Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Zadnji dnevi sezonskega znižanja

Vadba na prostem za odrasle in otroke

Vadba na prostem za odrasle in otroke

Vadba na prostem je zagotovo bolj privlačna kot v telovadnici, tako za otroke kot za odrasle. Vse, kar potrebujete, je prava oprema. Podloga za vadbo je idealna za otroke, ki radi delajo salte, prevale nazaj in naprej, stoje ali vozijo samokolnice in tudi za vas, da se jim pri telovadbi lahko pridružite.  

SIVFLY je stabilna in trpežna telovadna podloga oz. podloga za gimnastične vaje z dvoslojno prevleko. Vadbena podloga med uporabo zadrži obliko, tako da boste lahko vi in ​​vaši otroci uživali in se zabavali še kar nekaj let. Podloga ima enakomerno površino in je odlična za skakanje. Na voljo je z električno črpalko in traja manj kot dve minuti, da jo razpakirate, napihnete in že pričnete uporabljati na zabavo in vadbo. Podloga SIVFLY je idealna za vadbo na prostem na vrtu in v parku, saj je zapakirana v praktični torbi in jo lahko prenašate. Dolga je 450 cm, če pa vam to ni dovolj, lahko med seboj povežete dve ali več telovadnih podlog z močnimi Velcro trakovi, ki so priloženi k podlogi. Široka je 100 cm in visoka 15 cm. 


Po treningu in telovadbi naredite tudi raztezalne vaje. Podloga za vadbo je lahko odlična alternativa običajni podlogi za jogo, ko vadite na prostem. Ležalne podloge za vadbo so voljo tako v običajni, kot v samonapihljivi različici.

Ko končate z vadbo, si zaslužite prijetno sproščanje v viseči mreži. Tako boste tudi psihično poskrbeli za svoje počutje.

Ne pozabite ostati hidrirani, s sabo imejte tudi brisačo, da se lahko obrišete po intenzivnejši vadbi. 

 

Izvedite več

Kako izbrati trampolin?

Kampiranje na domačem vrtu

Zaspite v viseči mreži pod zvezdnatim nebom

5 odličnih idej za otroške aktivnosti na prostem

Poiščite najbližjo JYSK trgovino.

Za pomoč in nasvete se obrnite na JYSK-ove zaposlene in raziščite naš širok asortiman izdelkov v trgovini.