Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Zaradi prehoda na novo centralno skladišče so možne zamude pri dostavi izdelkov do 10 delovnih dni. Opravičujemo se vam in prosimo za razumevanje.

Šotor in speči otrok v šotoru

Kampiranje na domačem vrtu

Dandanes so razmere takšne, da se težje kam odpravimo na dopust. Če pa imate radi kampiranje, vam ni potrebno iti nikamor, če imate vrt ali kampirate kje v bližini doma. Četudi kampirate na vrtu, bodo vaši otroci zagotovo navdušeni nad pustolovščino na prostem: spanje v topli spalni vreči, branje s svetilko, zajtrk na odeji za piknik. Potrebujete le nekaj osnovnih stvari, kot sta napihljiva blazina in črpalka, in že ste pripravljeni na enostavno kampiranje na dvorišču.

Obvezna oprema za kampiranje

Četudi ne boste kampirali v deževnem vremenu, je pametno kupiti šotor z vodoodpornimi šivi. 


Nato se prepričajte, da se lahko vsi dobro naspite. Če ostanete na vrtu ali ste nekje blizu doma, lahko prinesete svojo prešito odejo. Če pa želite polno doživetje kampiranja, je topla spalna vreča nepogrešljiva. Ali pa se lahko zadovoljite z lepo in toplo odejo - spalna vreča je lahko zjutraj pretopla, če sončni žarki svetijo direktno v šotor. Prepričajte se tudi, da bo vsem udobno z napihljivo blazino ali podlogo.


Poskrbite tudi za prijetno atmosfero

Z ognjem nad vrtnim kuriščem si lahko pomagate do enostavne večerje: prinesite nekaj klobas, kvašeno testo za kruh ter nekaj dolgih palic in voila: večerja bo hitro pripravljena. Lanterne, solarne svetilke, baterijske svetilke prispevajo še k prijetnejšemu vzdušju in zagotovo se bodo vsi imeli lepo in prijetno.

 

Zajtrk na odeji za piknik ob jutranjem soncu zveni čudovito, pa tudi enostavno ga je pripraviti. Četudi imate blizu kuhinjo in jedilnico, vzemite s sabo na vrt tudi vse, kar potrebujete za rustikalni zajtrk.


Več o idejah za ureditev vrta preberite v naših blogih.

Uživajte v kampiranju na vašem vrtu!

 

Izvedite več

Kako si lahko kar sami ustvarimo luksuzni glamping

Kako izbrati trampolin?

Zaspite v viseči mreži pod zvezdnatim nebom

Vadba na prostem za odrasle in otroke

Poiščite najbližjo JYSK trgovino.

Za pomoč in nasvete se obrnite na JYSK-ove zaposlene in raziščite naš širok asortiman izdelkov v trgovini.