalne mize, ki sta samo v barvi hrasta.

Obe barvni seriji pohištva sta iz MDF plošče, ki je narejena iz tankih lesenih vlaken in hrastovega furnirja. Kar je pomembno poudariti pri kolekciji EGELEV, je njen lahkoten dizajn s papirnatimi vrvicami, ki povezujejo zgornjo in spodnjo polico (plošči). Ta okras dodaja seriji eleganten videz.

 


Izdelki v seriji EGELEV so v našem asortimanu že dovolj dolgo, da so prejeli ocene naših kupcev. Vsi imajo oceno 4 zvezdice ali več*. V tem blogu lahko izveste več o tem, zakaj jim je tako všeč. 

Prava paša za oči z naravnim videzom


Omarica iz svetlega hrasta z dvema policama je idealna za razstavljanje okrasnih predmetov v dnevni sobi. Globoka je le 44 cm, zato jo lahko uporabite tudi za shranjevanje košar z rokavicami ali šali na hodniku ali predsobi. Omarica EGELEV bo zagotovo lep dodatek v vsakem prostoru in strinjamo se z norveškim kupcem, ki je na JYSK.no pustil oceno 5 zvezdic.

“Zelo lepa omarica, ki postane prava paša za oči v sobi z naravnim videzom.”   

Elegantna, odlična in enostavna za sestavit


TV omarica EGELEV ima praktično polico za odlaganje daljinskih upravljavcev in ostalih stvari, tako da boste imeli svojo dnevno sobo vedno urejeno. Serija pohištva v črni barvi  se še posebej dobro poda tehnični opremi, ki je ponavadi v črni barvi. Švedski kupec ji je podal oceno 5 zvezdic in jo opisal s temi besedmai: 

“Elegantna, odlična in enostavna za sestavit. Odlična omarica, ki drži televizor na mestu.”

Interierju doda šarm

Nočna omarica s polico v spalnici


Nočna omarica EGELEV je majhna in elegantna ter popolna za majhne spalnice z le malo prostora na vsaki strani postelje. Njen videz je tako klasičen, da jo lahko uporabite tudi kot klubsko mizico v kotu sobe. Lepo je videti tudi z lepo vazo in šopkom.

Eden od naših poljskih kupcev je napisal spodnje besede in pustil oceno s 5 zvezdicami:

"Lepa, dobro izdelana, notranjosti doda čar."

 

Klubska mizica in pisalna miza s polico


Klubska mizica in pisalna miza EGELEV sta še vedno dokaj novi v našem asortimanu, zato še nista prejeli ocen kupcev, vendar verjamemo, da bosta tako priljubljeni kot ostali kosi pohištva serije EGELEV. Sta tako elegantni kot tudi funkcionalni:  Polica na klubski mizici je idealna za odlaganje revij ali knjig, pisalna miza pa ima pod mizo prostor za prenosni računalnik, majhen pladenj s svničniki in papirjem za tiskalnik.   

 

 


Poglejte tudi ostale serije pohištva:

* Ocene izdelkov so iz sledečih držav JYSK NORDIC: Danske, Švedske, Norveške, Finske, Poljske, Češke, Madžarske, Slovaške, Nizozemske, Slovenije, Združenega kraljestva, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Ukrajine, Romunije, Bolgarije, Grčije, Belgije, Irske, Avstrije, Italijem Španije, Francije, Portugalske, Nemčije in Švice do novembra 2022. 

Izvedite več

Izpostavljamo: Serija pohištva MARKSKEL

Izpostavljamo: Serija pohištva MARKSKEL

Polepšajte svoj dom s pohištvom iz ratana

Polepšajte svoj dom s pohištvom iz ratana

Vodič: kako izbrati pravo preprogo

Vodič: kako izbrati pravo preprogo

Izberite ustrezno opremo za enosobno stanovanje in garsonjero

Izberite ustrezno opremo za enosobno stanovanje in garsonjero